Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
T3e5
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa T3e5 »

Red-John napísal:omg :lol: vraj jun. Hra vynde v oktobri. Ukazovatel zdravia ani nicoho ineho nebude, cize ziadny HUD ale kilometrovnik bude. A uz som to tu pisal ze graficky to bude lepsie nez jednotka takze nie kazdy to rozbeha ale tvorcovia povedali ze to nebude ani zdaleka ako gta4. Uplne postacia 3jadra.
odpoved na HW naroky takze ziadne 3-jadro
otazka

Kód: Vybrať všetko

V Mafii II nám představujete vysoce detailní modely postav, frenetické akční pasáže a nádherné prostředí. Znamená to, že na Mafii II budem potřebovat opravdu nabušené dělo? 
odpoved

Kód: Vybrať všetko

Stručně: ne. Hra je kromě PC vyvíjena i na konzole, hodně získáváme tím, že ve hře nepotřebujeme nikterak obrovské množství výbuchů a explozí, tedy graficky hodně náročných efektů, které do realistické a historické hry až tak moc nesedí. Mafii II proto zvládne i běžné PC, neděláme žádné nové Crysis, jak se různě povídá. Výkonné PC ovšem dokáže z našeho Illusion Enginu vymáčknout opravdové maximum. 
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Red-John. Si vcelku humorný :) Všetkým hovoríš že sú dementní lebo sa do MAFIA 2 "nevyznajú" no ale ty samozrejme áno. Lebo abc games je best atď... Bu´d tolerantnejší. Ja som napísal ćo by som si v hre prial a ty nemáš písať "Hovno tam bude" ale "tak uvidíme, vyzerá to tak že to bude bez hudu". Vieš aby sa mi to lepšie čítalo. Ja som s tebou ovce nepásol synak :)

//red-john máš pravdu. To ty si taký ...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

http://www.gametrailers.com/player/48372.html
Mafia II A Day in the Life Gameplay Pt. 1 Platforms: PC, PlayStation 3, Xbox 360 Posted: April 24, 2009 @ 10:12 AM Release Date: June 30, 2009
http://www.gamestracker.com/mafia-2-release-date.htm
http://www.vgreleases.com/pc/ReleaseDate-59946.aspx
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

lekoklatik napísal:Red-John. Si vcelku humorný :) Všetkým hovoríš že sú dementní lebo sa do MAFIA 2 "nevyznajú" no ale ty samozrejme áno. Lebo abc games je best atď... Bu´d tolerantnejší. Ja som napísal ćo by som si v hre prial a ty nemáš písať "Hovno tam bude" ale "tak uvidíme, vyzerá to tak že to bude bez hudu". Vieš aby sa mi to lepšie čítalo. Ja som s tebou ovce nepásol synak :)
:lol:
neviem kde som pisal ze SI DEMENT alebo o nejakom hovne a o tych abc games uz vobec neviem. To je co? K tebe som sa nevyjadroval vobec. A nemusis namna robit ramena. To vie cez obrazovku kazdy. Ja som ti z ri*i nevypadol.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

co ja viem tak tiez iba o termine Q4 (posledny stvrtrok) resp. Fall 09(co bolo na konci ofic. traileru), a aj tie odkazi co si dal Su-do iba na tom gametrailers je uvedeny ten jun, ktory nvm odkial zobrali inak na gamestracker je uvedeny oktober a na vgreleases je Q4 2009 .... niezeby som nechcel aby ta hra vysla cim skor :) ale neverim tomu, a zase radsej nech ju vydaju neskor a poriadne dorobenu a otestovanu, ako skor a plnu bugov ;)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

no je mi to viac menej jedno ake to bude mat HW keddze cez prazdniny bude new PC :) zatial mam sice len 500€ ale do leta budem mat tych 800€ urcite + niaka ta brigadicka a budem mat na PC a ked nevyde na LCD poviem rodicom nech mi kupia :D
Giussepe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Giussepe »

na mafii 1 sa mi hlavne pacil styl ovladania auta ale v dvojke to vyzera hrozne..teraz sa to podoba na gta
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Veď výrobcovia oboznámili verejnosť že tie videá čo sme videli sú len z betaverzie Mafia2... Že už po toľkých rokoch práce museli niečo ukáza´t. Ešte je na tom údajne robota. A autá spomenuli tiež. že prejdú zmenou. Veľkou

//autoeditácia príspevku ( 30 Apr 2009, 0:18 )
Gangsterské desatoro pochybností podľa nejakého (vyzerá skúsený) redaktora... Skutoćne fajn čítanie ;-)
http://lichtenberg.bloguje.cz/783543-ga ... ynosti.php
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No mne to desatoro pripada divne...vela veci sa zaklada na domnienkach, ked si autor iba nieco domysla.
Hlavne mi vadili narazky na hudbu a velkost mesta, mesto sa da naucit lahko aj ked je velke, staci len dobry dizajn a minimapa v rohu obrazovky. Pestrost hudby tiez nie je na skodu.
A takto by sa dalo pokracovat dalej, ale bolo by to iba obhajovanie toho, ze hra este nevysla a nevieme ako co dopadne (dabing, ovladanie, kamera...). Pripada mi to ako polemizovanie o chuti kolaca, ktory je vidiet iba v rure a nikto nevie, ake prisady boli pouzite.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jak som to čítal tak som sa zastavil pri tej šestke Multiplatformovost..dúfam že to práve týmto nedoserú..aby to nebola len nejaká sprostá konverzia z konzoly alebo nebodaj by mi ukazovalo ako tlačitka "X Y A B" to by ma ozaj šľak trafil...ale zas možnosť gamepadu by som možno rád privítal
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

nebude to z konzole uz ale rok vypravaju ze to urcite z konzoli nebude ze je to proste robene samostatne na PC
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Ale vyvíjané by to malo byť aj na Xbox360 a aj PS3.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Ako pozeram ten trailer, ktory sem dal Su-Do tak dufam ze to nebude tak ako s GTA HW poziadavkamy....vlastne papier znesie vsetko :roll:

//Edit Tak toto si pozrite, prislo mi to na smiech .... :lol:
http://www.mafiagame.cz/index.php?hra=m ... =hw_naroky
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Však to sú HW požiadavky na jednotku, nie? :)
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Andrew007 napísal: //Edit Tak toto si pozrite, prislo mi to na smiech .... :lol:
http://www.mafiagame.cz/index.php?hra=m ... =hw_naroky
to su poziadavky pre mafiu jednotku :wink:
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Pilifo napísal:Však to sú HW požiadavky na jednotku, nie? :)
jj su, ale pozri ake vtedy boli odporucane poziadavky :D uvidime teraz co to bude...
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

Sarger napísal:jj su, ale pozri ake vtedy boli odporucane poziadavky :D uvidime teraz co to bude...
no ved pozri aj aka stara je mafia jednotka.....no pre mna to velmy smiesne nieje :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale ja myslím, že na tú dobu neboli na Mafiu nejaké prehnané požiadavky. Taký 1 - 2 ročný PC to úplne v pohode zvládol.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mafia bola slusne optimalizovana :)
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Pilifo napísal:Však to sú HW požiadavky na jednotku, nie? :)
Ospravedlnujem sa ale nikde som nenasiel officialne poziadavky, som velice zvedavi ake bude mat Mafia ...podla mna minimal bude mat aspon na spustenie 1GB ram tak procesor 1.6-2,4Ghz a graficka 256...alebo mozno ze sa veelmi myliim... :o
Napísať odpoveď