Potrpíte si na značke oblečenia?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

no nvm ako ty ale kvalita maďarsky fake veci je oničom nike tričko sa neparalo nič ale znak nike po prani polovica zmizla hmm nvm de..a boty no zatial držia ale je vidno že to neni adidas
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Možno ste si už prečítali, no tí čo nie čítajte. :)
http://www.aktuality.sk/koktejl/pikosky ... -nie-je-in
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

kedez rozpravate o replikach vid tu kabelku louis vuitton alebo repliky hodiniek a podobne - ked ej to kvalitan replika ani ju nerozoznas alebo faky steroidov ale to uz je ian kava kedze pichas/"zapijas" nejaku neznamu latku.. ale to uz je dost ked na ukrajine je na lacoste polokoseli opacne vysity znak lacoste a potom sa niekto tvari ze to ej origo..
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ano potrpim si na znacke. V mojom satniku su asi len 3 tricka a jedna bunda "neznackove". Pacia sa mi a je mi uplne jedno ze nie su znackove.
Ale ostatne vsetko obleceie ci su to rifle, teplaky, shortky, tricka, bundy... mam znackove. Nie som zamerany na jednu znacku. Najdete u mna siroku skalu: DC, element, protest, o'neill , billabong, tom taylor, nike, adidas, puma, cross, mustang...

Kenvelo mi vobec nepripada ako znackovy obchod. Ja z tamad nemam ani slipy. Podla mna je to uplny cinak.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja osobne oblubujem znacku SuperDry....je celko mdraha preto od nich mam iba dve bundy, ale planujem si este kupit vak a nejaku dalsi bundu. Je to Japonska znacka, na Slovensku zrejme neznama, ale tu v UK to pozna pomerne dost ludi....a paci sa mi to, ze este to vela ludi nenosi...
Inac Mam hrozne rad boty od Adidas....Superstar ale nepohrdnem aj obycajnymi cinskymi trampkami za par korun. :)
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Mne je to jedno hlavne že šaty ale asmozrejme že to trochu schopne musí vyzerať ale mne postačí aj číňan. :)
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

na znacke oblecenia si nepotrpim ( i ked neviem ci sa tam rata Cherokee z Tesca :lol: ) ale zase potrpim si na znackovych topankach
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

na znacke si nepotrpim ale na kvalite, strihu, vypracovani a materiale ano...cize do tychto mojich kriterii spadaju vacsinou znackove veci ale nie som vyslovene zatazeny na jednu konkretnu znacku...
TaggerxXx
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa TaggerxXx »

nepotrpim co je dobre berem :smt059
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

ja osobne si potrpím na značkové oblečenie lebo v poslednej dobe sa mi akosi zapáčilo obliekať sa značkovo...značkové veci nemá zas každý a zdá sa mi byť in ked som odlišný od ostatných
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

potom sa nezabudni vyvyšovať nad ostatných že ty máš značkové handry...
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

dekarbon napísal:ja osobne si potrpím na značkové oblečenie lebo v poslednej dobe sa mi akosi zapáčilo obliekať sa značkovo...značkové veci nemá zas každý a zdá sa mi byť in ked som odlišný od ostatných
Ako sa hovori: "Kde su peniaze, tam sa da." :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

tak neviem, od mikin ocakavam ze budu uplne hladke a pohodlne. od triciek to iste a vacsinou su to znackove veci :wink:
boty destakrat tolko . nepotrebujem si kupit boty a o mesiac si budem musiet kupit nove
a v rifliach/nohaviciach musi byt stipka elegancie. takze nepotrebujem tam mat ziadne napisy ani nic podobne :wink:
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Ja si hlavne potrpím na značke topánok a tričiek. Na značke nohavíc si nepotrpím môžu byť aj z číňana,len aby dobre vyzerali a dobre sedeli :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na znacku oblecnenia nie. nerobi mi behat v noname nohaviciach a trickach z irskych gift-shopov. ja is potrpim na znacku elektroniky.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ano, potrpim si, ale tak ako bolo spomenute vyssie, ze ak su peniaze tak si priplatim za znacku, ale zalezi aj od toho ako dana vec vyzera. Tym som chcel povedat, ze nemusim mat silou mocou z danej znacky nejake napr. tricko alebo nieco.
DarX
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DarX »

na znacke nezalezi,hlavne aby bol kvalitny material a primerana cena...pri obuve ta znacka uz musi byt
Napísať odpoveď