Chlpate nohy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Flinstone napísal:rit ? :D to ma asi vacsina nas chlpatu kym to nebrani vo funkcii aku ma tak no problem :D
No vies, tak ti poviem, pre niektorych ludi ma rit aj viac funkcii,:D ale to nevadi nebudeme to viac rozoberat. :cookies:
K teme:Nohy som si nikdy neholil a ani nebudem a myslim si, ze pre nase priatelky je to tak lepsie. :wink:
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

chlap a oholene nohy?hm to urcite nie fakt len ked je sportovec...na skole mame profaka co si holi nohy a vyzera to dost nechutne prischlo mu pomenovanie ŽILETKA :D taakze ak nechces aby ta volali tak ako nasho profaka tak to urcite nerob :wink: :Dplasmon ake funkcie si mal na mysli :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zuzu, myslim, ze vies.. ak nie, tak to suvisi s pointou isteho vtipu o istom homosexualovi, ktoremu doktor tvrdil, ze ma AIDS... :wink:
Konflikt
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Konflikt »

A vy ste čo hlúpy?? :lol: A jak to vyzerá, keď má chlap oholené nohy? Fuj

//autoeditácia príspevku ( 14 Mar 2009, 0:24 )
Zaxman napísal:Konflikt heterosexual je normalny chlap ty si asi myslel homosexuala
no hey, ja som sa pomýlil :lol: beriem späť, ale myslel som aj metrosexuálov :lol:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

chalan ma mat chlpy
feromakovi
Expert
Expert

Sport

Príspevok od používateľa feromakovi »

No neviem preco ste taky zakomplexovany?
A ako by to mal riesit chalan sportovec?
Videli ste uz niekedy chlpateho kulturistu? Alebo keby som ja prisiel na cyklo preteky neoholeny sak si budu o mne bohvieco myslet... Proste podla mna sport a chlpy nejdu dohromady. Myslim tiez ze je to kazdeho osobna vec.
V mojej blizkej spolocnosti som to vysvetlil tak ze bud by som bol za debila na sutazi s chlpatymi nohami alebo alebo za debila v blizkej spolocnosti s oholenymi. Vybral som si mensie zlo a oholil som si nohy...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

A to zrejme pozeráš športy len v TV, kde sa pretŕčajú športovci, ktorí majú uzavretý kontrakt s Gillete.. Bežne vidím, že športovci zostávajú ochlpení - aj v športe ako tenis - Federer ma chlpaté ruky/nohy, Nadal má chlpy aj v podpazuší.. Futbal rovnako. Takže nevidím dôvod prečo si holiť nohy kvôli športu.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Prepáčte ale vam je*e?Rasisti.Je to každého vlastná vec či si oholí alebo neoholí chlpiska.Takže sa uvedomte , žijeme v 21.storočí!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ano! Zijeme v storoci, kde kazdy jeden clovek pozna vyznam slova "rasista" :D .

//Ved som pochopil kolega :) , pohoda.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

To rasisti bolo myslene s humorom .)...
Tak ci tak

A neviem co mate proti holeniu je to kazdeho vlastna vec...Ked sa mi lubi zena odchlpena tak jej to poviem ak sa mi paci zarastena tak jej to poviem a je to na nej ako to bude mat...
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

hah tak podľa mňa by sa mal každý rozhodnúť tak, ako si myslí, že je to pre neho lepšie... ak sa chce holiť nech sa holí, keď nie tak nie.... mne osobne chlpy na chalanoch nevadia, :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

Ja keby som si mal oholit nohy tak spotrebujem balik ziletiek :D

neviem si predstavit ako by to potom vyzeralo keby som si to oholil a narastlo by nove ved to by som asi uz kozu na nohach nevidel :)

a aktivne sa ziadnemu sportu nevenujem(rekreacne korcule)takze odpor vzdchu voci mojim chlpom mam v pake :twisted:

PS: Pridam foto :D :D :D :D :smt009 :smt046 :hehe:
dragonfly
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dragonfly »

moj macik ma jedny z najkrajsich noch - perfektne vysportovane, nadherne lytka a aj stehna a co je najlepsie tak ma skvele chlpy proste take akurat ani nei moc ale take aby to vyzeralo muzne
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

nikdy by som si neholil nohy...
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

No niekto si ich holit musi (dvôvod práca , operácia ) alebo niekomu to robi dobre ale moc to nemusim ked to vidim na chlapovi
Osobne si nohy neholim :)
maks
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa maks »

podla mna bi si chlapi nemali holit nohy ak to nezachadza do extremov ale je to kazdeho vec nech si robia co chcu ja osobne si ch neholim
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

u sportovcov je to uplne normalna a bezna prax. Ono vela zavisi od toho aky je kto tmavy typ, niekomu rastu na nohach 4 chlpy a iny tam ma dzunglu, je to na uvazeni kazdeho..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

spominate tu sportovcov, ale uvedomte si, ze oni to nerobia pre krasu alebo pre aerodynamiku ani nic podobne.
feromakovi napísal:Alebo keby som ja prisiel na cyklo preteky neoholeny sak si budu o mne bohvieco myslet... Proste podla mna sport a chlpy nejdu dohromady.
uplne bez problemov idu, nevidim v tom problem. ak by si prisiel na preteky neoholeny, tak si o tebe pomyslia, ze si masochista, ktoremu sa paci pocit vytrhavania koze a masa z noh. ale urcite si nempomyslia "och boze, ten fesacik je uplne chlpatucky, ja s nim nic nechcem mat" :roll:
len tak mimochodom, ja si nohy neholim a nie je nic, co by ma prinutilo to urobit. nie som buzna ani nic podobne. to uz si budeme o chvilu usekavat malicky, lebo nie su pekne? omg zobudte sa
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Innocence napísal:A to zrejme pozeráš športy len v TV, kde sa pretŕčajú športovci, ktorí majú uzavretý kontrakt s Gillete.. Bežne vidím, že športovci zostávajú ochlpení - aj v športe ako tenis - Federer ma chlpaté ruky/nohy, Nadal má chlpy aj v podpazuší.. Futbal rovnako. Takže nevidím dôvod prečo si holiť nohy kvôli športu.
A to si ešte nespomenul šach.. tam je chlpáčov požehnane.. a vôbec im nevadí, ak prídu na šachovú partiu s neoholenými nohami.. ;)
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

však je to každého vec... keď chcete, hoľte sa, no je to podľa mňa zbytočné... na vás, fešákov, prstom nebudú ukazovať, ak ukážete svoje vábne chlpaté čuntáliky...
a verte, každý druhý deň si holiť nohy, je po čase už trochen otravné... nemyslíte? :lol:
Napísať odpoveď