// Temy spojene. Tomasito
La Liga:Primera Division
EL CLÁSICO
zajtra slávne el clásico- zápas Realu Madrid VS. FC Barcelona- Barca má náskok 4 body- takže 5 kôl do konca ide o titul- tipujem 2:2 
Mohol si to sem dať: http://www.hojko.com/la-liga-primera-di ... ht=primera
Čo sa zajtrajšieho zápasu týka, som zvedavý no.. Barca má dobrú formu, ale Real môže prekvapiť.. Tipujem 1:0 pre Barcelonu..
Čo sa zajtrajšieho zápasu týka, som zvedavý no.. Barca má dobrú formu, ale Real môže prekvapiť.. Tipujem 1:0 pre Barcelonu..
nj mohol ale tak el clásico si zaslúži samostatnú témuInnocence napísal:Mohol si to sem dať: http://www.hojko.com/la-liga-primera-di ... ht=primera
myslím si, že tímy nastúpia takto:
Casillas-Sergio Ramos,Cannavaro,Metzelder,Heinze- Gago,Diarra-Robben,Marcelo- Raul, Higuáin
Valdés-Alvés,Puyol,Piqué,Abidal-Touré,Xavi,Keita-Iniesta,Etoo,Messi
- Marquez,Guti,Sneijder- zranení a Pepe potrestaný navyše údajne nenastúpi ani Henry, ktorý sa stále úplne neprebral po tom otrase od Alexa a má bolesti hlavy či čo
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mela bude a teda riadna-karty sú rozdané jasne:jason007x napísal:Na tento zapas som uz napichany riadne dlho... HALA MADRID! .... bude to riadna mela....
a) ak vyhrá real - rozdiel bude 1 bod a posledné 4 kolá čaká fandov realu a barcy nábeh na infarkt
b) ak to skončí remízou- bude to 4 body a k ľahšiemu losu Barcy to už bude mať Real ťažké ale stále bude teoreticky v hre
c) ak vyhrá Barca je po sezóne
tak uvidíme, už sa teším
//autoeditácia príspevku ( 01 May 2009, 18:01 )
praveže Alvés je najslabší článok obrany vďaka svojej útpčnej povahe neviem ako bude stíhať Marcela s Higuaínom- Inak nedávno skončilo Valdésovi 6 zápasové čisté konto+ Barca neinkasovala ani od Chelsey ani od realu v 1.zápase a prakticky ani od Bayernu čo potvrdzuje že až takú špatnú obranu nemajú - ale ako povedal Sir Alex : " Barca bola vždy len o útoku ale po príchode Guardiolu majú aj obranu na rovnako skvelej úrovni"Innocence napísal:Ejhá, niekto dokonca zmenil avatar, keď sa nemýlim
Barcelona má slabú obranu, až na Alvésa, ale ten je viac ofenzívny.. Uvidíte, ako si ich Higuain vyškolí
takže HALA PEP, HALA MESSI!
No potom hokejovom vysledku mi tento zapas Madrid Barcelona naramne dobre padol
Barcelona ukazala ze je momentalne najlepsie muzstvo na svete, hned prelomila rekord najviac strelenych golov na san bernabeu a co ma tiez velmi tesi v primera division uz nastrielala rovno 100 kusov (rekord je tusim 103).
Inak nadherny zapas najma v prvom polcase.
Barcelona ukazala ze je momentalne najlepsie muzstvo na svete, hned prelomila rekord najviac strelenych golov na san bernabeu a co ma tiez velmi tesi v primera division uz nastrielala rovno 100 kusov (rekord je tusim 103).
Inak nadherny zapas najma v prvom polcase.
-
jason007x
Light Professional
Pravdupovediac este niekolko hodin po zapase som to velmi tazko predychaval. Opat ako nasim hokejistom, Realu chybalo to hlavne - SRDCE. Dokonca som mal pocit akoby hracov vyvoj zapasu ani nezaujimal, proste im to bolo jedno. Jedini kto ako tak dali do toho srdce boli Robben, Ramos a Higuain. Naopak na Barcelone bolo vidno, ako velmi im futbal chuti, a takisto ako im velmi zalezi na tomto prestiznom zapase zapasov. Z bojovnosti a srdnatosti Barcelony by si mala brat priklad vacsina klubov.
Som velmi sklamany.
P.S.: Gratulujem Barcelone k majstrovskemu titulu. Za celu predvedenu sezonu si to urcite zasluzila. A verim a prajem si aby vyhrali aj Ligu Majstrov a zrusili nadvladu anglickych klubov.
Som velmi sklamany.
P.S.: Gratulujem Barcelone k majstrovskemu titulu. Za celu predvedenu sezonu si to urcite zasluzila. A verim a prajem si aby vyhrali aj Ligu Majstrov a zrusili nadvladu anglickych klubov.
Tak to je futbalový orgazmus!
Dať na bernabeu 6 gólov naposledy tak vysoké víťazstvo zaznamenala Barca v roku 1974 keď vyhrala 0:5 na čele so slávnym Johanom Cruijfom - už lepšie sa o titule rozhodnúť nemohlo- doteraz to predýchavám-
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 13:59 )
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
pozrite si to videjko- takto vyzeral ranný príchod hráčov do Barcelony

a tu je ďalšie super z námestia Las Ramblas
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... eones.html
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 13:59 )
http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
pozrite si to videjko- takto vyzeral ranný príchod hráčov do Barcelony
a tu je ďalšie super z námestia Las Ramblas
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... eones.html
-
jason007x
Light Professional
No tak to mas potom velmi nizke naroky, bojovala leda tak Barcelona. Takto sa v El Clasicu nebojuje. Pozri si zabery zo starsich El Clasic z minuleho, predminuleho roka, a potom si pozri to vcerajsie, a budes kukat na tie pohybove rozdiely a nasadenie Realu.kali520 napísal:Myslims si ze Madrid v tom prvom polcase bojoval pomerne dost. Uplne ich zlomil ten gol na 4:2, a potom uz sami neverili tomu ze by to mohli otocit a ta nechut zo zapasu sposobila este aj tie dalsie dva goly.
ale real s tým šťastím aké mal v tejto sezóne ani viac ako 2.miesto získať nemohol- jednoducho titul získa ten lepší a takto je to dobré-ak by vyhral ligu real bolo by to nespravodlivé, ale takto je to o.k.jason007x napísal:No tak to mas potom velmi nizke naroky, bojovala leda tak Barcelona. Takto sa v El Clasicu nebojuje. Pozri si zabery zo starsich El Clasic z minuleho, predminuleho roka, a potom si pozri to vcerajsie, a budes kukat na tie pohybove rozdiely a nasadenie Realu.
-
jason007x
Light Professional
no Barca hra este s mojim 2.najoblubenejsim europskym teamom VILLARREAL CF, dufam ze aspon pomstia Real, ale o titule uz je rozhodnute aj keby vyhrali nad Barcou.Stoffo10 napísal:ale real s tým šťastím aké mal v tejto sezóne ani viac ako 2.miesto získať nemohol- jednoducho titul získa ten lepší a takto je to dobré-ak by vyhral ligu real bolo by to nespravodlivé, ale takto je to o.k.
ale ešte stále nie je rozhodnuté aj keď na 90% áno
no nie je úžasný??
//autoeditácia príspevku ( 14 May 2009, 18:33 )
máme za sebou nádherné finále COPA DEL REY
Athletic Bilbao-Barca 1:4 na celkové triumfy 23:25
toto finále podľa mňa neprekoná ani rímske finále LM- fantastická atmosféra ale naozaj fantastická- baskovia a katalánci sú veľkí bratia a včera to potvrdili fanúšikovia netlieskali len svojím ale spievali aj chorály súpera proste paráda a ešte k tomu nádherný zápas no manchestráci a katalánci budú mať čo robiť aby prekonali úroveľ tohto finále
pre vás čo ste zápas nevideli pridám video zo zápasu i odovzdávanie trofeje samotným kráľom Juanom Carlosom
pozrite si to- stojí to za to
//autoeditácia príspevku ( 17 May 2009, 15:24 )
Barca získala 2 trofej! Po stredajšom víťazstvi v kráľovskom pohári vyhrali aj ligu! A ide sa na treble!