Velmi velmi ho lubim a viem, ze bolo hlupe podviest ho, ale uz nikdy v zivote by som to nespravila :´(
uz neviem co mam robit
neskoro ritku stiskat, ked si si prdla. To bola metafora, Spravila si kktinu. Zbytocne to pisat na forum, ja toho tvojho chlapa uplne chapem. Len vlastnou sprostostou si prisla mozno o muza svojho zivota. Mala si si rozmylsiet pred tym co robis, typicka vlastnost kazdej zeny. NIKDY NIE JE SPOKOJNA S TYM CO MA, A CCHE VIEAC A AZ KED TO STRATI SI UVEDOMI AKO VELA TO PRE NU ZNAMENALO.podvod napísal:Zacala som si pisat s jednym znamym, neskor sme sa dohodli, ze sa stretneme. Pobozkal ma a vecer mi napsial, ze si ma nezasluzi, a ze sa na mna nechce viazat, ja som mu odpisala, ze to je od neho hnusne, a ze sa nemusi viazat, ved aj ja mam priatela, ved sa mozme stretavat ked bude mat cas.. V ten vecer na to prisla s priatelom rec, zapierala som vo vsetkom, nechcela som aby sa to dozvedel, lebo som vedela, ze ho to strasne zrani. V tych chvilach som si zacala uvedomovat, co sa vlastne stalo, nas skvely vztah, co som brala cele dva roky ako nieco uzasne, co sa vsak neskor stalo bezne, sa zacal rucat, presvedcil ma aby som mu ukazala, co som si s nim pisala, bolo to srasne, cital si slovo po slove a ja som sa citila ako sa mi ruca cely svet.. dnes mame par dni po rozchode a ja si stale nedokazem predstavit, ze ma uz nikdy nevezme spat. Nekonecne dlho ho uz prosim nech mi da druhu sancu, viem, ze by som mu mala dat cas nech ho to prejde, ale bojim sa, ze ho za tu dobu stratim uplne, ze jeho obrovska laska je uz davno prec. On si mysli, ze som hnusna klamarka, ze som ho cely cas tahala za nos, ale cely nas vztah som ho milovala a nikdy som mu neklamala az dovtedy.. Vobec neviem, co som si predstavovala, ked som sa stretla s tym druhym, co bude dalej, ze mu pisem, ze sa budeme stretavat popri mojom skutocnom vztahu, najhorsie je, ze to pre mna nic neznamenalo, a ze moj priatel to nedokaze pochopit a viem, si predstavit, ake to musi pre neho byt, ale keby len vedel, ze to pre mna nebolo ani z miliona take dolezite ako nas vztah. Keby sa dal cas vratit spat, nikdy bym som to nespravila, tieto chvile, co prezivam teraz, su pre mna strasnym trestom.. takym strasnym, ze sa bojim, ze tuto siuaciu ( ze clovek s ktorym, som bola 24 hodin v kuse 2 a pol roka, je prec) proste neprimem. Bojim sa, ze ho budem prenasledovat a on ma bude nenavidiet.. Prosim poradte mi, naozaj som zufala, mam len jednu skutocnu priatelku, ktora by mohla byt so mnou a zamestnavat ma, ale ona ma priatela a nemozem od nej chciet, aby bola pri mne a smutila so mnou, ked si moze uzivat to najkrajsie, co clovek moze mat..
Velmi velmi ho lubim a viem, ze bolo hlupe podviest ho, ale uz nikdy v zivote by som to nespravila :´(
uz neviem co mam robit
Ja tomu vravim rana do neprestrelnej vesty z tazkeho kalibru, Rozdychas to, ale dvakrat prijemne ti neni. Je to hnusna rana pod pas....lollo napísal:huh po 2,5 roku chodenia si si zmyslela ze si nieco zacnes s druhym?? fuuu tak to uz je dost vela.
IMHO neviem ako sa ti to dosatlo do hlavy si zacinac s druhym kedze mas priatela cca 2 roky to je fakt cudne
prosit ho mozes kolko chces ked ti bude chciet odpustit tak ti odpusti ak nie tak holt smola musis si zvykat a je to vsetko iba na nom ci ti da alebo neda sancu
Ale sa mu ani necudujem ze sa s tebou nechce rozpravat ja by som sa tiez nerozpraval a takto svinsky s prepacenim za vyraz dostat noziky do chrbta to veru asi necakal...nie od kocky co je s nim 2,5 roka!!!!!
jasne ze to chapeme...len proste zavisi na nom ci uz je neskoro alebo nie...my s tym nic neurobime a myslim si ze ani ty s tym nic moc urobit nemozes..ak nanho budes naliehat mozes skor dosiahnut pravy opakpodvod napísal:je mi jasne, ze nikto z vas asi nechape, ze ma to neskutocne mrzi a viem, ze som mu ublizila.. stale ho velmi lubim a chcem aby vedel, ze si uvedomujem ako velmi som ho zranila a nikdy v zivote by som mu to nespravila znovu, nech si vravite co chcete, tieto chvile proste co teraz prezivam mi otvorili oci, nevedela som co mam..
Súhlasím s týmto názorom. Skús si položiť otázku, čo by si ty spravila keby on presne toto spravil do posledného detailu ako si to spravila ty!ako by si sa ty tvárila?čo by si ty robila?aké by si mala z toho pocity?a potom sa snaž dostať do jeho situácie.Nemala si robiť kraviny, mala si si to skoršie premyslieť a ak sa ti točili hormóny okolo hlavy, tak si mala radšej niečo iné spraviť alebo telefonovať s priateľom a nič takéto by sa nestalo, ísť niekde s kamarátkami a na neho sa vysrať. Vy ste všetky také divné a akoby bez chrbtovej kosti, najprv robíte veci bez toho aby ste si to premysleli.Máš ponaučenie a teraz môžeš len čakať čo spraví.snaque napísal:Necudujem sa mu...
nemala si robit pi*oviny a mala si si vsetko dopredu premysliet... vidno, ze chlapec ma vlastny rozum...
Nestracaj uz cas s tym, ze ho budes prosikat a radsej si pomalicky od neho zacni odvykat...