Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

AL3S
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa AL3S »

Tomasito napísal:2 AL3S: Teraz vazne. Ako si predstavujes, ze by si to medzi sebou poriesili- pobili by sa vodcovia? To akoze pastne suboje, suboje s mecmi, alebo suboje ala strelba a pod.? Jeden by skolil druheho a tak by ideologia vitaza vyhrala? No ak uvazujes tymto sposobom, potom by aj bolo mozne sci-fi typu, ze na Slovensku by vladol Taliban.. pri svetkej ucte k tvojmu nazoru :roll:

PS: I ked v dnesnom svete stale plati tzv. "bakulovy zakon" (pravo silnejsieho), dovolim si pripomenut, ze zijeme v 21. storoci.
to aby sa pobili. som myslel obrazne, ( potom by prisli druhi vodcovia co by si stali za svojim), len som tym mieril k tomu ze zomiera strasne vela nevinnych. a tomu ver ze by si za nejeaky cas taliban rozsiril po viacerych krajinach azie a neskor aj do europy, kby sa nikto do nich nemiesal a nechali ich tak ( peniaze robia s ludmi divi)

PS: hovorim o dlhsom casovom horizonte napr. 100 rokov
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

2 AL3S: To ze nevinni zomierali, zomieraju a zomierat budu je bohuzial fakt, ktory nikto nezmeni, pretoze zomieraju nie len vo vojnach, ale aj v suvislosti s akymikolvek nehodami, resp. nahodami. Akokolvek sa vsak snazim pochopit tvoje slova o pobiti sa vodcov, aj ked boli myslene len obrazne, stale mi nie je jasne, ako si to myslel. Pokial ide o Taliban, je ovela viac statov, ktore maju neporovnatelne viac penazi ako malo k dispozicii vladne hnutie Taliban. Tiez zabudas na regionalnu kulturu atd. Taliban by jednoducho nikdy nemal realnu sancu vladnut v Azii, v krestanskej Europe, ci kdekolvek inde. Taliban mal co robit, aby sa udrzal v Afganistane, pricom svojho casu prezival aj vdaka podpore US. Nic v zlom, ale to co pises je jednoducho absurdne :?
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

t0m4s3 napísal:neuveritelny pre teba... Ja ti nic rozpisovat nebudem - svoj nazor som uz napisal. Som anti-american a hnusi sa mi vsetko americke a vsetko co ma s amerikou co i len trochu spolocne. Nech celu ameriku odpalia do vesmiru BinLadinovci ked bude treba. Staci?
nic proti ale myslim ze si porusil pravidlo 6 : Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).

ako nic osobne, kady ma svoj nazor, ale si moderator tak by si mal ist prikladom.
peace

//t0m4s3 - fajn, davam si 2 dni basu
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

bojovat proti terorizmu urcite treba. ale to co predvadzaju USA + GB + ostatni nie je boj proti terorizmu. takto sa proti tomu bojovat neda. uz som to niekde na fore pisal ze tam su ludia vychovavani k nenavisti... a ked tam pride horda vojakov tak ich to len v nenavisti utvrdi...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

t0m4s3 napísal: bravooo ... logika na urovni prvej triedy osobitnej skoly. zato ze som nikdy nebol v amerike tak nemam vysoke IQ - este raz bravo - tlieskam. Ja som ti napisal svoj nazor na terorizmus a ameriku. Nemoze ju kazdy milovat. Finito
S tebou sa dohadovat, to je ako zrat 3 hodiny v kuse chilli papricky... Zober si to ako chces, hlavne to normalne pochop, lebo teraz co si napisal, to si UPLNE poplietol.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

braino.swk napísal: nic proti ale myslim ze si porusil pravidlo 6 : Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).

ako nic osobne, kady ma svoj nazor, ale si moderator tak by si mal ist prikladom.
peace

Braino gratulujem ti, prave si dokazal nieco, co by som nikdy neuveril.
Tomasito
VIP
VIP

mastermind napísal:bojovat proti terorizmu urcite treba. ale to co predvadzaju USA + GB + ostatni nie je boj proti terorizmu. takto sa proti tomu bojovat neda. uz som to niekde na fore pisal ze tam su ludia vychovavani k nenavisti... a ked tam pride horda vojakov tak ich to len v nenavisti utvrdi...
Dokazom toho je sucasna situacia v Iraku- teroristicke utoky su na kazdodennom poriadku, pricom samotni Americania priznavaju, ze tamojsiu situaciu bude tazke stabilizovat. A vobec sa nemozno cudovat, ze prave Americania vychovavaju tychto ludi k nenavisti, ked oba dovody, ktore mali ospravedlnit invaziu do Iraku- zbrane hromadneho nicenia a vazby Iraku s al-Kaida padli. Jednoducho sa stale viac potvrdzuje, ze ti ktori boli od pociatku proti utoku na Irak- ako napr. Chirac, Shroder alebo papez Jan Pavol II- mali pravdu. Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily, ktora by krotila agresivitu a rozpinavost USA. A to bohuzial nie je dobra vyhliadka do buducnosti, nech sa na to pozerame akokolvek... :?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Skus konkretizovat, co myslis pod tym "bojovanim proti terorizmu" pls. Mas na mysli ze vezmem do ruky M4A1ku a idem sukat olovo do iracanov??
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:
tak to si nmusel. kazdy robi chyby... prepac nechcel som ta urazit. nemam proti tebe nic osobne. zas paci sa mi tvoj cestny pristup ako si sa k tomu postavil
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

hovorte si co chcete a poslite ma aj za tomasom: keby nebolo Anikov, bolo by isto vo svete viac pokoja ako je teraz. Do vsetkeho musia zaparat a potom ze sa vsade utoci
herrtod
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa herrtod »

NIE!!
to co sa tu predvadza nie je boj proti terorizmu ale zneuzivanie moci
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ak mam povedat svoj nazor tak len jedno :

PEACE

ja niesom ziadny americky patriot ,i ked by som tam chcel zit, NIE som za sucastnu politiku. I ked G. Bush si myslim ze je dobry prezident.
Tomasito
VIP
VIP

braino.swk napísal:ak mam povedat svoj nazor tak len jedno :

PEACE

ja niesom ziadny americky patriot ,i ked by som tam chcel zit, NIE som za sucastnu politiku. I ked G. Bush si myslim ze je dobry prezident.

PEACE a George Bush jr., to nejak dokopy nejde... tomu sa zvykne hovorit paradox- akoby si chcel byt muzom aj zenou :wink:
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

tu mas boj proti terorizmu

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.de/files/2894764/iraqfootage.wmv.html
:x
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:
PEACE a George Bush jr., to nejak dokopy nejde... tomu sa zvykne hovorit paradox- akoby si chcel byt muzom aj zenou :wink:
Napisal som ze NESUHLASIM s JEHO ZAHRANICNOU politikou !!
Ale myslim, ze vo vnutornej politike je dobry....
Tomasito
VIP
VIP

braino.swk napísal:Napisal som ze NESUHLASIM s JEHO ZAHRANICNOU politikou !! Ale myslim, ze vo vnutornej politike je dobry....
Hm, farebne tu vyboldujes PEACE, nie si za sucastnu politiku USA, ale nezabudnes dodat, ze G. Bush je dobry prezident :roll:

PS: Napisal si "NIE som za sucastnu politiku".
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

braino: ano vo vnutornej politike je super. ale skus si na nete pohladaj s akou stratou pocita tohtorocny rozpocet v USA. (a hadaj na co islo najviac penazi :))
Tomasito
VIP
VIP

mastermind napísal:braino: ano vo vnutornej politike je super. ale skus si na nete pohladaj s akou stratou pocita tohtorocny rozpocet v USA. (a hadaj na co islo najviac penazi)
I ked ideme kapanek od temy... USA su aj najzadlzenejsou krajinou sveta, pricom za administrativy G. Busha dlh rastol najviac. Pre zaujimavost, celkovy verejny dlh USA cinil k 22.11. 2004 7,45 bil. USD, co je presne 7 450 650 049 647 USD :aasmile25:
MC_PEDRO
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hi hi

Príspevok od používateľa MC_PEDRO »

nie lebo potom sa to otoci na nas!!! teroristi sa radi pomstia
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: hi hi

Príspevok od používateľa tomexx »

Duncan napísal:nie lebo potom sa to otoci na nas!!! teroristi sa radi pomstia
Ty si mi nejaky velky kapo! S kolkymi teroristami si sa uz stretol, ked tak dobre ovladas ich mentalitu...??
Napísať odpoveď