Zdielam presne tvoj nazor F*CK BUSHt0m4s3 napísal:neuveritelny pre teba... Ja ti nic rozpisovat nebudem - svoj nazor som uz napisal. Som anti-american a hnusi sa mi vsetko americke a vsetko co ma s amerikou co i len trochu spolocne. Nech celu ameriku odpalia do vesmiru BinLadinovci ked bude treba. Staci?
Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
myscho
Medium Expert
Bojovat proti tomu jednoznacne ANO, ale ako povedal hojko, tak aj tak tu vzdy bude, lebo chudobny a slaby sa vzdy budu burit proti velkym a silnym, lebo je to prirodzene...Bohuzial zavist sa neda vyliecit, ani znicit, takze aj terorizmus tu bude navzdy
// a pre t0m4s3 a pishtu Nemilte si boj proti zlocinu s antiamerickou propagandou... Teraz o to nejde
// a pre t0m4s3 a pishtu Nemilte si boj proti zlocinu s antiamerickou propagandou... Teraz o to nejde
Proste zasnem!!!Tomasito napísal: Dokazom toho je sucasna situacia v Iraku- teroristicke utoky su na kazdodennom poriadku, pricom samotni Americania priznavaju, ze tamojsiu situaciu bude tazke stabilizovat. A vobec sa nemozno cudovat, ze prave Americania vychovavaju tychto ludi k nenavisti, ked oba dovody, ktore mali ospravedlnit invaziu do Iraku- zbrane hromadneho nicenia a vazby Iraku s al-Kaida padli. Jednoducho sa stale viac potvrdzuje, ze ti ktori boli od pociatku proti utoku na Irak- ako napr. Chirac, Shroder alebo papez Jan Pavol II- mali pravdu. Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily, ktora by krotila agresivitu a rozpinavost USA. A to bohuzial nie je dobra vyhliadka do buducnosti, nech sa na to pozerame akokolvek...
"Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily,"
- pozrel si na Discovery(pripadne precital nejaku knihu) zopar dokumentov co sa fakt dialo v ZSSR a aky neskutocny humus to bol??
Agresivita USA - ja som agresivitu zo strany USA nezaznamenal. Ale o niecom inom su teroristi, ti su podla mojho skromneho nazoru znacne agresivni.
K teroristom - tito sialenci nefunguju ako nejaki Janosici - chudobnym davaju a dalej poznate. Teroristi su proste sfanatizovani neracionalnymi argumentami(=vymyte mozgy) ktore im podsuvaju vodcovia. Maju v sebe nenavist. Nieco ako sekty.
-
tomexx
King
No, to je pravda, to co predvadza Bush, to nie je agresivita, to uz je skor g e n o c i d a.cert napísal:Proste zasnem!!!
"Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily,"
- pozrel si na Discovery(pripadne precital nejaku knihu) zopar dokumentov co sa fakt dialo v ZSSR a aky neskutocny humus to bol??
Agresivita USA - ja som agresivitu zo strany USA nezaznamenal. Ale o niecom inom su teroristi, ti su podla mojho skromneho nazoru znacne agresivni.
K teroristom - tito sialenci nefunguju ako nejaki Janosici - chudobnym davaju a dalej poznate. Teroristi su proste sfanatizovani neracionalnymi argumentami(=vymyte mozgy) ktore im podsuvaju vodcovia. Maju v sebe nenavist. Nieco ako sekty.
ZSSR ako protivaha: plakat za tym ze tu bol ZSSR - najzlocineckejsi stat aky existoval - a hovorit ze tu fungoval(v ZSSR nikdy nic nefungovalo) ako dolezity protipol USA je maximalne trafeny argument. Ten nazor ze USA (pocas existencie ZSSR) boli zle, uz dava na vyber ze ZSSR bol ten dobry - a to mi vobec nesedi.masterrr napísal: cert: co meni to, ze to bol "neskutocny humus" na tom, ze "uz nie je odpovedajucej sily"
![]()
![]()
nejak dobre poznas povahu teroristov, nie si nahodou jeden tiez?
"Maximalny humus" bol len taky dodatok.
Terorista nie som a ak aj ano tak sa nepriznam.
USA priamo nezabija nikoho maximalne tak zabludena bomba z F-16 ale vsetko sa deje pod prikrivkou kto vie co vsetko robili na Guantaname,vojaci v Iraku ked vypocuvali obyvatelov vela je toho o com verejnost vobec nevie. Ale co je najhorsi je psychicky natlak na iraccanov. Kazdy den sa strachovali o svoj zivot. Keby G.Bush nerobil "zmetky" vo svete tak by sa ani nestal nedavny utok na Londin. A ked si zacala amerika s inymi statmi problemy vyrabat tak preco sa k nej pridavaju staty EU ?
Vobec nie som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu a hlavne nie aby sa staty spajali s USA
Vobec nie som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu a hlavne nie aby sa staty spajali s USA
-
programator
Medium Star
Co myslis pod psychickym natlakom na Iracanov?Avalong napísal:USA priamo nezabija nikoho maximalne tak zabludena bomba z F-16 ale vsetko sa deje pod prikrivkou kto vie co vsetko robili na Guantaname,vojaci v Iraku ked vypocuvali obyvatelov vela je toho o com verejnost vobec nevie. Ale co je najhorsi je psychicky natlak na iraccanov. Kazdy den sa strachovali o svoj zivot. Keby G.Bush nerobil "zmetky" vo svete tak by sa ani nestal nedavny utok na Londin. A ked si zacala amerika s inymi statmi problemy vyrabat tak preco sa k nej pridavaju staty EU ?
Vies, ale to ti asi zbytocne vysvetlujem, keby Amerika nezareagovala a nevyhlasila vojnu proti teroristom, tak by s tym nikto nikdy nezacal. A to by bolo asi podla tvojho nazoru dobre, nechat teroristom volnu ruku !
Prisli by na rad nicivejsie zbrane ako nejake samopaly, prisli by atomove a chemicke zbrane, potom by si asi tvrdil cisty opak.
Zbytocne vysvetlovanie.
-
Ivko
Expert
Ide o to ze moslimovia si uvedomuju ze keby u nich bol kapitalizmus tak by to bolo pre nich nevyhodne lebo o to jedine bohatstvo co maju by ich zahranicne kapitalisticke spolocnosti mohly pripravit preto si chcu zit po svojom a to je neaka divna modifikacia kapitalizmu tzv. islamsky stat ktora nieje presne definovana. A zase amici potrebuju vyminat ropu na celom svete aby mohly potom za astronomicke ceny predavat tu svoju ktora je pod celym Texasomberija111 napísal:Jednoznacne NIE pretoze nasilie naozaj plodi nasilie!A ty teroristi to nerobia pre srandu!Ale nieco za nieco!USA Pomahala utlacitelom jedneho neroda a utlacovany narod sa pomstil na dvojickach!
-
berija111
Light Professional
Presne si to vystihol s tou ropou. Ja by som nehal Islamske staty zit svojim zivotom. A svet by bol v pohodeIvko napísal: Ide o to ze moslimovia si uvedomuju ze keby u nich bol kapitalizmus tak by to bolo pre nich nevyhodne lebo o to jedine bohatstvo co maju by ich zahranicne kapitalisticke spolocnosti mohly pripravit preto si chcu zit po svojom a to je neaka divna modifikacia kapitalizmu tzv. islamsky stat ktora nieje presne definovana. A zase amici potrebuju vyminat ropu na celom svete aby mohly potom za astronomicke ceny predavat tu svoju ktora je pod celym Texasom