Kofeinove sialenstvo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

kofola forewer, takze kofein zdar !
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ja som si obcas v skole dal tu hnusnu automatovú, ale islo o energiu, nie o chut. no a teraz tam vdaka EU mame tu hnusnu grcovu bezkofeinovu :smt096 ...obcas si dam doma klasicku, ked sa treba dlho ucit, no vtedy viac pomoze red bull, kamikadze alebo iny energy drink...
No a v kaviarni si obcas dam fanjovu viedensku :coffee:
skcookie
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skcookie »

nejdem zakladat novu temu ale potreboval by som poradit pri vybere presso stroja musi to byt nieco z tejto ponuky do tych cca 130€ http://ishop.nay.sk/sk/catalog/products ... sorting=pa

neviem podla coho to mam vybrat pride mi ze vsetky maju to iste. prosim kto sa v tom vyzna nech mi napise svoj nazor.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Nieje nič nad rannú kávu :) Ale aj cappuchino je celkom v pohode ;)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

skcookie napísal:nejdem zakladat novu temu ale potreboval by som poradit pri vybere presso stroja musi to byt nieco z tejto ponuky do tych cca 130€ http://ishop.nay.sk/sk/catalog/products ... sorting=pa

neviem podla coho to mam vybrat pride mi ze vsetky maju to iste. prosim kto sa v tom vyzna nech mi napise svoj nazor.
Dizajnovo sa mi asi najviac paci CONCEPT EP-2920, je za prijatelnu cenu a da sa tam robit kava klasicky aj s kapsulami/to je super rychla a cista robota :D, akurat, ze kapsule nie su najlacnejsie, nie je ich vsade dostat a musia sa kupovat presne k tomu kavovaru, aby tam pasovali/
A potom este SOLAC CE 4550, tam sa davaju vrecka s kavou, to je lacnejsia varianta kapsul a robi 2 kavy naraz. :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Kava. Hm, no tak cez skuskove jedna na prebratie rano, potom v priebehu dna, resp. v priebehu ucenia este take dve, niekedy tri dam. Robim taku divnu kavu, vela kavy, malo vody, vela mlieka. Ale chuti mi, preberie ma a to je zaklad. Bezne mimo skuskoveho si dam kavu rano, pripadne ked idem s niekym posediet do mesta tak aj inokedy nez len rano. Capuccino mi napr. chutilo len ked som bol mladsi, frappe prilis nemusim. Asi som tu kavu pochytil po mame.
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

mnaaam ... kava... najviac mi chuti vecer... prave som si ju teraz spravil...
no a pijem jedinu kavu MOCCA ina mi ani nechuti... 2 lyzicky kavy, jedna lyzicka
cukru... zalejem do polky pohara vodou a dolejem mliekom a mozem hned pit :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kavickarim od maturitneho rocnika.
pijem instantnu Nescafe. 3lyzicky kavy+2lyzicky cukru, 1dl mlieka. minimalne 1krat denne, ked sa potrebujem sustredit tak aj 3 a viac krat.
take silne jednorazove davky, mozno to mlieko zmiernuje, pijem aby som si zvysoval krvy tlak, ktory mam normalne, rozumej pred kavou, relativne nizky.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

zacal som ked som mal sestnast..od sestnastich som pracoval v restauraciach a baroch a pitie kavy k tomu tak nejak patri, pijem tak dve tri kavy denne, zacinal som so zalievanou kavou, potom som presiel na presso.. kapucinka, kakauka, horuce cokoladky som pil ked som mal tri roky.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tento tyzden som si oficialne potvrdil, ze patrim k tomu malu ludi, ktorym kofein nezabera, resp. ho potrebuju omnoho vyssie davky ako je bezne :) som sice na seba hrdy ( :lol: ), ale co z toho, ked ju pijem iba na chut?

skcookie: my mame doma tento http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... 4862400030 a nemozem nic zle povedat. snad len, ze je na moj vkus trocha hlucny, ale nie je to nic hrozne a ked je este na gumenej podlozke alebo niecom, co tlmi otrasy, tak je to v ramci normy :) a kavu robi vynikajucu, presso ma penu, ze si nasypes cukor a neprepadne :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Myslíte si že ma význam piť kávu v mladšiom veku? :?:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Risko napísal:Myslíte si že ma význam piť kávu v mladšiom veku? :?:
ak ju mas pit len tak zo sportu tak nie. ale ked pocitujes ze mas nizsky tlak, alebo sa potrebujes lepsie sutredit/byt dlhsie nespat tak ano... teda najskor vyskusaj ci ti nezabera cierny caj, ak nie tak potom kava...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

kava mnam.. Pijem 2krat denne.. presso. ale ked idem vonku tak kadeco skusam.caffe late, moca maciato a kadejake lahodky :) z
skcookie
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skcookie »

tak som sa bol dnes osobne pozreiet na tie masinky a uz mam vybrate na 99percent DELONGHI http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=4462155

inak mozete napisat ake kavy presne chliapete, co chodim po ZA kaviarnach tak jednoznace u mna vyhrala VERONIA http://www.eurocoffee.sk/produkty/1.KAVA fak super pena a chut je nadherne jemna kedze nemam rad horke kavy. joj hned mam na nu chut

a na 2. mieste je COSTADORO
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Po kaviarnach nechodievam, takze Nescafe 3in1 Strong, automatova za 8,- alebo ked som doma tak si spravim presso, pripadne viedensku - kava vacsinou Segafredo, Lavazza alebo podobne.

//ku kavovaru: deLonghi robia dobre, kazdopadne ked budes vyberat, vezmi si taky, ktor ma kovove telo, nie plastove (plastovy povrch je OK) - plast totiz casom zacne vplyvom teplot pracovat, deformovat sa a zoslabovat. A ak budes robit kavu casto, za chvilku je kavovar hodny do recyklacie... No a urcite odporucam taky, do ktoreho mozes sypat beznu mletu kavu, ked sa s tym naucis robit, tak mozes robit rozne silne, slabe, s penou, bez atd. podla toho komu aka chuti, a to nie je na zahodenie...
gabonov
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gabonov »

pil som kavu asi 3 roky ale nasiel som si lepsiu nahradu pijem vseliake caje napr darjeling alebo mate a niektore maju este vyzsi obsah kofeinu ako kava
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ja najradsej pijem Latte Machiatto, ale to len kvoli chuti, lebo je tam viac mlieka ako kavy. Na prebratie alebo povzbudenie radsej cierny caj.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No ja som sa v poslednom čase dosť naučila na kávu. Ale ja mám rada takú s veeeľa mliečkom, aj 1:1 :)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Piccolo je vzdy dobry zivotabudic. :) Ale nepohrdnem ani dobrym ciernym cajom. Preferujem znacku Dilmah. Tak ma napada, nejake odporucenia na kvalitny cierny a zeleny caj?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

kavu pijem uz cca 4roky
cca 1 - 4 kavy denne ...
bud preso s mliekom alebo latte alebo ladovu kavu :) ale vpodstate vypijem kazdu kavu podla toho co potrebujem ... ak prebrat tak male dvojite presso ... ak len tak posedenie vacsinou latte alebo presso :)
Napísať odpoveď