Pozeral som takuto temu som nenasiel(ak by predsa bola tak sry)
Kto z Vas robi primacky na VS-lesnicku alebo robil? alebo kto ma na primackach biologiu (medicina..) zaujimaju ma z coho sa ucite a comu sa venovat najviac? atd..
na prijimackach byva vacsinou prierez vsetkeho z daneho predmetu. takze odporucam naucit sa vsetko, vacsinou staci rozsah maturity a nieco malo k tomu, podla modelovych otazok
ja nemam biolu ako maturitny . ale mam super knihu s ktorej sa ucim. Skola nedava vzory testou ani otazky. TAk skusam len take z cd co bolo pri knihe, ale to neni bohvie co. a mam primacky aj s matiky a tej sa bojim teraz asi este viac.
Akurát pred včerom som na povale objavila ešte jednu škatuľu so starými zošitmi, tak ti to ešte pozriem, či niečo nenájdem, ale veľkú šancu tomu nedávam... na tie kurzy si sa už prihlásil, či ešte vám nič neposielali? Inak, myslím, že Eritrea chodí na FEE, ona tiež určite musela robiť prijímačky z biológie, skús sa jej spýtať, podľa mňa sa tie testy medzi FEE a LF veľmi nemôžu líšiť.
lekoklatik : napr. pantinela tam chodi , a mam aj kamosa 1. sice uz skoncil , ale nic mi nezistil lebo primacky nerobil (a od iny si nepametaju)
pantinela: k skusim sa aj jej opytat, a neposielali este nic (teda mi aspon neprislo nic), ale pojdem na ne. Lebo sa bojim hlavne matiky. inak nezistim nikde kolko sa hlasi teraz?
Toto ti pošľú aj s pozvánkou na prijímačky.
Ak chceš vedieť koľko ľudí sa hlási, skoč na dekanát za pani Augustínovou. Je to zlatá žena, ak bude vedieť, tak ti pomôže (a ani nehryzie )
j tie okruhy mam , ale to je tak vsetko, ale som myslel ze je nieco ako minulorocne esty alebo tak na niektorych skolach to mali. no ale neva asi nie je. aj tak diky
na skole som uz aj bol, vtedy tam ale nebola. A myslim ze by nebolo velmi vhodne ze pridem a spytam sa kolko sa hlasy na skolu uvidim no. . uz len dufat a ucit sa tento mesiac.
Eritrea napísal:ako neviem coho sa obavas...neviem ake mas znamky, ale podla mna nieje problem dostat sa na tu skolu. neboj sa
ako znamky mi nepomozu, som skor s tych priernych sice aj daka ta 4 bola . No ale biolu som nemal na strednej vobec, a z matiky som dost mimo. cize preto sa bojim..
jozzy napísal:sAkra , mna cakaju prijimacky v BA na Akademiu Policajneho Zboru
No chodi tam moj bratranec, uz ma prvy rok uspesne za sebou.A co som sa ho pytal, tak skusky su tam uz vyse 4 rokov tie iste ,ale tento rok to uz tak byt nemusi.Hovoril, ze skusky nie su az take tazke,ked si sa na strednej ucil,tak by si nemal mat problem.
plasmon napísal:No chodi tam moj bratranec, uz ma prvy rok uspesne za sebou.A co som sa ho pytal, tak skusky su tam uz vyse 4 rokov tie iste ,ale tento rok to uz tak byt nemusi.Hovoril, ze skusky nie su az take tazke,ked si sa na strednej ucil,tak by si nemal mat problem.
Samozrejme, len škoda, že úspešne spraviť skúšky a dostať sa tam je dosť výrazný rozdiel...