Prijimacie skusky na VS

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Prijimacie skusky na VS

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Pozeral som takuto temu som nenasiel(ak by predsa bola tak sry)
Kto z Vas robi primacky na VS-lesnicku alebo robil? alebo kto ma na primackach biologiu (medicina..) zaujimaju ma z coho sa ucite a comu sa venovat najviac? atd..
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

na prijimackach byva vacsinou prierez vsetkeho z daneho predmetu. takze odporucam naucit sa vsetko, vacsinou staci rozsah maturity a nieco malo k tomu, podla modelovych otazok
Vlado6230
Star
Star

ja nemam biolu ako maturitny :-( . ale mam super knihu s ktorej sa ucim. Skola nedava vzory testou ani otazky. TAk skusam len take z cd co bolo pri knihe, ale to neni bohvie co. a mam primacky aj s matiky a tej sa bojim teraz asi este viac.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak si odchyť niekoho zo školy (z tej VS) a popýtaj sa ako to mali na prijímačkách. Možno natrafíš na človeka čo ti hodí nejaké skripty atď...
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Akurát pred včerom som na povale objavila ešte jednu škatuľu so starými zošitmi, tak ti to ešte pozriem, či niečo nenájdem, ale veľkú šancu tomu nedávam... na tie kurzy si sa už prihlásil, či ešte vám nič neposielali? Inak, myslím, že Eritrea chodí na FEE, ona tiež určite musela robiť prijímačky z biológie, skús sa jej spýtať, podľa mňa sa tie testy medzi FEE a LF veľmi nemôžu líšiť.
Vlado6230
Star
Star

lekoklatik : napr. pantinela tam chodi :D , a mam aj kamosa 1. sice uz skoncil :D , ale nic mi nezistil lebo primacky nerobil (a od iny si nepametaju)

pantinela: k skusim sa aj jej opytat, a neposielali este nic (teda mi aspon neprislo nic), ale pojdem na ne. Lebo sa bojim hlavne matiky. inak nezistim nikde kolko sa hlasi teraz?
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

Pantinela
Star
Star

Eritrea napísal:http://www.tuzvo.sk/sk/organizacna_stru ... testy.html

na TUZVE sa da najst vsetko.:)
Toto ti pošľú aj s pozvánkou na prijímačky.
Ak chceš vedieť koľko ľudí sa hlási, skoč na dekanát za pani Augustínovou. Je to zlatá žena, ak bude vedieť, tak ti pomôže (a ani nehryzie :) )
Vlado6230
Star
Star

j tie okruhy mam :D, ale to je tak vsetko, ale som myslel ze je nieco ako minulorocne esty alebo tak na niektorych skolach to mali. no ale neva asi nie je. aj tak diky

na skole som uz aj bol, vtedy tam ale nebola. A myslim ze by nebolo velmi vhodne ze pridem a spytam sa kolko sa hlasy na skolu :( uvidim no. . uz len dufat a ucit sa tento mesiac.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ako neviem coho sa obavas...neviem ake mas znamky, ale podla mna nieje problem dostat sa na tu skolu.:) neboj sa
Vlado6230
Star
Star

Eritrea napísal:ako neviem coho sa obavas...neviem ake mas znamky, ale podla mna nieje problem dostat sa na tu skolu.:) neboj sa
ako znamky mi nepomozu, som skor s tych priernych sice aj daka ta 4 bola :oops: . No ale biolu som nemal na strednej vobec, a z matiky som dost mimo. cize preto sa bojim..
jozzy
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jozzy »

sAkra , mna cakaju prijimacky v BA na Akademiu Policajneho Zboru :(
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

jozzy napísal:sAkra , mna cakaju prijimacky v BA na Akademiu Policajneho Zboru :(
môjho kamoša tiež, viem čo za zabijak sú tie skúšky, takže veľa štastia ... nemáš prehľad kolko ludí sa tam tento rok môže hlásiť ?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

jozzy napísal:sAkra , mna cakaju prijimacky v BA na Akademiu Policajneho Zboru :(
No chodi tam moj bratranec, uz ma prvy rok uspesne za sebou.A co som sa ho pytal, tak skusky su tam uz vyse 4 rokov tie iste :lol: ,ale tento rok to uz tak byt nemusi.Hovoril, ze skusky nie su az take tazke,ked si sa na strednej ucil,tak by si nemal mat problem. :wink:
Pantinela
Star
Star

plasmon napísal:No chodi tam moj bratranec, uz ma prvy rok uspesne za sebou.A co som sa ho pytal, tak skusky su tam uz vyse 4 rokov tie iste :lol: ,ale tento rok to uz tak byt nemusi.Hovoril, ze skusky nie su az take tazke,ked si sa na strednej ucil,tak by si nemal mat problem. :wink:
Samozrejme, len škoda, že úspešne spraviť skúšky a dostať sa tam je dosť výrazný rozdiel...
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pantinela napísal:Samozrejme, len škoda, že úspešne spraviť skúšky a dostať sa tam je dosť výrazný rozdiel...
To mas pravdu, je dost tazke sa tam dostat aj ked dobre spravis skusky. :?
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

robi dakto skusky do bystrice na ekonomicku fakulku konkretne podnikovy manazment??
Napísať odpoveď