problem Z ATI Radeon HD 2600XT
problem Z ATI Radeon HD 2600XT
Mám taky problem mam ATI Radeon HD 2600XT a mam problem ked hram samo od seba cierna obrazovka a reset pc robi to pri vsetkych hrach skusal som driver od MSI a ATI a stale to iste poradte
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem Z ATI Radeon HD 2600XT
mno moze to byt nie grafikou ale slabuckym zdrojom...lebo ak nehras a ti to nerobi VGA je v 2D rezime co nebere az tak vela prudu ale akonahle sa spusti 3D rezim uz asi zdroj nestiha...kompi napísal:Mám taky problem mam ATI Radeon HD 2600XT a mam problem ked hram samo od seba cierna obrazovka a reset pc robi to pri vsetkych hrach skusal som driver od MSI a ATI a stale to iste poradte
ale je dost mozne ze vobec nemam pravdu...najlepsie je ak ju otestujes na kamosovom PC
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
co ma napada este kukni teploty a osadenie chladicov ci je dobre lebo mozno kvoli teplote to restartuje a kukni nastavenie biosu ci je dobre a hlavne pri akej teplote sa ti ma restartovat PC mozno to mas na moc malej urovnikompi napísal:vždz to robilo ale nie tak často a nie pri všetkych hrach ale teraz ano na zdroji mam disk 160GB 5400ot.doska ASUS P5B DELUXE a ano taktoval som z riva tuner ale zrusil som to pretoze boli cierne pasy
vies VGA vidrzi aj 90 stupnov a ty mozes mat na doske nastavene reset na 70 stupnoch...neviem jak ta ASUS odvadza teplo...mozno juzni mostik nestiha
To nema nic spolocne s VGA. Teplota nastavena v biose, kedy sa ma restartovat stroj alebo ako sa ma chovat pri danych teplotach, je teplota cpu. Samotna VGA je "sam o sobe pocitac, s cpu, doskou, pamatami, biosom atd". Bios na VGA sa stara o udrzanie teplot v bezpecnych medziach. Ale s tym chladicom a tie ostatne veci si mal pravdu samozrejme.MP4-24 napísal:....vies VGA vidrzi aj 90 stupnov a ty mozes mat na doske nastavene reset na 70 stupnoch...neviem jak ta ASUS odvadza teplo...mozno juzni mostik nestiha