problem Z ATI Radeon HD 2600XT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
kompi
Medium Professional
Medium Professional

problem Z ATI Radeon HD 2600XT

Príspevok od používateľa kompi »

Mám taky problem mam ATI Radeon HD 2600XT a mam problem ked hram samo od seba cierna obrazovka a reset pc robi to pri vsetkych hrach skusal som driver od MSI a ATI a stale to iste poradte
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: problem Z ATI Radeon HD 2600XT

Príspevok od používateľa MP4-27 »

kompi napísal:Mám taky problem mam ATI Radeon HD 2600XT a mam problem ked hram samo od seba cierna obrazovka a reset pc robi to pri vsetkych hrach skusal som driver od MSI a ATI a stale to iste poradte
mno moze to byt nie grafikou ale slabuckym zdrojom...lebo ak nehras a ti to nerobi VGA je v 2D rezime co nebere az tak vela prudu ale akonahle sa spusti 3D rezim uz asi zdroj nestiha...
ale je dost mozne ze vobec nemam pravdu...najlepsie je ak ju otestujes na kamosovom PC :wink:
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Mám 450W zdroj myslis ze to je tym??
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kompi napísal:Mám 450W zdroj myslis ze to je tym??
mno 450W mozes mat ale s ucinnostou ak nad 80% tak si rad...co mas vsetko pripojene na zdroj? robilo ti to stale alebo to zrazu samo odseba zacalo padat...robil si nejaky upgrade PC? Taktoval si VGA alebo CPU ci DDRky?
kompi
Medium Professional
Medium Professional

vždz to robilo ale nie tak často a nie pri všetkych hrach ale teraz ano na zdroji mam disk 160GB 5400ot.doska ASUS P5B DELUXE a ano taktoval som z riva tuner ale zrusil som to pretoze boli cierne pasy
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kompi napísal:vždz to robilo ale nie tak často a nie pri všetkych hrach ale teraz ano na zdroji mam disk 160GB 5400ot.doska ASUS P5B DELUXE a ano taktoval som z riva tuner ale zrusil som to pretoze boli cierne pasy
co ma napada este kukni teploty a osadenie chladicov ci je dobre lebo mozno kvoli teplote to restartuje a kukni nastavenie biosu ci je dobre a hlavne pri akej teplote sa ti ma restartovat PC mozno to mas na moc malej urovni :(
vies VGA vidrzi aj 90 stupnov a ty mozes mat na doske nastavene reset na 70 stupnoch...neviem jak ta ASUS odvadza teplo...mozno juzni mostik nestiha :lol:
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

cauko v druhom kompe mam tu istu kartu co ty staci na to aj 350w zdroj ako mam ja ak sa smiem spytat aku mas verziu od msi s pasivom ci aktivom
kompi
Medium Professional
Medium Professional

Z pasivom
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

tak presne ta ista aku mas teraz teplotu ??
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

MP4-24 napísal:....vies VGA vidrzi aj 90 stupnov a ty mozes mat na doske nastavene reset na 70 stupnoch...neviem jak ta ASUS odvadza teplo...mozno juzni mostik nestiha :lol:
To nema nic spolocne s VGA. Teplota nastavena v biose, kedy sa ma restartovat stroj alebo ako sa ma chovat pri danych teplotach, je teplota cpu. Samotna VGA je "sam o sobe pocitac, s cpu, doskou, pamatami, biosom atd". Bios na VGA sa stara o udrzanie teplot v bezpecnych medziach. Ale s tym chladicom a tie ostatne veci si mal pravdu samozrejme.
Napísať odpoveď