MS 2009 v hokeji
-
Misuliatko
Expert
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa nemáme tam čo robiť už 2 roky posebe... tak sa pozri pravde do očí... sme tam len na hambuInnocence napísal:Aspoň sa nestrápnime ešte viac v prípadnom štvrťfinále proti Rusom a zápasom s Nórskom sa môžme (dúfam) aspoň trošku dôstojne rozlúčiť so šampionátom.. Aj keď je ešte len začiatok a Fíni môžu otočiť. Povedzme si pravdu - na šampionáte nemáme čo robiť pri hre, akú sme hrali dneska..
Troška sa nedarí a už zatracuješ celú reprezentáciu. Stavil by som sa, že keď sa predošlej generácii reprezentantov darilo a bojovali o medajle tak si sa prvý mlatil do hrude..neo250 napísal:podľa mňa nemáme tam čo robiť už 2 roky posebe... tak sa pozri pravde do očí... sme tam len na hambu
Je pravda, že už nie sme elita, sme na urovni takeho nemecka, švajčiarska, bieloruska. No aj takéto tímy majú čo povedať na šampionáte.
-
Misuliatko
Expert
Lašák: "Nemá význam prezentovať nejaké odkazy. Stále iba rozprávame, stále je to však iba blá, blá, blá. Reči potrebujeme preniesť na ľad. Najprv ukážme na čo máme a potom sa môžeme rozprávať. Fanúšik totiž nie je žiadny blbec." Näjma toto je veľká pravda: Stále iba rozprávame, stále je to však iba blá, blá, blá.
No Fínski chlapci by mali začať makať a podávať nejaké góly .. lebo bude zle nedobre - teda už je.
//1:1 Suomi Go! Go! Go!
No Fínski chlapci by mali začať makať a podávať nejaké góly .. lebo bude zle nedobre - teda už je.
//1:1 Suomi Go! Go! Go!
Jano Lašák to psychicky neuniesol, bolo to na ňom vidieť. No obviňovať ho za inkasované góly by nebolo na mieste. Zlyhala obrana.
// s tými rečami "bla bla bla" to presne vystihol. Po prehranom zápase je každý odborník (vrátane mňa
) a presne vie, kde čo treba inak, aka chyba.
Brankára to nasere, keď sa do brány postaví s tým, že podrží tím a jeho spohráči nepodajú výkon, o ktorom pred zápasom hovorili..
// s tými rečami "bla bla bla" to presne vystihol. Po prehranom zápase je každý odborník (vrátane mňa
Brankára to nasere, keď sa do brány postaví s tým, že podrží tím a jeho spohráči nepodajú výkon, o ktorom pred zápasom hovorili..
-
Misuliatko
Expert
ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcomFrikso napísal:Jano Lašák to psychicky neuniesol, bolo to na ňom vidieť. No obviňovať ho za inkasované góly by nebolo na mieste. Zlyhala obrana.
-
Sagittarius
Guru
Keby hrali tak ako im kázali tréneri, tak by to vyzeralo inak...ale v tom, že nehrali srdcom máš pravdu...Misuliatko napísal:ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcom
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
srdce pre hokej nechaj fanúšikom, hokejisti nech hrajú tak ako sa od nich očakáva. Ale oni častokár nedohrávali súboje pri mantineloch, nenapádali, nepresné prihrávky a v obrane častokrát iba stáli a pozerali sa. Mať v polovici zápasu 3 márne strely by bola hanba aj pre japoncov čo sa tešili keď si dali vlastný gol a až potom si uvedomili že po tretine sa menia strany. Proti fínom to bol úplne iný hokej, ale teraz treba priznať že sme boli márny a na smiechMisuliatko napísal:ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcom
-
Misuliatko
Expert
A co sa ocakava? Ja som od nich ocakaval aby sa zachranili a udrzali v A kategorii a to dosiahli takze mozme byt spokojny.audiotrack napísal:srdce pre hokej nechaj fanúšikom, hokejisti nech hrajú tak ako sa od nich očakáva.
A k tomu srdcu a bojovnosti, darmo tam nechaju srdce a bojvnost, hraci su jednoducho slabi.