MS 2009 v hokeji

O športe...
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Uz som vtedy hokej nepozeral.. Co presne spravil Surovy?
Misuliatko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misuliatko »

nestik napísal:a mozno budeme mat nakoniec take stastie ze budeme hrat este aj o medajlu ako minuly rok cesi zahrali prve zapasy tiez na prd a ako skoncili...
myslim ze nikto by sa nehneval keby to tak aj bolo...ale ako sa tu uz pisalo hokejisti si prv musia vstupit do svedomia
Saphiron
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Saphiron »

Schelmy napísal:Uz som vtedy hokej nepozeral.. Co presne spravil Surovy?
To by zaujimalo aj mna.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Sa mi zdá že Surový po inkasovanom góle (nechtiac?) trafil hokejkou dosť nepríjemne Haláka do prilby.. Každopádne, najtemnejší zápas slovenskej histórie, hanba, hnus, prepadák..
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Tak po 5 sekundach vyhrava Bielorusko 1:0. Ide im :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Aspoň sa nestrápnime ešte viac v prípadnom štvrťfinále proti Rusom a zápasom s Nórskom sa môžme (dúfam) aspoň trošku dôstojne rozlúčiť so šampionátom.. Aj keď je ešte len začiatok a Fíni môžu otočiť. Povedzme si pravdu - na šampionáte nemáme čo robiť pri hre, akú sme hrali dneska..
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

Innocence napísal:Aspoň sa nestrápnime ešte viac v prípadnom štvrťfinále proti Rusom a zápasom s Nórskom sa môžme (dúfam) aspoň trošku dôstojne rozlúčiť so šampionátom.. Aj keď je ešte len začiatok a Fíni môžu otočiť. Povedzme si pravdu - na šampionáte nemáme čo robiť pri hre, akú sme hrali dneska..
podľa mňa nemáme tam čo robiť už 2 roky posebe... tak sa pozri pravde do očí... sme tam len na hambu
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

pre vsetkych co nevideli suroveho surovy cin:

bud nevie trafit konstrukciu branky, alebo by mal ostat v hladisku
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

hh Tak to som nevidel, keby aspon Jagrovi po drzke, ale tomu nasemu mrzakovi? :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

neo250 napísal:podľa mňa nemáme tam čo robiť už 2 roky posebe... tak sa pozri pravde do očí... sme tam len na hambu
Troška sa nedarí a už zatracuješ celú reprezentáciu. Stavil by som sa, že keď sa predošlej generácii reprezentantov darilo a bojovali o medajle tak si sa prvý mlatil do hrude..

Je pravda, že už nie sme elita, sme na urovni takeho nemecka, švajčiarska, bieloruska. No aj takéto tímy majú čo povedať na šampionáte.
Misuliatko
Expert
Expert

vyjadrenie Jana Lasaka k dnesnej hre:
"Jeden z najťažších zápasov, aký som kedy odchytal. Som smutný zo všetkého, čo sa na tom ľade stalo a veľmi to ľutujem. Už po piatom góle som chcel odísť, po šiestom som bol na polceste a po siedmom som to už nevydržal..." :(
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Lašák: "Nemá význam prezentovať nejaké odkazy. Stále iba rozprávame, stále je to však iba blá, blá, blá. Reči potrebujeme preniesť na ľad. Najprv ukážme na čo máme a potom sa môžeme rozprávať. Fanúšik totiž nie je žiadny blbec." Näjma toto je veľká pravda: Stále iba rozprávame, stále je to však iba blá, blá, blá.

No Fínski chlapci by mali začať makať a podávať nejaké góly .. lebo bude zle nedobre - teda už je.

//1:1 Suomi Go! Go! Go! :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Jano Lašák to psychicky neuniesol, bolo to na ňom vidieť. No obviňovať ho za inkasované góly by nebolo na mieste. Zlyhala obrana.

// s tými rečami "bla bla bla" to presne vystihol. Po prehranom zápase je každý odborník (vrátane mňa :D ) a presne vie, kde čo treba inak, aka chyba.
Brankára to nasere, keď sa do brány postaví s tým, že podrží tím a jeho spohráči nepodajú výkon, o ktorom pred zápasom hovorili..
Misuliatko
Expert
Expert

Frikso napísal:Jano Lašák to psychicky neuniesol, bolo to na ňom vidieť. No obviňovať ho za inkasované góly by nebolo na mieste. Zlyhala obrana.
ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcom :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Misuliatko napísal:ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcom :)
Keby hrali tak ako im kázali tréneri, tak by to vyzeralo inak...ale v tom, že nehrali srdcom máš pravdu... :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Misuliatko napísal:ano zlyhala obrana...a halaka postavili do brany neskoro....ale hokejisti boli cely zapas akysi divny....proste hrali tak ako im to do hlavy nahucali treneri a nie ako mali hrat- cize srdcom :)
srdce pre hokej nechaj fanúšikom, hokejisti nech hrajú tak ako sa od nich očakáva. Ale oni častokár nedohrávali súboje pri mantineloch, nenapádali, nepresné prihrávky a v obrane častokrát iba stáli a pozerali sa. Mať v polovici zápasu 3 márne strely by bola hanba aj pre japoncov čo sa tešili keď si dali vlastný gol a až potom si uvedomili že po tretine sa menia strany. Proti fínom to bol úplne iný hokej, ale teraz treba priznať že sme boli márny a na smiech
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Po piatom gole som to prestal pozerat. Vsak toto nebol hokej, proti finom sme aspon nieco uhrali, ale toto... Vobec nechapem co tam robili ti hraci. Brankari nemohli vela zmoct, ked si pred nimi nahravali uplne nestrazeny hraci.
Misuliatko
Expert
Expert

FUHA tan zapas prestavam vidiet ruzovo
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

no tak z tymi cechmi sme to totalne posraly any jeden gol.skoda
bol to velmi zli zapas dufam ze uz zacnu hrat a ze vyhraju suomi(Fini)
lebo sme v ....
boze preco sme taky slabi a asi sme neboli odichnuty dostatocne.... :cry:
suomi go go go uzaj dajte goool
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

audiotrack napísal:srdce pre hokej nechaj fanúšikom, hokejisti nech hrajú tak ako sa od nich očakáva.
A co sa ocakava? Ja som od nich ocakaval aby sa zachranili a udrzali v A kategorii a to dosiahli takze mozme byt spokojny.

A k tomu srdcu a bojovnosti, darmo tam nechaju srdce a bojvnost, hraci su jednoducho slabi.
Napísať odpoveď