MS 2009 v hokeji

O športe...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Po slavnom japonskom gole asi 2.najvacsi trapas na MS - slovensky hrac nalozil po zinkasovanom gole hokejkou svojmu brankarovi.
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Pilifo napísal:No neviem, či si Bielorusi zaslúžili postup do štvrťfinále. Povedal by som, že ani naši si ho nezaslúžia, ale Bielorusi svojou totálnou obrannou betonárskou hrou ešte 2 - krát menej. Však tí nehrajú hokej, ale iba čakajú medzi červenou a svojou modrou, všetko vyhadzujú, sem - tam idú do protiútoku, dajú 1 šťastný gól v každom zápase a potom už iba betónujú, čo sa dá. To bolo vidieť aj na konci zápasu a aj v ich poslednej presilovke. Som z nich znechutený a dúfam, že im Rusi dajú aspoň desinu :twisted:

To už by som postup doprial skôr Dánom alebo Nórom ako Bielorusom, tí by určite predviedli krajší a útočnejší hokej :?
oni vedia ze si nemozu dovolit hrat otvorenu hru s takymi silnymi supermi ako je finsko. a ked si to tak vezmes tak dokazali svojou taktikou postupit az do toho stvrtfinale. to ze ta taktika ma zaklad v dobrom braneni mne osobne nevadi. Keby nasi dokazali aspon trochu branit ako bielorusi urcite by sme nedostali od cechov za dve tretiny osem golov.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Kurnik, však ale na ich hokej sa ani pozerať nedá. Ich jediná záchrana je Mezin - koľko má ten šťastia, to svet nevidel.
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
najviac mi je luto hracov ktori aj mali snahu a teraz sa to na nich zosype(lasak,Halak,Bartecko,Handzus)..ta zlost fanusikov a same odsudzovanie a pod. A potom sa cudujme preco nechcu ist reprezentovat...ved len tu citam vase prisepevky a je toho dost..posielat nas hned do Becka. nebyt dnesnej supervysokej prehry MS by som nehodnotil zle..by som si povedal len: tak snazili sa, neslo to...Ajtak ich neodsudzujem..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Pilifo napísal:Kurnik, však ale na ich hokej sa ani pozerať nedá. Ich jediná záchrana je Mezin - koľko má ten šťastia, to svet nevidel.
Mezin má šťastie už niekoľko šampionátov. Nebolo by to vhodnejšie nazývať schopnosťami a talentom?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som strasne rad ze ideme domov. Rychlo prec z oci sveta, nech ludstvo nevidi ako hrozne hrame.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

begbeee napísal:Mezin má šťastie už niekoľko šampionátov. Nebolo by to vhodnejšie nazývať schopnosťami a talentom?
Ja som nenapísal, že to nie je dobrý brankár, ale jednoducho to nie je možné, aby v dôležitých zápasoch pustil z vyše 40 striel jednu :x Zaradil by som ho možno aj do All Stars majstrovstiev, ale ku svojmu brankárskemu umeniu má ešte aj neskutočne veľa šťastia.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

twardykamen napísal:som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
najviac mi je luto hracov ktori aj mali snahu a teraz sa to na nich zosype(lasak,Halak,Bartecko,Handzus)..ta zlost fanusikov a same odsudzovanie a pod. A potom sa cudujme preco nechcu ist reprezentovat...ved len tu citam vase prisepevky a je toho dost..posielat nas hned do Becka. nebyt dnesnej supervysokej prehry MS by som nehodnotil zle..by som si povedal len: tak snazili sa, neslo to...Ajtak ich neodsudzujem..
Vsade vo svete, ci je to tenis, futbal sa rovnako spravaju fanusikovia, tiez odidu pri debakli z tribun ci sa dozaduju vratenie penazi :D Ale ked su hokejisti, tak nech hraju hokej. To co dneska predviedli, to bola nedozierna hanba. Na B to celkovo nie je, skor su tam, kde si zasluzia byt, myslim teraz to ich umiestnenie po tomto sampionate. Oci pre plac mi ostali a celemu Slovensku. Proti Finsku a este Kanade, to boli zapasy, ktore sa dalo pozerat a to je vsetko z tohto roku. O chuti a nechuti reprezentovat, to nie je o tom, ako sa spravaju fanusikovia, len reflektuju aktualny stav. Ked vyhrali medaily, tak modre z neba by im ktokolvek zniesol, teraz je to opacne. Snad sa zamyslia a zase o rok.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

pryja napísal:Po slavnom japonskom gole asi 2.najvacsi trapas na MS - slovensky hrac nalozil po zinkasovanom gole hokejkou svojmu brankarovi.
OMG by ma zaujimalo kto vymyslel henten nazov vobec.... sak ho netrafil umyselne, netrafil sa do tycky... je to mozno komicke (pre mna nie), ale komickejsie mi pride spojenie NALOZIL BRANKAROVI...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ty vole ale normalne mi je luto Halaka
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

twardykamen napísal:som rad ze nejdeme do 1/4 finale ved naco aj?po tomto sampionate by si mal aj trener uvedomit ci je na mieste brat stale za kazdu cenu hracov z nhl alebo khl...velka vacsina z nich nic neukazala a aj mikus uz bol v 1. lajne ...
Ked teda nepocitas dnesnu latu, tak okrem zapasu s Finskom sme v ktorom zapase hrali dobre?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

t0m4s3 napísal:Ked teda nepocitas dnesnu latu, tak okrem zapasu s Finskom sme v ktorom zapase hrali dobre?
Uplný súhlas s t0m4s3.
Viac než výsledky (však stane sa) mrzí absolútne tragická hra nášho mužstva s výnimkou pár jednotlivcov (napr. na Hossovi bolo strašne vidieť ako veľmi chce...) a to dokonca v každom zápase.
Valábik je otrasný - možno mu v NHL podobné zákroky prechádzajú a bitky majú radi, ale tu sa nepobije a akurát sa nechá vylučovať.

To intermezzo Halák/Surový bolo skvelým vyjadrením situácie na ľade. Našich dovolím si tvrdiť oboch skvelých brankárov nebili Česi, ale vlastná obrana...By som sa nečudoval, keby Halák potom odišiel z ľadu. Ale kto by tam išiel potom už neviem, možno Filce, ten robil tuším trénera brankárov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nuz musim sa vyjadrit aj ja...
Nasim hokejistom som vzdy fandil, ale teraz si uprimne myslim, ze nas tim by mal ist do Bcka na akusi ozdravnu kuru, aby sa znova sformoval dobry tim, ktory bude moct v Acku vyhravat bez problemov.
Tlacit nasich do Acka mi v sucasnosti pripada tak, ako ked rodic presadzuje svoje dieta, ktore vobec nevie spievat, do spevackej sutaze, kde si potom utrzi akurat poriadny kus hanby.
Rad by som u veducich ludi nasho hokeja videl nejake zamyslenie a preorganizovanie toho vsetkeho, pretoze takto to dalej nemoze ist.
Dufam, ze sa pozviechaju a uz na buduci rok sa rozbehnu bez toho, aby museli do Bcka, aj ked to by bola aspon taka poriadna facka na prebratie.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nabudúci rok je olympiáda, takže podľa mňa si tí lepší hráči "odbijú reprezentačnú povinnosť" na nej a na MS sa každý opäť raz vyserie.. Jednoducho slovenský hokej išiel dolu vodou, my nespravíme s tým asi nič.. Spamätať by sa mali ľudia okolo Širokého..

:roll:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak by sa podarilo zložiť nejaký schopný tím na olympiádu, tak by som to považoval za zázrak. Síce neviem, na čo by sa hráči mohli vyhovárať, keďže NHL bude počas olympiády asi prerušená, ale neverím, že dokážeme poskladať to najlepšie, čo máme.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tak vcera som prvy krat vypol tv ked som pozeral ten zapas z pepilmi proste otras moja starka by lepsie hrala ako oni neviem ale tak nam treba ze nepostupujme lebo sme si to nezaslzili za take vykoni az na jeden proti finsku sme ani nehrali samozrejme par hracov by sa naslo (lasak, halak, sekera) ale to je vsetko som zvedavi na buduci rok ked bude olympiada a MS hadam sa nieco podari
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa SpermoS »

Asi trocha OT ale predsa
Prečo sa počas MS NHL nezastaví ? veď každý hráč by mal ísť za svoju vlasť hrať, a všetci tí čo vyberajú talenty do NHL by sledovali ako hrajú na MS atď.
Je jasné, že NHL ich živí, ale predsa za vlasť by sa patrilo
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

1) Slovaci zdaleka nepatria do Becka, ale ani do top 8 nie. Povedal by som, ze umiestnenie tohoto celku na 9.-12. miesto je akurat.
2) Na olympiadu sa prerusi NHL a pravdepodobne tam pojde vacsina hracov, tak ako minule.
3) Som zvedavy ako tento vykon "otrasie" stolickou nasich funkcionarov. Nie je normalne aby sme sa za 2 roky zmenili z krajiny co ide na MS pre medaily zmenili na krajinu co je rada, ked sa dostane do stvrtfinale.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

MS nie sú v USA a Kanade také významné ako napr. olympiáda alebo Svetový pohár, takže pre nich by nemalo žiadny význam zastavenie NHL počas majstrovstiev.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

SpermoS: to iste vadi aj mne...teraz je to totiz aj o tom, ktorej krajine vypadne najviac hracov z NHL, ved aj my sme boli majstri ked sme mali najviac hracov z NHL a prepadame prave vtedy, ked ich mame malo.
Napísať odpoveď