Aby mi to vobec fungovalo, musel som stiahnut zdrojaky jadra (kubuntu), upravit tam ovladace a rekompilovat ho. No a medzitym vyslo nove jadro a vyskakuje mi okienko, ze sa chce aktualizovat. No ked ho aktualizujem, o moje zmeny v ovladacoch pridem, a musel by som robit upravy a rekompilovat znova, je tak?
prelomenie WEP s backtrackom3
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa s tymto hral uz davnejsie, ale nemal som dost dobry signal, aby z toho nieco rozumne bolo. Ale mam kontrolnu otazocku:
Aby mi to vobec fungovalo, musel som stiahnut zdrojaky jadra (kubuntu), upravit tam ovladace a rekompilovat ho. No a medzitym vyslo nove jadro a vyskakuje mi okienko, ze sa chce aktualizovat. No ked ho aktualizujem, o moje zmeny v ovladacoch pridem, a musel by som robit upravy a rekompilovat znova, je tak?
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahoj som sa len tak chel spitat
som si cez wifislax cez airdump odchitil asi cez 3400 ipv ci ako sa volaju paketov a potom som pustil aircrack a vybral som si z toho súboru nzov tej siete a pustil crackovanie ale mam dotaz nechal som to robit cez 8 hodín a stále to chcel o robit neviete niekto ako dlho trvá pokým to vypátra ten pass (nastavil som dlzku hesla na 64 bit)
pomoze mi niekto prosim
prosim vas kto mi pomoze, mam notebook a ked skusam aireplay, kizmet ...
nic mi z toho nejde. napr s aireplay to vyhodi mi nieco:
takepetko@petko-laptop:~$ aireplay-ng wlan0
Please specify an attack mode.
"aireplay-ng --help" for help.
petko@petko-laptop:~$
a s kizmet a ostatnymi je to podobne,
ma sa nejako nastavit sietovka?
Wifi chytam ale najdem aj zabezpecene tak velmi rad by som sa dostal aj do nich, pomoze niekto lame?
nic mi z toho nejde. napr s aireplay to vyhodi mi nieco:
takepetko@petko-laptop:~$ aireplay-ng wlan0
Please specify an attack mode.
"aireplay-ng --help" for help.
petko@petko-laptop:~$
a s kizmet a ostatnymi je to podobne,
ma sa nejako nastavit sietovka?
Wifi chytam ale najdem aj zabezpecene tak velmi rad by som sa dostal aj do nich, pomoze niekto lame?