Lubim ju ma len 12
Lubim ju ma len 12
Velmi ju lubim a ma len 12 ja mam 16 je to normalne ??? prosm poradťe.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
The Calvin
Star
Spravi podla seba ale na jeho vybere moze zavazit tvoj prispevok. Ja si myslim ze to nema buducnost lebo ako bolo pisane ze pride jej puberta alebo si nekôr uvedomis ze mas na lepsie ako je tato 13stka (nic v zlom)cize cim skôr ukoncis tym menej jej neskôr ublizis ale ty si sa nepytal co dalej ale ci je to normalne21rOBO21 napísal:presne ako píše audiotrack
Ona sa tak zmení časom,že ju nespoznáš a ked bude snou triekaskať puberta tak to bude čosi strašné
ale podla mňa je táto téma zbytočná,lebo aj tak si spravíš podla seba
vies ako ta ona miluje? asi tak, ako ked boli na lyzovacke zo mna hotove 15 rocne standy len preto, lebo som mal 20
ona ta nemiluje preto, lebo vie co si zac atd, ale preto, lebo si o 4 roky starsi a pozera sa na teba ako na boha. a strcim ruku do ohna, ze to je aj z frajeriny, nech mi nikto nehvori, ze nie.
-
The Calvin
Star
ale niektore si to mozu dovolitades napísal:vies ako ta ona miluje? asi tak, ako ked boli na lyzovacke zo mna hotove 15 rocne standy len preto, lebo som mal 20ona ta nemiluje preto, lebo vie co si zac atd, ale preto, lebo si o 4 roky starsi a pozera sa na teba ako na boha. a strcim ruku do ohna, ze to je aj z frajeriny, nech mi nikto nehvori, ze nie.
-
Krueger98x
Amateur
v dnešnom pohnutom svete keď už aj 12-ročné deti vyzerú na 18 (teraz nie všetky zase, si nefandite
)... ako, v 12-tich asi ťažko viete, o čom je život, a ak to aj viete, kašlete na to
takže je lepšie nájsť si takého partnera, ktorý má tolko rokov čo vy, a nikto tým nič nebude riskovať
pedofilov je na svete dosť aj bez toho, viz. náš kamarát Fritzl, the Dungeon Keeper
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:13 )
a navyše, drahé deti, láska niečo stojí
ak nemáš v úmysle stráviť najbližších pár rokov niekde medzi milými chlapcami za mrežami
tam ti ukážu čo je to Prison Love

//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 14:13 )
a navyše, drahé deti, láska niečo stojí