Neprirodzeny vyvoj situacie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Neprirodzeny vyvoj situacie

Príspevok od používateľa begbeee »

Ma 2 roky priatela, byvaju spolu, ale minimalne 3 mesiace je ich vztah totalne mrtvy. Randil som s nou asi mesiac. Za posledny tyzden sa to uz dalo nazvat chodenie. Stale s nim byvala, ale uz sa stahuje prec.
A teraz pride to podstatne:
den X: Rozisla sa s nim.
den X+1: Povedala mu o nas, akceptoval to.
den X+2: Som si myslel ze na nasom prvom "slobodnom rande" to uz bude ok, ale povedala mi ze napriek tomu ze sa so mnou citi skvele a vsetko, nedokaze so mnou este chodit a chce sa dalej stretavat a randit, ale ako kamarati - zatial. Proste ze si to potrebuje urovnat v hlave a so mnou chodit az ked sa na to bude citit.
Problem je to uz bolo po tom co sme spolu chodili, mali za sebou tie prve pekne veci, bozky atd :oops:
Napriek tomu ze do par dni sa od neho stahuje prec a ubezpecila ma ze sa k nemu nevrati a uz dlho spolu de facto nic nemaju, mi povedala ze paradoxne si s nim rozumie lepsie ked je slobodna a stale spolu chodia von ako kamarati. Proste riadne psycho to zacina byt.
Nechapte ma zle, je skvela, uplne nam to spolu ide, rozumieme si, je tam obojstranna iskra...
Chcem sa len spytat, ze ci si myslite, ze je ta "pauza" kym sa zahoji zlomene srdce normalna a da sa pochopit, ci s nou mam nadalej randit alebo je to proste klasicky oddrb - "budeme kamarati"?
A ak s nou mam dalej randit..akym sposobom? Mam hrat chvilu nedostupneho? Mam v nej vyvolat ziarlivost? Alebo prosto nechat veci plynut?
Nie je to pre mna a ani pre nu jednoduche, pretoze je tam ten pocit, ze by to mohol byt naozaj ten osudovy vztah..
Vek nie je podstatný, lebo je vyssi ako 25.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Rada nad zlato - nikdy si nezačínaj so zadanou holkou :)

ale nechal by som tomu čas nech sa vyci upokoja a pak sa uvidí, na pílu by som netlačil :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Tu je vela komplikovanych otazok, ktore dokazu vztah povzniest bud do vysin alebo zatratit. 2 rocny vztah-spolocne byvanie- z toho 3 mesiace je vztah mrtvy to je dost co povedat si myslim ked si este zoberete ked pred umretim vztahu to muselo "par" dni skripat. Myslim ze pre nu je to velmi naorcne prehupnut do dalsieho vztahu, skoro zo dna na den. Uvedomila si co sa deje a nechce spravit rovnaku chybu.
Horsie je ze ty nevies ci si bol len nejaky doplnok co jej chybalo v tom vztahu. Nepravis s tym nic, len cakat, ako sa to vyvinie-a aky pohlad bude mat ona na teba ako slobodna.
A vek je praveze dolezity, tuna sa uz nepyta ci je dostatocne vyspela ,ale kolko vztahov a akych mala...

A triple ma tiez pravdu :wink: mozno tam bola zakladna chyba
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie že by som bol nejaký starý, ale v mojom veku je každé dievča buď vydaté, rozvedené, je to slobodná mamička alebo má minimálne priateľa :D

BTW: Poznáme sa vyše roka, počas celého obdobia tam boli sympatie, posledný mesiac to už akože buchlo a bolo to obojstranné...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

begbeee

ten vas vztah sa mi zda trochu nerovny. Ty mas zaujem o nieco hlbsie a ona to cele natahuje. Moja skronma rada znie- skus sa hrat na viacej nedostupneho, zacni sa s nou stretavat ovela menej, nech si uvedomi ze nie si na spagate a ze mas aj vlastne aktivity a konicky. A ak sa ani potom nerozhybe tak jej daj najavo ze si zacnes hladat partnerku inde..
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

kamo kasli na nu nestoji to za to ked takto spekuluje
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

lofinko za to ze ma dakto city a aj rozmysla alebo vaha nestoji za to?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

nerozhodna zenska? utekaj alebo rozhoduj za nu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

nedostupného by som určite nehral, ako radí gogo956. Vzťah je stále vo vývoji a akékoľvek ignorovanie to môže ukončiť. Bude si namýšľať, že zrejme to nemá zmysel a bude sa aj ona strániť.

Asi by som nerobil nič, nechal by som to tak. Netlačil by som na ňu. Má ťažšie obdobie a musí ho prekonať. Nechaj jej pocit, že si stále pri nej. Ak by jej "smútok" trval dlhšie a ty by si mal pocit, že ťa nejakým spôsobom naťahuje, spýtaj sa jej narovinu v akej úrovni je váš vzťah.
gogo956
Redeemer
Redeemer

pinco napísal:nedostupného by som určite nehral, ako radí gogo956. Vzťah je stále vo vývoji a akékoľvek ignorovanie to môže ukončiť. Bude si namýšľať, že zrejme to nemá zmysel a bude sa aj ona strániť.

Asi by som nerobil nič, nechal by som to tak. Netlačil by som na ňu. Má ťažšie obdobie a musí ho prekonať. Nechaj jej pocit, že si stále pri nej. Ak by jej "smútok" trval dlhšie a ty by si mal pocit, že ťa nejakým spôsobom naťahuje, spýtaj sa jej narovinu v akej úrovni je váš vzťah.
- ak si ona odzaciatku zvykne ze je vzdy po ruke a vsetko jej akceptuje,
tak neskor bude naroky iba stupnovat a on bude v nevyhodnej situacii
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

toto nie je predsa výcvik psa. Nehovorím o tom, že jej má liezť do zadku.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

pinco napísal:toto nie je predsa výcvik psa. Nehovorím o tom, že jej má liezť do zadku.
Do zadku jej urcite neleziem. Ale chcem byť s ňou, nechcem to posrať.
Dokonca na ňu ani výrazne netlačím, naznačil som jej, že počkať sa dá, do určitej miery - čakanie nie je to, že sa mesiac neuvidíme.
Zajtra sa chce porozprávať uvidím, čo z toho vznikne.

Ženy nechápem, týždeň mi hovorí aké je to skvelé, ako sa so mnou cíti, že ani pre ňu to nie je záležitosť jedného mesiaca, dokonca vytiahla to čo som jej povedal prvý mesiac ako sme sa spoznali a ako ju to potešilo. Máme milión spoločných záujmov, dokonca jeden rovnaký sen, ktorý by sme si mohli splniť a keď sme sa rozprávali tak približne rovnaké plány do budúcnosti.. A su tam aj obojstranne city..
A zrazu povie, že to nezvláda a že je tu pre ňu ťažké byť so mnou, rozumieť si s bývalým, ktorého musí stretáva dennodenne lebo sa nedá tomu vyhnúť i ked uz spolu nebývajú..

Nechápem ako to všetko môzu zeny zahodit len preto ze potrebuju cas..co je divny argument.

Nasa spolocna kamaratka jedna z najlepsich mojich i jej mi ale povedala, ze pre mna to bude tazka rana a budem velmi sklamany ak ma odmietne, ale ona ze tym odmietnutim strati sancu na naozaj mozno skvely vztah v com ju nechape...

Ach jo..keby bol zivot jednoduchy asi by nas nebavil. :?

//:A nikdy by som si nemyslel, že tu vo svojich 25 založím topic :D
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Uf..nech sa na to pozeram z ktorejkolvek strany, vyzera to poriadne zapeklito.

Uplne na uvod a mozno mimo temu - rozhodne nerazim myslienku, ze cez 25 je vek nepodstatny. Skor si myslim, ze okolo tohto veku su najvacsie "turbulencie" u tych, ktori nemaju so svojou buducnostou ohladne vztahov jasno. A to sa tyka najma zien. V podstate by som povedal, ze zenska, ktora sa nehrnie do vydaja, sa "skoro naisto" ustali az tak pred 30tkou - to uz si vsetko pekne rozmysli a zoberie to najlepsie, "co ma poruke" - ak chce deti a rodinu, nemoze viac cakat, pretoze priroda uz na u nemilosrdne tlaci a konkurencia od inych - hlavne mladsich - zenskych je coraz vacsia.

Takze im to 3 mesiace (a este nejake drobne) neklapalo, a preto bol uz ten vztah z jej pohladu mrtvy? Tym padom neboli spolu az tak dlho, takze z tohto hladiska to je pre teba vcelku pozitivne.. ale trochu mi to pripomina klasicku partnersku krizu, ktora pride niekedy medzi 1. a 2. rokom vztahu (aspon teda tak nejak som to odsledoval, ini mozno maju ini nazor). Ak ju nechali "vyhnit" a teraz prichadza k tomu, ze si to konecne zoci-voci vysvetluju, tak to je skor negativne. Ale su to len moje uvahy...

Nejak sa mi nepaci, ze bola este v neukoncenom vztahu, ked si s tebou zacala (alebo ty s nou). Je zrejme faktom, ze uz s byvalym nic nemala, lenze "formalne" este nebola z toho vonku. A v momente, ked si uvedomila, ze sa z niecoho dostala von, tak...sa v nej nieco pohlo (myslim, ze to sa pohne v kazdom). A teraz sa vratim k tomu, ze by to mohlo byt pre teba negativne - nieco sa pohlo a kym si to skutocne vsetko vysvetlia a ona si povie "tak, a je to fakt za mnou, mozem ist dalej", moze prejst vcelku dlhy cas.
Na tomto mieste by som citoval triple-a: Rada nad zlato - nikdy si nezačínaj so zadanou holkou. Dokonca sa v podobnom zmysle vyjadruje aj jedno z 10tich prikazani (nieze by som bol veriaci, ale zas tie prikazania maju nieco do seba, hehe).

Pisal si, ze mas pocit, ze to moze byt ten "osudovy vztah". Ak to tak je a fakt to tak citis, tak by som jej na tvojom mieste nepocuvol Goga (sorry Gogo :wink: ). Relativne casto by som jej pisal, alebo sa s nou stretal, zaujimal sa, ako sa ma atd. Proste by som ju trosku sledoval, aby ta jedneho dna uplne neprekvapila vyhlasenim typu "bolo to z mojej strany poblaznenie zmyslov, nemyslela som to az tak vazne" alebo niecim podobnym. Teda tiez by som zatial netlacil na pilu, ale bol by som v strehu. No a ak by si pri tom sledovani zacal mat pocit, ze zacina "chladnut", tak bude treba zatlacit, zabojovat, napr. spravit spolocny vecer - radsej intelektualne nenarocny, radsej nie niekde mimo ludi (teda nie cely cas len vo dvojici) a skor zazitkovo orientovany. To aby sa nezlakla, ze mas na nu nejaku vaznu temu a neodmietla ta. Ono ked tak nad tym uvazujem, tak toto by vlastne mal by akysi novy zaciatok a na zaciatku sa vzdy randi. Niekto randi intenzivne, niekto menej intenzivne, ale bez randenia to nejde...
Tie pekne chvilky, co si pisal, su dolezite - vsak ti starsi si vzdy v tazkych casoch spomenu prave na ne, povedia si, ako bolo fajn a tym padom este moze byt fajn a lahsie sa uzmieria...takze by sa tie pekne chvilky mohli hodit...vlastne tie, co mas su pre nu este "formalne" z predosleho vztahu a momentalne su rusene tym, do coho sa ona najma svojou chybou dostala...

No a uplne na zaver trochu hrubsia myslienka - okolo volnej feny sa vzdy obsmieta viac psov. A casto sa stane, ze nejaky bastard dostane uskokom to, o co sa poctivo snazia cistokrvni...
gogo956
Redeemer
Redeemer

zmija1313

pozri sa na skutocnost aka je: Mesiac sa spolu stretavaju a ona mu povie ze chce aby boli zatial iba kamarati. Ok, nehovorim ze casom nemoze zmenit nazor a tiez sa zalubit, ale ja by som prilis dlho necakal, lebo inac bude autor vyzerat ako taky "zufaly snazivec". Ze vraj to medzi nimi "iskri", ale mne to tak nepripada, nakolko spolu asi nic este velmi nemali /aspon som tot ak pochopil/. Nehovorim, moze sa to este zvrtbnut v jeho prospech, ale ta sanca nie je velka- no uvidime :) /akoze OK, teraz som si precital ze sa aj bozkavali, ale velku vahu by som tomu nedaval, ona sa len chce vzdialit od byvaleho lebo caka ze mu zacne chybat a ze sa k nej vrati a vsetko olutuje/
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Takze vyjadrim sa ako to skoncilo. :(

Porozpravali sme..
a) potrebuje byt sama so sebou, nikoho teraz nechce
b) vyhybat sa mi rozhodne nechce, aj von ked sa pojde, ze partia, vsetko ok
c) vo dvojici ale nie pretoze by to bolo pre nu ako randenie a takym veciam sa teraz chce vyhnut..
d) nic nevylucuje v buducnosti, som vraj jednoznacne jej najvacsi favorit a ked sa bude citit OK, ze sa veci pohnu..
e) ze ničím ma nikdy neklamala, vzdy jej bolo so mnou dobre a aj tie veci co mi hovorila a co robila bolo uprimne..

xyz) podľa mňa je to hlbko v pci.. :cry:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm ani nie chce to len predychat...ja si myslim ze za taky mesiac sa to zrovna :) ;)
gogo956
Redeemer
Redeemer

begbeee

nic si z toho nerob, ale bolo to viac-menej jasne hned odzaciatku.. :roll:

lollo

-nemas pravdu, je to cele bez sance toto hovori za vsetko>

"c) vo dvojici ale nie pretoze by to bolo pre nu ako randenie a takym veciam sa teraz chce vyhnut.."

-aj by som vam napisal preco, ale asi by to nikto nepochopil.
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

begbeee napísal:Takze vyjadrim sa ako to skoncilo. :(

Porozpravali sme..
a) potrebuje byt sama so sebou, nikoho teraz nechce
b) vyhybat sa mi rozhodne nechce, aj von ked sa pojde, ze partia, vsetko ok
c) vo dvojici ale nie pretoze by to bolo pre nu ako randenie a takym veciam sa teraz chce vyhnut..
d) nic nevylucuje v buducnosti, som vraj jednoznacne jej najvacsi favorit a ked sa bude citit OK, ze sa veci pohnu..
e) ze ničím ma nikdy neklamala, vzdy jej bolo so mnou dobre a aj tie veci co mi hovorila a co robila bolo uprimne..

xyz) podľa mňa je to hlbko v pci.. :cry:
Tak ti treba! Bože, ľudia, prečo sa musíte j*bať do vzťahov druhých? Je úplne nepodstatné, že im to neklapalo niekoľko mesiacov. V každom vzťahu príde skôr či neskôr kríza, ale to neznamená, že ten vzťah krízou musí skončiť. Prečo si si nemohol nájsť nejakú nezadanú? Sorry, ale v tomto nie som na tvojej strane.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

JaJeNiektoIny napísal:Sorry, ale v tomto nie som na tvojej strane.
ani ja
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

JaJeNiektoIny napísal:Tak ti treba! Bože, ľudia, prečo sa musíte j*bať do vzťahov druhých? Je úplne nepodstatné, že im to neklapalo niekoľko mesiacov. V každom vzťahu príde skôr či neskôr kríza, ale to neznamená, že ten vzťah krízou musí skončiť. Prečo si si nemohol nájsť nejakú nezadanú? Sorry, ale v tomto nie som na tvojej strane.
No vieš keď si niekto hľadá byt 3 mesiace, aby sa mohol od druheho odstahovat a domov chodí len prespať, pričom sa už ani nerozprávajú..
Nepovažujem to za krízu ale koniec.
Navyše prvýkrát sme fyzicky niečo zriešili až týždeň pred odsťahovaním, dovtedy sa držala.
a) Nemám pocit, že sa ich snažím rozdeliť, lebo už sú a keby vzájomne niečo k sebe cítili, ja by som sa mohol aj na hlavu postaviť a nerozdelil by som ich.
b) Povedala mi taktiež, že ona sama mi "otvorila dvere", nič neľutuje..

Je to veľmi špecifická situácia v akej sme sa ocitli, ťažko to pochopí ten kto skutočne nepozná reálie tohto vzťahu. Rozhodne to nie je tak, že som niekomu vliezol do kapusty. :wink:
Napísať odpoveď