Lubim ju ma len 12
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
12r
Podla mna ak ju milujes neni co riesit!
Ale:
- nemozte sa spolu bavit o hlbokych vecia , o buducnosti
- predpokladam ze si uz mysli ze je to najdospelejsie stvorenie sveta
- rodicia?! neviem ako vasi ,ale moji boli dost proti
- hypoteticky : svatba bude v 22r = 10r s nou budes chodit ?
- tlak okolia je neznesitelny
- skola : nikdy nie ste na rovnakom stupni (ZS,SS,VS...) ,nikdy nebude schopna dokonale pochopit tvoje problemy
- a samozrejme, kedze je tu ten zakon nemozte mat sex (ale ani nemoze byt po 22 vonku napr!)
PS. neda mi ale nepripomenut ,ze zakony su tu na porusovanie;)
PPS.To vsetko si myslim a viem ,lebo som si to zazil.Dany vztah skoncil a bolo to to nalepsie pre mna, nasiel som si inu priatelku ,kt je uz aj mojou snubenicou a konecne zazivam plnohodny vztah (nemyslim to ,ze sme dospely a mozme mat sex)
PPPS. Naproti tomu vsetkemu co si myslim a co ti tu vsetci radia je najdolezitejsie to co citis.(nemyslim to tvrde v gatiach, ani momentalne poblaznenie crazy hokou) ,ale to ci si schopny si s nou predstavit zivot, ja viem ze mas len 16. ,ale chces vztah ? Ci trofej ? Ci niekoho na upokojenie pudov ?
Ale:
- skola : nikdy nie ste na rovnakom stupni (ZS,SS,VS...) ,nikdy nebude schopna dokonale pochopit tvoje problemy
- a samozrejme, kedze je tu ten zakon nemozte mat sex (ale ani nemoze byt po 22 vonku napr!)
PPS.To vsetko si myslim a viem ,lebo som si to zazil.Dany vztah skoncil a bolo to to nalepsie pre mna, nasiel som si inu priatelku ,kt je uz aj mojou snubenicou a konecne zazivam plnohodny vztah (nemyslim to ,ze sme dospely a mozme mat sex)
PPPS. Naproti tomu vsetkemu co si myslim a co ti tu vsetci radia je najdolezitejsie to co citis.(nemyslim to tvrde v gatiach, ani momentalne poblaznenie crazy hokou) ,ale to ci si schopny si s nou predstavit zivot, ja viem ze mas len 16. ,ale chces vztah ? Ci trofej ? Ci niekoho na upokojenie pudov ?
-
Krueger98x
Amateur
-Maki napísal:zasnm co sa v tomto svete deje... myslel som ze chalan ked ma 16 tak zacina mat rozu... ty ocividne niesi ten pripad
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 15:06 )
súhlasím s kolegom, nič iné neostáva. a je fakt, že 12-ročné deti sú trochu pribrzdené a nechápu tolko čo o 5-6 rokov staršie indivíduá. Taký vzťah nemá budúcnosť, logicky, neoplatí sa ho začínať, ako sa vraví, neser si tam, kde žerieš, alebo nežer tam kde serieš? to je jednopipiak napísal:Podla mna ak ju milujes neni co riesit!
Ale:
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 15:09 )
Si typický príklad of FATAL FAILURE
-
The Calvin
Star
Preco dnesna mladez 14-17 ma riesit ci chce vztah alebo nie ci chce mat dotycneho za zenu/muza . To ze dievca nema 15 neznamena ze snou nemoze spat alebo robit ine veci , byt snou po 22:00 a vsetko co je do 15 zakazane
neverim ze zatebou pride policajt uvidi ze tvoja holka nema 15 a zacne sa ta pytat co snou robis alebo ze by si sa este priznal
-
Krueger98x
Amateur
- vzťah je komplikovaný a ľudia by do neho mali ísť s tým, že niečo do toho dajú a o niečo aj prídu. a políciu sem neťahaj, s postihnutých sa nemáme smiať, aspoň tak mi mamka vravelaThe Calvin napísal:Preco dnesna mladez 14-17 ma riesit ci chce vztah alebo nie ci chce mat dotycneho za zenu/muza . To ze dievca nema 15 neznamena ze snou nemoze spat alebo robit ine veci , byt snou po 22:00 a vsetko co je do 15 zakazaneneverim ze zatebou pride policajt uvidi ze tvoja holka nema 15 a zacne sa ta pytat co snou robis alebo ze by si sa este priznal
-
The Calvin
Star
"Vztah" ti zoberie len cas a da ti len bolest a samozrejme aj pekne chvile ale ta bolest ich premôzeKrueger98x napísal:- vzťah je komplikovaný a ľudia by do neho mali ísť s tým, že niečo do toho dajú a o niečo aj prídu. a políciu sem neťahaj, s postihnutých sa nemáme smiať, aspoň tak mi mamka vravela![]()
-
Krueger98x
Amateur
Nesúhlasím, prečo by mala bolesť premôcť krásne chvíle? Potom by do vzťahu nikto nešiel.. A takisto nesúhlasím s tým, že vzťah zoberie len čas, treba preň obetovať viac, ten krásne strávený čas je ešte najmenej .. Pre autora témy: Zabudni na ňu, nemá to zmysel.The Calvin napísal:"Vztah" ti zoberie len cas a da ti len bolest a samozrejme aj pekne chvile ale ta bolest ich premôze
-
Krueger98x
Amateur
heh, lenže čím viac do vzťahu vložíš, o to viac to potom bolí keď to padne. a ver tomu že to padne, nepoznám vela mladých čo by sa pochválili 5 a viac ročným vzťahom, HARMONICKÝM vzťahom. a ten idiot má 16 a ona 12Innocence napísal:Nesúhlasím, prečo by mala bolesť premôcť krásne chvíle? Potom by do vzťahu nikto nešiel.. A takisto nesúhlasím s tým, že vzťah zoberie len čas, treba preň obetovať viac.. Pre autora témy: Zabudni na ňu, nemá to zmysel.
-
The Calvin
Star
-
Krueger98x
Amateur
tak to nevie niktoThe Calvin napísal:Pozri zaklad je najst tu pravu taku pri ktorej nebudes mysliet na ine len sa pozerat. Nato ze si taku nasiel môzes nato prist bud hned alebo neskôr ale nemyslim si ze by si daval vsetko do nieco ked nevies ci ti to vyde a ci sa to oplati
//preco nanho nadavas ??
//autoeditácia príspevku ( 03 May 2009, 15:33 )
//preco nanho nadavas ??[/quote]nikto na nikoho nenadáva, ale niektoré veci sú jednoducho mimo mísu, teda, ako 16-ročný by mal mať aspoň niečo v hlave. ale ako vidím, úroveň poklesla a riadne
-
The Calvin
Star
Mne by nevadilo ze MNE by ublizilo dievca si ma obmotala a od.ebala. Lenze mne sa stava to ze vsetko je ok ok a poto ma ta holka prejde a ver tumu ze ta nebude bavit ublizovat tolkym holkam.
K tomu vekovemu rozdielu v mojom okoli ma moja spoluziacka 15 a jej chlapec ma neako 20-21 dalsie dievca ma 13 a chlapec ma 19 ale vidim ze to dievca ktore ma 13 je ovela vyspelejsie oproti ostatnym spoluziackam cize sa tomu necudujem ja tiez ked som mal 14 moja holka oslavovala 17sku a slo to vpohode aj ked 14a17 je ine ako 13 a 16 vlastne jeden rok
ale proste nevidim v tom problem
K tomu vekovemu rozdielu v mojom okoli ma moja spoluziacka 15 a jej chlapec ma neako 20-21 dalsie dievca ma 13 a chlapec ma 19 ale vidim ze to dievca ktore ma 13 je ovela vyspelejsie oproti ostatnym spoluziackam cize sa tomu necudujem ja tiez ked som mal 14 moja holka oslavovala 17sku a slo to vpohode aj ked 14a17 je ine ako 13 a 16 vlastne jeden rok
-
Krueger98x
Amateur
nevravím, že ak má niekto 12 rokov okamžite dostáva nálepku DEBIL
ale jednoducho intelekt je na dosť... úbohej úrovni. preto ak máš 20 hľadáš si buď o trochu staršiu, v rovnakom veku alebo nejakú 18-tku. z jednoduchého dôvodu. budeš si s takou viac rozumieť. ak by som napr. ja teraz začal chodiť s 12-ročnou, bolo by to pre mňa ako keby som bol s mladšou sestrou
jednoducho je privelmi detská a nevinná
ale myslím, že to záleží od každého osobnej úchylky, postoja a vnímania. Ja by som nedokázal mať vzťah s niekým kto má 12
ale kolko ludí tolko chutí, no potom sa nečudujte že si o vás ľudia šepkajú, že ste zvrhlé hovedá 
-
Andi_Cibula
Addict
-
Peterinho
Zablokovaný
Ja by som sa do takého vzťahu tiež asi príliš nehrnul. Ja mám tiež 16, vlastne za hodinu už 17
a tiež som mal taký prípad, kedy by som mohol mať mladšiu priateľku (v mojom prípade ona mala 14-15), ale keď som sa s ňou rozprával, tak niektoré jej názory ma ešte viac presvedčili, že keď hľadáš niekoho na "normálny" vzťah, tak pod 16 nechoď (česť výnimkám). To, že bude mať baba 16 tiež však neznamená, že bude "normálna"... Je to naozaj čisto len individuálne, ale myslím, že 12 je naozaj veľmi málo.
Ale hold, srdcu nerozkážeš, takže to iba taký môj postreh.
edit: gramatika
Ale hold, srdcu nerozkážeš, takže to iba taký môj postreh.
edit: gramatika