oproti tomu citroen C5 co mam teraz (5,7 priemer/ diesel)
chcel som si ho nechat no ta spotreba je dost vysoka a zere to jedna radost, no jazdilo sa mi na nom paradne, to treba uznat.
ak si kupit auto tak srat image a radsej kukat na spotrebu
ved skus a uvidis, ako vravim mali sme to auto a zbavili sme sa ho kvoli spotrebenordkapp_pb napísal:no ze by si mal bud dat vymenit bordkompjúter, alebo tych 130 na dialnici ist na 5ke, nie na 3ke ! ! !
hmm a ten torsen je tusim permanent, nie ? ale nebudem sa hadatnordkapp_pb napísal:s takou spotrebou jazdia porovnatelne stare, 1.5x vykonnejsie stvorlitre ... ze by to bolo technickou vyspelostou vyrobcu ?
ano ma Torsen T2, ak si vsimnes uz som to sem pisal ... haldex / torsen, u mna aj tak vsetko jedno, pokial to neni permanentna 4x4, alebo mechanicky priraditelna, tak je to iba oj*b...
ako moze byt torsen fulltime... ak o tom nic nevies tak si precitaj aj prvu stranu tejto diskusie alebo si to vygoogli... torsen (ked sa bavime prave o tom medzinapravovom) je v podstate spera ktora ti zovrie ked sa - laicky povedane - auto dostane do smyku resp do situacie kedy potrebuje aj "pomoc" druhej napravy... su tri druhy a ako povedal nordkapp tak passat pouziva prave T2...SAmo napísal:hmm a ten torsen je tusim permanent, nie ? ale nebudem sa hadat