Spotreba vw 2.3 benzín 4motion

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

mali sme takeho zeleneho 6 valca, tusim 2,8 liter, ten 4 motion, spotreba 13 - 18 litrov dialnica, mesto 10 a viac, priemer nieco okolo 14 az 16 zalezi ako jazdis.

oproti tomu citroen C5 co mam teraz (5,7 priemer/ diesel)

chcel som si ho nechat no ta spotreba je dost vysoka a zere to jedna radost, no jazdilo sa mi na nom paradne, to treba uznat.

ak si kupit auto tak srat image a radsej kukat na spotrebu :)
Francek
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

spotreba 13 - 18 litrov dialnica, mesto 10 a viac ---> pises hovadiny
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Francek napísal:spotreba 13 - 18 litrov dialnica, mesto 10 a viac ---> pises hovadiny
kukam palubny pocitac :x a v com sa ti to nezda ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no ze by si mal bud dat vymenit bordkompjúter, alebo tych 130 na dialnici ist na 5ke, nie na 3ke ! ! !
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

nordkapp_pb napísal:no ze by si mal bud dat vymenit bordkompjúter, alebo tych 130 na dialnici ist na 5ke, nie na 3ke ! ! !
ved skus a uvidis, ako vravim mali sme to auto a zbavili sme sa ho kvoli spotrebe

a este poznamocka tusim tento model ma diferencial Torsen a nie Haldex

a este od jedneho cloveka : Spotreba v meste cca 15-16l /100km na dialnici pri 130 asi 11,5l/100km a pri 220km/h to bolo 20-21l/100km.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

s takou spotrebou jazdia porovnatelne stare, 1.5x vykonnejsie stvorlitre ... ze by to bolo technickou vyspelostou vyrobcu ? :-D

ano ma Torsen T2, ak si vsimnes uz som to sem pisal ... haldex / torsen, u mna aj tak vsetko jedno, pokial to neni permanentna 4x4, alebo mechanicky priraditelna, tak je to iba oj*b :-) ...
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

nordkapp_pb napísal:s takou spotrebou jazdia porovnatelne stare, 1.5x vykonnejsie stvorlitre ... ze by to bolo technickou vyspelostou vyrobcu ? :-D

ano ma Torsen T2, ak si vsimnes uz som to sem pisal ... haldex / torsen, u mna aj tak vsetko jedno, pokial to neni permanentna 4x4, alebo mechanicky priraditelna, tak je to iba oj*b :-) ...
hmm a ten torsen je tusim permanent, nie ? ale nebudem sa hadat :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

SAmo napísal:hmm a ten torsen je tusim permanent, nie ? ale nebudem sa hadat :)
ako moze byt torsen fulltime... ak o tom nic nevies tak si precitaj aj prvu stranu tejto diskusie alebo si to vygoogli... torsen (ked sa bavime prave o tom medzinapravovom) je v podstate spera ktora ti zovrie ked sa - laicky povedane - auto dostane do smyku resp do situacie kedy potrebuje aj "pomoc" druhej napravy... su tri druhy a ako povedal nordkapp tak passat pouziva prave T2...
Napísať odpoveď