ale prosim ta, hral si dakedy hokej? to nie je ako futbal ze z 90 minut sa 85 len prechadzas po ihrisku...hokej nie je maratonInnocence napísal:[ formácia je na ľade 40 sekúnd, je šanca ísť dopredu a blbec vyhodí puk a beži striedať, že je na ľade dlho a je unavený.. Taký hokejista by mal zahrať minimále 2 minúty! Inak nemá čo robiť v reprezentácii!
MS 2009 v hokeji
-
mirak2
Hardcore addict
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
keby má "vydržiavať" ešte pár sekúnd, zvyšok útoku ide prestriedať bez neho a narušil by zostavu. Bol by jeden unavený a musel by striedať dodatočne čo zase iba zdržuje.. Keď sa ide striedať, tak treba striedať aj keď za cenu odpálenia pukuDarX napísal:no ale vydrzat este par sekund skusit stastie a vystrelit na branu by ho nezabilo
keby aspon to striedanie vedeli, ale ne 6 hraci na lade againaudiotrack napísal:keby má "vydržiavať" ešte pár sekúnd, zvyšok útoku ide prestriedať bez neho a narušil by zostavu. Bol by jeden unavený a musel by striedať dodatočne čo zase iba zdržuje.. Keď sa ide striedať, tak treba striedať aj keď za cenu odpálenia puku
prosim ta a co ma s timto korupica?iwkx napísal:nasa reprezentacia nezobral dobrych hracov s nasej ligy pobral hracov co v zapasoch nic neurobili a cesko slovensko 0:8 hamba ved to neje normalne korupcia v nasom hokeji je a aj bude kym nebadnu predstaveny nasmu hokeju a ako prvy by mal ist tener a tak dale a vysie moj nazor
-
Misuliatko
Expert
kazdy tu pise, ze nam neprisli hraci z NHL...
lenze nalejme si cisteho vina. Uz v NHL nemame tolko hracov, co kedysi, minimalne nezohravaju take dolezite ulohy vo svojich timoch.
Okrem Hossu, Gaborika, Visnu, Charu a mozno Demitru, obcasne Svatosa a Meszarosa, patri zbytok k horsiemu priemeru. Z menovanych naviac polovica uz ma 30ku za sebou...
Takze kam smeruje nasa repre? kde je praca s mladezou? kde sa vychovavaju talenty? kedy naposledy bol niekto zo Slovenska v drafte nejako vyssie? Som zvedavy, kto nas bude reprezentovat na olympiade 2014 ...
lenze nalejme si cisteho vina. Uz v NHL nemame tolko hracov, co kedysi, minimalne nezohravaju take dolezite ulohy vo svojich timoch.
Okrem Hossu, Gaborika, Visnu, Charu a mozno Demitru, obcasne Svatosa a Meszarosa, patri zbytok k horsiemu priemeru. Z menovanych naviac polovica uz ma 30ku za sebou...
Takze kam smeruje nasa repre? kde je praca s mladezou? kde sa vychovavaju talenty? kedy naposledy bol niekto zo Slovenska v drafte nejako vyssie? Som zvedavy, kto nas bude reprezentovat na olympiade 2014 ...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
johny_sk: To nie je len o hracoch z NHL, velmi kvalitne ligy su aj ruska KHL ci svedska liga, ba aj svajciarska, v ktorej sa hra tiez dobry hokej vdaka peniazom. Ale NHL je NHL, je to prestiz. Slovaci nie su sami, kto ma problem s hracmi a mladezou, to iste aj susedia z Ciech. Drafty posledne roky nic moc, ale teraz by mohol vysoko bodoval Panik aj Tatar, Panik je tusim v prvej desiatke, takze tam nie je o com.
Hojko: Tatát a Pánik nie sú v prvej desiatke, sú na 13., resp. 14. mieste ale to len medzi korčuliarmi z Európy.. A tí budú zrejme vyberaní neskôr ako zámorskí korčuliari.. Ďalej je 13. aj Janus, pri tom si myslím, že bude ako zámorský brankár draftovaný dosť z vysokého miesta.. A spomedzi brankárov z Európy máme na treťom mieste Juraja Hollého chytajúceho v Chomutove, neočakávam, že bude draftovaný, ale pekný výsledok..
KHL je naozaj kvalitná liga, ale sami sme videli ako "ruské" hviezdy dopadli.
Rúžička síce IMO hral skvele, ale bol limitovaný zranením ramena.
Hossa sa veľmi snažil hral tiež lepšie ako zvyšok mužstva bohužiaľ to nie je taký kanonier ako jeho brat.
Staňa sa ukázal ako tragéd, ten chlap ešte nevychytal za repre zápas, kde by svojím výkonom dokázal strhnúť víťazstvo na našu stranu.
A tu sa vynára jeden z problémov nášho európskeho výberu:
chýbal chladnokrvný zakončovateľ, ktorý keď by sa dostal do šance bezpečne by ju premenil.
Rúžička síce IMO hral skvele, ale bol limitovaný zranením ramena.
Hossa sa veľmi snažil hral tiež lepšie ako zvyšok mužstva bohužiaľ to nie je taký kanonier ako jeho brat.
Staňa sa ukázal ako tragéd, ten chlap ešte nevychytal za repre zápas, kde by svojím výkonom dokázal strhnúť víťazstvo na našu stranu.
A tu sa vynára jeden z problémov nášho európskeho výberu:
chýbal chladnokrvný zakončovateľ, ktorý keď by sa dostal do šance bezpečne by ju premenil.