Chyby? To ze ma niekto nasrate v hlave nie je Hudlerova chyba.begbeee napísal:Akože Hudler spravil dve chyby:
1. Mal hlavu dole 2. Nehral ďalej, ale kochal sa svojou prihrávkou.
NHL (aktualne)
Hlava hore v hokeji je zakladne pravidlo.t0m4s3 napísal:Chyby? To ze ma niekto nasrate v hlave nie je Hudlerova chyba.
Vlastne tento zakrok mi najviac pripomina asi tak toto:
doporucujem pozerat najmä od 1:15
Taktiež sa kochal svojou nahrávkou a taktiež to bol v podstate čistý hit.
Tak to je už otázka...Vigor napísal:V podstate, v podstate...Hit to bol svinsky, aj ked "oficialne" bol mozno cisty, pretoze sa mal mat hlavu hore. Pronger ho asi co to naucil.
Tie hity nie sú v rozpore s pravidlami, hokej je tvrdý šport. Práve preto ťa v NHL najrýchlejšie naučia mať vždy otvorené oči.
A s tým Prongerom súhlasím - jeho pohľad stál za všetko: "Dobreee, tak ti treba..."
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
OMG, hadzat vinu na Hudlera len za to, ze mal hlavu sklonenu alebo ze sa dival na prihravku miesto toho ze ide na neho hrac, tak to mi pride smiesne. Keby to nebol Hudler, resp. ziadny cesky hrac, tak su tie diskusie ine. Keby bol na jeho mieste Hossa ci Gaborik, tak uz davno by tu vsetci odsudili Browna a posielali ho minimalne za mreze, ak nie na trest smrti. Podla mna ten zakrok urcite cisty nebol a Hudler v tom bol nevinne. Len sa divim, ze nepadol ziadny vysoky trest, ale v NHL to uz byva zvyok.
-
mirak2
Hardcore addict
ja som vcerajsi ANA-DET pozeral, ale preco do boha museli hrat tak dlho?!? som zaspal po prvom predlzeni
anaheimu fandim viac ako 10 rokov, akurat teraz pri trade deadline obmenili kader a prislo vela neznamych hracov, nevedel som co mam cakat ale prechod cez san jose som skutocne cakal...tu pri detroite to vidim na 7 zapasove vitazstvo detroitu..mozno som ale zaslepeny fanatickym fandenim kacerom
quack!
Špina Kunitz krosčekoval Varlamova do krku s úmyslom zraniť.Fanúšikovia Capitals totiž, ako býva zvykom, zahádzali ľadovú plochu červenými šiltovkami a keď sa zdalo, že usporiadatelia už všetko vyzbierali, priletela na ľad druhá vlna čiapok. To už znervóznilo hostí a kapitán Crosby šiel protestovať k hlavným rozhodcom. "Ľudia neustále hádzali čiapky. Iba som sa šiel spýtať, či nemôžu nechať vyhlásiť, aby to už prestalo," vysvetľoval Crosby, ktorý sa nakoniec takisto dočkal premiérového hetriku v play-off.
Samozrejme zostane bez suspendácie nakoľko by tým NHL priznala neregurélnosť posledného gólu.
Toto neustále protežovanie Pens zo strany vedenia ligy už je pekne trápne.
//:
Markus Naslund ukončil kariéru, na nhlpro.cz sa objavil veľmi zaujímavý článok s ktorým súhlasím.
Markus Naslund: Patří mezi legendy?
//: Wow, ďalší nádherný zápas v Anaheime, len tak ďalej!
Som presvedčený, že tohoročnú Conn Smythe získa jeden z týchto brankárov: Hiller, Varlamov, Luongo, Ward.. A opäť sa potvrdzuje staré pravidlo, že bez dobrého brankára sa v playoff nevyhráva. Nasadenie Varlamova namiesto Jose TheOpenDoor-a za najlepší strategický ťah trénera v playoff.
-
mirak2
Hardcore addict
nie ze favorizujem ale bol by som rad keby Boston, Washington postupili...a v tretej serii som na vazkach lebo neviem ci dalej posunut Hossu v Detroite alebo Anaheim, moj srdcovy klub
//pravdepodobnost ze detroit neda ani gol neostrielanemu hillerovi je dost mala
chicago slape, je to zajimave...pahlson dlhorocny clen PK lajn v Ducks
inaksie nemam vyhrady
o dva dni bude na novasporte prenos o jednej..co myslite ktory? bostonsky ci detroitsky? oba zacinaju v rovnakom case
//pravdepodobnost ze detroit neda ani gol neostrielanemu hillerovi je dost mala
Ja som už z nejakého superfandeniu Slovákov v rámci NHL vyrástol, čiže moje tipy/želania sú:
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 3:2 (3 góly Ovečkin, Crosby v zápase vyhorí a na konci sa rozplače)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 0:1 pp (Víťazný gól dá bombou od modrej Niedermayer po tom, čo obranu rozhodí Perry s Getzlafom. Víťaz tejto série pôjde aj do finále SC.)
Boston - Carolina 4:2 (po tom čo Chára totálne vymaže z ľadu Staala)
Osobne je pre mňa Chicago dosť veľkým prekvapením. Nečakal som, že tak mladý (neskúsený) team to môže dotiahnuť v PO tak vysoko (najstarší alebo druhý najstarší hráč v poli je iba 32-ročný Pahlsson)..
Tak ako som to naplánoval?
Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 3:2 (3 góly Ovečkin, Crosby v zápase vyhorí a na konci sa rozplače)
Detroit Red Wings - Anaheim Ducks 0:1 pp (Víťazný gól dá bombou od modrej Niedermayer po tom, čo obranu rozhodí Perry s Getzlafom. Víťaz tejto série pôjde aj do finále SC.)
Boston - Carolina 4:2 (po tom čo Chára totálne vymaže z ľadu Staala)
Osobne je pre mňa Chicago dosť veľkým prekvapením. Nečakal som, že tak mladý (neskúsený) team to môže dotiahnuť v PO tak vysoko (najstarší alebo druhý najstarší hráč v poli je iba 32-ročný Pahlsson)..
Tak ako som to naplánoval?
begbeee jaký scenár
, ma to dosť pobavilo, ale Caps dúfam že prejdu aj keď to bude ťažký zápas.. žial súhlasím aj s Ducks, ale radšej by som tam videl Red Wings a to len z jedného dôvodu že neznášam DUCKS. Chicago ma prekvapilo, a podla mňa ak by šli hrať s Detroitom tak idú do finále, ale to sa uvidí, a BOSTONu fandím asi najviac, tí sa mi už lubili pred sezonou aj som to písal, a aj preto že nemusím CAROLINU , a bolo by zaujimavé vidieť CAPS vs BRUINS, to by som si aj v noci kukol a privstal na tie zápasy 
Zítra skončí jedna z nejzajímavějších sérií posledních několika let. Jenom považte:
- Pět zápasů série rozhodla jediná branka a další skončil rozdílem dvou branek.
- Tři zápasy skončily v prodloužení, včetně toho posledního, kdy se z výhry 5:4 radoval Washington.
- Oba týmy se v každém zápase ujaly vedení a tým, který dal jako první gól, nakonec pětkrát prohrál. Oba týmy v sérii vedli – Washington 2:0 na zápasy, Pittsburgh 3:2 na zápasy. 92% celkového herního času byl stav vyrovnaný nebo jeden tým vedl o jednu branku.
Skvělých výkonů byla v tomto zápase celá řada. V prvním utkání Penguins fantastickými zákroky vychytal Simeon Varlamov, ve druhém Crosby i Ovečkin vstřelili hattrick a ve třetím, pátém a šestém zápase se zase prodlužovalo.
Ovečkin si zatím připsal 13 bodů (7+6), což je nejlepší výkon v jedné sérii od roku 2003. Crosby doposud bodoval desetkrát, Malkin osmkrát.
● Alexander Ovečkin sice v posledním zápase podruhé za sebou nedal jediný gól, přesto si připsal tři asistence.
● Caps minule dokázali po sedmi neúspěšných prodlouženích play-off konečně zvítězit.
● Donald Brashear se nakonec v prvním utkání po suspendaci neobjevil. Uvidíme, zda ho Bruce Boudreau nasadí dnes.
● Pokud Caps čelí vyřazení, tak mají pod trenérem Boudreauem statistiku 6-1. Prohráli pouze loni sedmý duel s Flyers. (!)
ZDROJ
Este by som dodal ze na nhl.com je toto povazovane vobec za najlepsiu seriu v historii ligy vobec.
(2. miesto Detroit - Colorado 2002 3. miesto NYR - NJ Devils 1994)
- Pět zápasů série rozhodla jediná branka a další skončil rozdílem dvou branek.
- Tři zápasy skončily v prodloužení, včetně toho posledního, kdy se z výhry 5:4 radoval Washington.
- Oba týmy se v každém zápase ujaly vedení a tým, který dal jako první gól, nakonec pětkrát prohrál. Oba týmy v sérii vedli – Washington 2:0 na zápasy, Pittsburgh 3:2 na zápasy. 92% celkového herního času byl stav vyrovnaný nebo jeden tým vedl o jednu branku.
Skvělých výkonů byla v tomto zápase celá řada. V prvním utkání Penguins fantastickými zákroky vychytal Simeon Varlamov, ve druhém Crosby i Ovečkin vstřelili hattrick a ve třetím, pátém a šestém zápase se zase prodlužovalo.
Ovečkin si zatím připsal 13 bodů (7+6), což je nejlepší výkon v jedné sérii od roku 2003. Crosby doposud bodoval desetkrát, Malkin osmkrát.
● Alexander Ovečkin sice v posledním zápase podruhé za sebou nedal jediný gól, přesto si připsal tři asistence.
● Caps minule dokázali po sedmi neúspěšných prodlouženích play-off konečně zvítězit.
● Donald Brashear se nakonec v prvním utkání po suspendaci neobjevil. Uvidíme, zda ho Bruce Boudreau nasadí dnes.
● Pokud Caps čelí vyřazení, tak mají pod trenérem Boudreauem statistiku 6-1. Prohráli pouze loni sedmý duel s Flyers. (!)
ZDROJ
Este by som dodal ze na nhl.com je toto povazovane vobec za najlepsiu seriu v historii ligy vobec.
(2. miesto Detroit - Colorado 2002 3. miesto NYR - NJ Devils 1994)