Lubim ju ma len 12

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peterinho
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peterinho »

FX4087 napísal:Donutil si ma zauvažovať, fakt 16 ročnému jak môže 12-ročná vyzerať pekne, ani ta najvyspeljšia by somnou asi necukla
To je tiež podľa mňa v každom z nás. Niekomu sa páčia mladšie, niekomu staršie... Niečo na tom však bude, 16:12 je zaujímavé, u mňa nepochopiteľné, ale hovorím, že je to individuálne. Ja už radšej však pod 16 nejdem :roll:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

The Calvin napísal: K tomu vekovemu rozdielu v mojom okoli ma moja spoluziacka 15 a jej chlapec ma neako 20-21 dalsie dievca ma 13 a chlapec ma 19 ale vidim ze to dievca ktore ma 13 je ovela vyspelejsie oproti ostatnym spoluziackam cize sa tomu necudujem ja tiez ked som mal 14 moja holka oslavovala 17sku a slo to vpohode aj ked 14a17 je ine ako 13 a 16 vlastne jeden rok ale proste nevidim v tom problem
LENZE! tu plati ze nie ti mladi su vyspeli, ale stary SU BLBI ! Neverim debilnym teoriam vynimiek, niekto moze byt viac dospely niekto menej, stale sa v takej pinde/pindosovi najde nieco detske !!! ... a ano, je pravda ze aj niektore/y 18 + su deti, ale s rastucim vekom to redne ... [tak ako s klesajucim hustne, nechce sa mi kreslit graf snad ma kazdy chape :D]
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podľa mňa je to p**ovina jako mraky :D proste :D :D príde mi to smiešne... :) ja neviem, chodil som s jednou babou, ktorá mala 14 a ja 15. To bol len rok a ona bola... proste ešte dieťa. Teraz o chvíľku budem mať 18, dievča s ktorým chodím už 2 roky a 2 mesiace má o rok viac a úplne mi to tak vyhovuje... je skvelá :oops:

Teda odkaz pre autora... ser na mladé pipky, alebo deti, ktoré navštevujú siedmu triedu základnej školy :hehe: ja k*rva z toho fakt nemôžem... :lol: a nájdi niekoho, kto nebude mať chuť si ísť kúpiť cukríky do obchodu... o rok mladšiu, rovnako starú, o rok staršiu, o dva... rozmýšlaj rozumom a nie momentálne najtvrdším orgánom tela... :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

je to normalne ze ju lubis, citovy vztah neni o veku
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

absque napísal:je to normalne ze ju lubis, citovy vztah neni o veku
ale je, hlavne v takomto pripade
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ades napísal:ale je, hlavne v takomto pripade
to je argument? ...preco neni normalne ze k nej nieco citi?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

absque napísal:to je argument? ...preco neni normalne ze k nej nieco citi?
to co citi neni laska :)
ades
Guru
Guru

a ak aj je, treba mat chladnu hlavu a rozlisovat, co je realne a co nie :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

SchYzo napísal:to co citi neni laska :)
takze cela tema je postavena na hypoteze?

// povedz mi co je ta laska
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

SchYzo napísal:paci sa mi ako si napisal slovo vztah :lol:
moja rada je vyckat kym bude mat tolko co ty teraz a ak ta furt bude chciet tak potom to skuste spolu :P
Myslim ze najlepsie bude pockat kym bude mat presne tolko isto rokov ako on (nie teraz), a potom si s nou nieco začat :D

Dufam ze chapete :)

// btw Fruxo, keby ma neuputal avatar tak by som si ani nevsimol ze si to ty :? este som si to kontroloval v teme zmena nickov..
ades
Guru
Guru

G0lDiER_ napísal:Myslim ze najlepsie bude pockat kym bude mat presne tolko isto rokov ako on (nie teraz), a potom si s nou nieco začat :D
nieco podobne som napisal tu http://www.hojko.com/post1162121.html?h ... t=#1162121
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Lol ! Ten prispevok som naozaj nevidel :lol: okamzite ma to napadlo ked som cital ten schyzov prispevok..
hehe asi mame podobny zmysel pre humor alebo co :lol:
:smt003
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

neviem ci som slepy, ale okrem tych narazok tu este nepadol argument, preco neni normalne ze k nej nieco citi. :)

(o laske tu nikto nerozpraval, takze to beriem za bezpredmetne)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

absque napísal:neviem ci som slepy, ale okrem tych narazok tu este nepadol argument, preco neni normalne ze k nej nieco citi. :)

(o laske tu nikto nerozpraval, takze to beriem za bezpredmetne)
jak nikto? samotny nazov je "lubim ju" a ja som povedal ze to co citi laska isto nieje...ved aj pochybujem v tom veku :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

SchYzo napísal:jak nikto? samotny nazov je "lubim ju" a ja som povedal ze to co citi laska isto nieje...ved aj pochybujem v tom veku :wink:
nepytal sa ci je to normalne? :) temu som trocha posunul tak ze som slovo "lubim" interpretoval ako citove naviazanie v tomto pripade, lebo o laske sa rozpravat neda
ades
Guru
Guru

ale pisal som to sem, asi si to ale nevnimal: je podstatny rozdiel ked je vek 16-12 ako keby to bolo 12-12, 16-16 alebo 16-20. chapes? ja viem, ze 12 rocne baby myslia na vselico (len tak na okraj- mama mi minule hovorila, o com sa bavili tercianky ked tam zastupovala. antikoncepcia bola este to najmenej), ale tak trocha sa od nich ocakava, ze sa este budu hrajkat a maximalne lepit plagaty spevakov na stenu. nehovorim, ze nemaju pravo na chlapca alebo tak, ale o com sa budu spolu bavit? musis to brat aj takto. budu rozoberat prvouku? chapes uz co tu vsetci myslime?
pozri, ty mas 15 ak sa nemylim, nie? je uplne logicke, ze to tak beries, nemam ti to za zle, ale skus sa na to pozriet inak ako cez ruzove okuliare. skus to vidiet realisticky. nehovorim o sebe, ze som neviemaky stary alebo skuseny, to vobec nie, hovorim len, ze to vidis uplne inak. pre moju vekovu kategoriu su 12 rocni ludia uplne deti a 16 rocni uz pubertaci. vo vasom veku uz sa citite dospeli, ale ste "deti" a to vam brani sa na to pozriet normalne. nemyslel som to urazlivo, ale troska si treba uvedomit co a ako

edit: v 16 som aj ja lubil vela ludi: mamu, otca, 12 rocnu sestru,... :roll:

//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 0:39 )
ja sa nesnazim davat to do sablony, ale budem mat za sebou 99% ludi ak poviem, ze je to chore
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

ades napísal:ale pisal som to sem, asi si to ale nevnimal: je podstatny rozdiel ked je vek 16-12 ako keby to bolo 12-12, 16-16 alebo 16-20. chapes? ja viem, ze 12 rocne baby myslia na vselico (len tak na okraj- mama mi minule hovorila, o com sa bavili tercianky ked tam zastupovala. antikoncepcia bola este to najmenej), ale tak trocha sa od nich ocakava, ze sa este budu hrajkat a maximalne lepit plagaty spevakov na stenu. nehovorim, ze nemaju pravo na chlapca alebo tak, ale o com sa budu spolu bavit? musis to brat aj takto. budu rozoberat prvouku? chapes uz co tu vsetci myslime?
pozri, ty mas 15 ak sa nemylim, nie? je uplne logicke, ze to tak beries, nemam ti to za zle, ale skus sa na to pozriet inak ako cez ruzove okuliare. skus to vidiet realisticky. nehovorim o sebe, ze som neviemaky stary alebo skuseny, to vobec nie, hovorim len, ze to vidis uplne inak. pre moju vekovu kategoriu su 12 rocni ludia uplne deti a 16 rocni uz pubertaci. vo vasom veku uz sa citite dospeli, ale ste "deti" a to vam brani sa na to pozriet normalne. nemyslel som to urazlivo, ale troska si treba uvedomit co a ako

edit: v 16 som aj ja lubil vela ludi: mamu, otca, 12 rocnu sestru,... :roll:

//autoeditácia príspevku ( 04 May 2009, 0:39 )
ja sa nesnazim davat to do sablony, ale budem mat za sebou 99% ludi ak poviem, ze je to chore
ades, tym ze som vylucil z tejto temy lasku, chcel som naznacit ze uz sa nebavime o partnerskom vztahu... preto chcem vediet preco akakolvek ina forma vztahu neni normalna?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co myslis tou inou formou vztahu? Ze pod sem, kupim ti keksik a rychlo utekaj domov? Lebo tuto tento chudak autor jednoznacne rozprava o partnerskom vztahu
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

napr. kamaratsky vztah, ale zbytocne to uz budeme rozpitvavat... ukoncime to tym, ze tu ide o partnersky vztah, coz je velmi blby vek na to
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Prepacte za OT ale fakt mi to neda:

FRUXO JE spet !!! :aasmile29:
Asi sme ho ukecali :P

neposielajte ma hned do gramatickeho okienka, prehlasene A nemam na anglickej klavesnici, preto spet
Napísať odpoveď