Upchate dutiny
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Upchate dutiny
Ma tu niekto skusenosti s liecbou chronickeho zapalu prinosnych dutin? Cokolvek, okrem punkcie a operacie. To berem ako poslednu, nevyhnutnu moznost.
Napr. akupunktura alebo akupresura. Podstupil niekto nieco take?
Ja som mal tiez zapal dutin. Az taky, ze som mal horucky, vydel rozmazane, bolela ma hlava a zuby. Neriesilo sa to operaciou v pravom slova zmysle. Bol to skor bolestivy zakrok prepichnutia dutin a vycistenia od hlienov vodou. Podstupil som dvakrat tuto vec asi pred 4mi rokmi a odvtedy mam pokoj. Ma to len jednu nevyhodu, odvtedy nech sa snazim akokolvek potopit, musim si drzat nos, inac mi stecie az do krku.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To tomu len predchadza. Ked su zanesene dutiny, to uz je stadium, ked nepomahaju ani kvapky a spreje do nosa a hlavne v noci sa zle dycha.Stenky napísal:taka celorocna nadcha a celorocne upchaty nos to nieje ono vsak?
Ale ked si budem musiet zvolit medzi prepichovanim a operaciou, tak radsej tu druhu moznost.
Prvá možnosť!
Ja som mal taktiež problémi z dutinami, prepichli mi ích no po prepláchnutí mi aplikoval lekár do dutín streptomicín a otvtedy mám z dutinami pokoj. Môž byť že je to náhoda alebo tá liečba zabrala.pryja napísal:To tomu len predchadza. Ked su zanesene dutiny, to uz je stadium, ked nepomahaju ani kvapky a spreje do nosa a hlavne v noci sa zle dycha.
Ale ked si budem musiet zvolit medzi prepichovanim a operaciou, tak radsej tu druhu moznost.
Vtedy som mal osem rokov keď mi to prepichovali, je pravdou že nie sú to dobré spomienky. pryja ak som mal nejaké problémi tak so to riešil soluxom, skús viac ti neporadím.pryja napísal:Ja sa snazim tomu vyhnut, ako sa da, lebo mi to robili par krat ked som mala 5 rokov a mam dost brutalne spomienky.
Ak tie reci co tu pisete s operaciu brali z mojho postu, tak ja som pisal, ze sa to neriesi operaciou. Nemusite sa bat toho. Boli to len, kym sa nedosatnu dnu do dutin. Potom to zacnu vyplachovat vodou. Jedine co je na tom blbe je, ze men na zaciatk udali do nosa nieco ako vaticku do ucha, na ktorej bol taky roztok, co strasne stipal. Oproti tomu ta ihla bolela menej. Musite ohliadnut aj na moj vek, ze os mvtedy bol 8 rocny sopliak a ta bolest bola vtedy na mna moc. Neviem, uz 8 rokov mam pokoj. Mylsim, ze teraz by to uz tak ani nebolelo.
a bolo to velmi bolestive? lebo mna to teraz asi čaka..dik:)Shark_360 napísal:Ja som mal tiez zapal dutin. Az taky, ze som mal horucky, vydel rozmazane, bolela ma hlava a zuby. Neriesilo sa to operaciou v pravom slova zmysle. Bol to skor bolestivy zakrok prepichnutia dutin a vycistenia od hlienov vodou. Podstupil som dvakrat tuto vec asi pred 4mi rokmi a odvtedy mam pokoj. Ma to len jednu nevyhodu, odvtedy nech sa snazim akokolvek potopit, musim si drzat nos, inac mi stecie az do krku.
podla tejto stranky http://www.mayoclinic.com/health/chroni ... -and-drugs je toho viac ako operacia. skus vyskusat vsetko a potom povedz co a ako
-
qwerty-xyz
Re: Upchate dutiny
pryja napísal:Ma tu niekto skusenosti s liecbou chronickeho zapalu prinosnych dutin? Cokolvek, okrem punkcie a operacie. To berem ako poslednu, nevyhnutnu moznost.