Lubim ju ma len 12

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

fruxo ty ich az nejak velmi obhajujes... Nevies to pochopit? Nechces to pochopit? Proste ked 16 rocny chalan napise ze niekoho lubi, tazko mysli na kamaratstvo.

Calvin, je rozdiel 17 a 15 alebo 16 a 12. Medzi tymi 12 rokmi a 14-15 rokmi prebieha ten najburlivejsi vyvoj.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

[quote="fruxo"][/quote]si len mysli ze ju lubi :roll:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

fizz: a moze ju lubit? Skutocne lubit ako muz zenu? Nehovorim, moze ju mat rad ako kamaratku, eventualne k nej citit bratsku lasku, ale ak lubi dvanastrocnu v zmysle muz/zena tak je IMHO nieco zle
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Podmienky diagnostikovania pedofílie sú:
A. Minimálne počas obdobia šiestich mesiacov musí pociťovať opakované a intenzívne, sexuálne vzrušujúce predstavy, sexuálne nutkanie, alebo správanie zahrňujúce sexuálnu aktivitu s predpubertálnym dieťaťom alebo deťmi (vo veku 13 a menej).
B. Osoba konala na základe takéhoto nutkania, alebo toto nutkanie alebo fantázie mu spôsobujú vnútorné osobné problémy.
C. Osoba musí mať aspoň 16 rokov a byť aspoň o 5 rokov staršia ako dieťa alebo deti týkajúce sa kritéria A.

zdroj: http://www.behavenet.com/capsules/disor ... iliaTR.htm
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ked uz je tu popis pedofilie, podme viac do OT

Kód: Vybrať všetko

Predpoveď počasia je aplikácia vedeckých a technických poznatkov, ktorej výsledkom má byť poznanie počasia a budúceho vývoja atmosféry v určitom čase nad určitým územím.

V minulosti ľudia predpovedali počasie na základe pozorovania oblohy alebo správania sa zvierat, ktoré sa pripravovali na zmenu počasia. Moderná predpoveď počasia vychádza z celkového pohybu oblastí nízkeho a vysokého tlaku vzduchu a frontov. Družicové fotografie štruktúry oblakov pomáhajú vytvoriť presnú predpoveď počasia.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Fabo je to laska ... Ale detska ... Proste sa jeden druhemu lubi ... Ci Fyzicky alebo Psychicky ...
Nie je to "dospelacka" Laska ale je ...
Nikdy si nezazil na Zakladke nieco na styl toho ze ste si posielali Listocky, Srdiecka?? Rozpravali sa o spolocnych zaujmoch, Kupil si jej cokoladu, Odprevadil domov.
Lietali male nevinne pusy ... To bola podstata vztahu.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No on nesplna bod C) a možno ani bod A) - nevieme..
Mna to len tak napadlo dat, usudok si moze spravit kazdy sam..
Podla mna 12ke sa len zacinaju vyvyjat druhotne pohlavne znaky, ci jak sa tomu nadava a tak je to kus zvlastne ked niekoho pritahuju taketo "zeny".
Ale tak pise o laske, aj ja lubim svoju sestru i ked ma 5 rokov :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

begbeee :slap:
Ty pozeras len na Kozy a Rit?? Nikdy sa ti nelubila Tvar, Vlasy, Oci, Hlas, Smiech dievcata??
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Shark NX napísal:begbeee :slap:
Ty pozeras len na Kozy a Rit?? Nikdy sa ti nelubila Tvar, Vlasy, Oci, Hlas, Smiech dievcata??
ty sa nepozeras na kozy a rit? omfg, nevies o com je laska :) :)
Nika777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nika777 »

ak ju naozaj ľúbiš, tak to chápem, srdcu nerozkážeš, ale snáď by ti mohol rozum pošepkať, že priateľstvo je vhodnejšie....ja to na vzťah nevidím, ale tak rozhodnúť sa musíš ty...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie je to u mna priorita. To by si sa mal naucit ...
Co chces?? Pipku s Kozami jak svet a ritou jak z obrazka?? Naco??
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

boha fruxo vyber hlavu z tej konskej prdele v ktorej ju mas strcenu a zacni rozmyslat nad tym co pises a skus pochopit co pisem ja....

tu ide o to, ze ako bolo spomenute - je to detska laska, lenze aj tak nechapem na zaklade coho... co sa na neho usmiala pekne? pozdravila sa mu alebo co? co ma moze zaujat na 12 rocnej zabe asitak?postava ziadna, vo vlasoch pravdepodobne este sponky s lienkami, dobreze nenatahuje za sebou babiku, na zuboch strojcek, na ociach dioptrie..kuka infantilne detske rozpravky este... no co ma moze na nej zaujat? ked to ma 14,15 uz sa tomu aspon formuje postava, zacina sa to podobat na zenu, je to sice sproste ale uz to nieje dieta aspon a tak... takze NIE, NIEJE TO NORMALNE
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Maki napísal:boha fruxo vyber hlavu z tej konskej prdele v ktorej ju mas strcenu a zacni rozmyslat nad tym co pises a skus pochopit co pisem ja....

tu ide o to, ze ako bolo spomenute - je to detska laska, lenze aj tak nechapem na zaklade coho... co sa na neho usmiala pekne? pozdravila sa mu alebo co? co ma moze zaujat na 12 rocnej zabe asitak?postava ziadna, vo vlasoch pravdepodobne este sponky s lienkami, dobreze nenatahuje za sebou babiku, na zuboch strojcek, na ociach dioptrie..kuka infantilne detske rozpravky este... no co ma moze na nej zaujat? ked to ma 14,15 uz sa tomu aspon formuje postava, zacina sa to podobat na zenu, je to sice sproste ale uz to nieje dieta aspon a tak... takze NIE, NIEJE TO NORMALNE
nuz tu to presne viazne.to ze to ty nechapes, neznamena ze to nemoze fungovat... precitaj si co napisala napr. fizz

again
Maki je to tak tazke pochopit ze vztah nema obmedzenia, neni to sablona? kto tu hovori o tom ze tento vztah bude na urovni "dospelych"?

// shark, myslel som to tazko ironicky :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

fruxo napísal:nuz tu to presne viazne.to ze to ty nechapes, neznamena ze to nemoze fungovat... precitaj si co napisala napr. fizz
nebavilo sa tu o tom ci je to normalne? a nie o tom ci to MOZE FUNGOVAT?

vravim zacni rozmyslat
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Chalani dpc. Uvedomte si ze teraz ste starsi ... Rozmyslate inac ... Ale v 12,13,14,15 na vas zaposobilo aj nieco ine.
Je to proste prirodzene ... Mas uplne ine priority, vsimas si uplne ine veci ... atd...
Preto taky vztah moze fungovat ... Nie trvalo, nie tak ako normalny vztah ale moze.
Je to proste Detska laska ... Nie je na tom nic nenormalne.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Shark NX napísal:begbeee :slap:
Nie nepozerám. Ano, ľúbili sa mi.
Možno je potreba ujasniť o akú lásku tam ide. Sexuálne ma 12-ročné dievčatá v 16-tich už rozhodne nepriťahovali - pretože tam nič sexuálne na nich nie je.. A ak tam ide o partnerskú lásku musí ho dievča priťahovať aj sexuálne. A ak ho priťahuje sexuálne niekto, kto nemá vyvinuté ešte nič, možno ani krámy ešte nemá..eh..
No neviem..
Porozmýšľaj, keby ti za 12-ročnou dcérou chodil 16-ročný čo ako skvelý chalan. Či by si ešte hovoril, že je to v pohode a zaujímajú ho vlasy, oči a neviem ešte čo.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Maki.. uz sa bavime o vztahu :) ... takze vytrhovat z kontextu nieje najschopnejsi sposob argumentacie... ale predstav si tam slovo ake ti vyhovuje

-> btw, navrhujem LOCK, uz sa to ubera uplne inym smerom... shark to zhodnotil snad uplne jasne
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zase ... Sexualne, Sexualne, Sexualne.
Ano mne uz v 16 tiez behal po hlave Sex ... Ale nie tak ze by som musel osahavat spoluziacky. Resp navrhovat priatelke Sentimentalle auf de madrazza.

A keby mi za dcerou behal 16 rocny chalan tak by som si ho riadne preklepol ... Samozrejme keby som sa to dozvedel ... Teraz je ina doba.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

paci sa mi o 3 roky mladsia, uz necika do plienok, myslite, ze som zaostaly? :?

nech si spolu zacnu, 2 tyzdne to vydrzi a ona si potom narazi na lizatko ineho...inak necital som to vsetko, ale co ak ma ona takmer 13 a on cerstvych 15? :D
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

wau :lol:
kde je problém? zavolaj ju na zmrzlinu :icecream:
Napísať odpoveď