// Tú druhú čo si dal je už lepšia
// Čo je lepšie to ti nepoviem... To sám ani ja neviem, ale myslím, že v podstate asi USB, pretože ju hoci kedy vytiahneš a vložíš do druhého pc..
radsej yb som PCI ale neviem co je lepise co sa tyka cena/vykonGIGABYTE napísal:Teoreticky ano, ale spomínal si, že máš v dome wifi, konkrétne táto sieťová karta nieje wifi, ale iba na koncovku RJ45, kde potrebuješ pre prepojenie routra a pc kábel.. Takže potrebuješ neakú wifi sieťovú kartu, buď USB alebo PCI
ok diki mocGIGABYTE napísal:Teoreticky ano, ale spomínal si, že máš v dome wifi, konkrétne táto sieťová karta nieje wifi, ale iba na koncovku RJ45, kde potrebuješ pre prepojenie routra a pc kábel.. Takže potrebuješ neakú wifi sieťovú kartu, buď USB alebo PCI
// Tú druhú čo si dal je už lepšiaMyslím, že by mala stačiť..
// Čo je lepšie to ti nepoviem... To sám ani ja neviem, ale myslím, že v podstate asi USB, pretože ju hoci kedy vytiahneš a vložíš do druhého pc..
jasne mam len ide o to ze ja nemam moc miesta za PC takze preto takze zoberiem to USBGIGABYTE napísal:Jasné "antény" by z toho trčať museli, aby mala kade tá sieťovka zachytiť signál, takú "anténku" máš určite aj na routri
no ja kupim radsej tu USB sam mam USB kartu a som spokojny takze takGIGABYTE napísal:Práve som niečo čítal, že asi tie PCI karty sú lepšie..USB kartám chýba aj anténka, takže ich príjem nieje najlepší..
Ale z vlastnej skúsenosti ti to povedať neviem, pretože som ešte nič také nekupoval, ani netestoval