Zdravim, mam notebook Toshiba Satellite A300D a mal som tam Vistu 32bit. Preinstaloval som na XP 32bit. Len grafiku mam ATI Radeon HD 3470 a instalujem mi 3450 co nie je az taky problem bo funguje len namiesto 256 MB ukazuje 512MB. Co ma stve je ze mam 4 GB RAM a ukazuje len 2.45GB RAM. Aj procesor ukazuje 1GHz. Tak neviem ci sa s tym da nieco robit alebo mam prejst znova na vistu....
Ked mas 4 GB RAM, tak potrebujes 64 bitovy system, aby si ju mohol vyuzit, 32 bitovy ti zozerie iba 3,2 GB a aj z toho si este nieco vezme graficka. Nahod tam 64b Vistu a mas pokoj, 64b XP bol len nepodarok.
gm4n napísal:co tam rovno nedas windows 7 64bit RC verziu co je skoro final a je zadarmo na stiahnutie
Ale u notebookov mozu byt velke problemy s ovladacmi, ako sme to videli uz velakrat u inych systemov Ale ked je book vyrobeny pre Vistu, tak ta tam pojde najlepsie.
Zdravim, takze grafiku si tiahni tu (ten ntb mam ja je tam ta ista vga ako mas ty a ide fajn) ten CPU to je normalne v 2D rezime sa sam podtaktuje (zerie menej stavy, mensie teploty, vecsia vydrz baterie)
Skus ich a napis co to dalo