Z Visty na XP

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
newman
Light Expert
Light Expert

Z Visty na XP

Príspevok od používateľa newman »

Zdravim, mam notebook Toshiba Satellite A300D a mal som tam Vistu 32bit. Preinstaloval som na XP 32bit. Len grafiku mam ATI Radeon HD 3470 a instalujem mi 3450 co nie je az taky problem bo funguje len namiesto 256 MB ukazuje 512MB. Co ma stve je ze mam 4 GB RAM a ukazuje len 2.45GB RAM. Aj procesor ukazuje 1GHz. Tak neviem ci sa s tym da nieco robit alebo mam prejst znova na vistu....
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Ked mas 4 GB RAM, tak potrebujes 64 bitovy system, aby si ju mohol vyuzit, 32 bitovy ti zozerie iba 3,2 GB a aj z toho si este nieco vezme graficka. Nahod tam 64b Vistu a mas pokoj, 64b XP bol len nepodarok.
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

co tam rovno nedas windows 7 64bit RC verziu co je skoro final a je zadarmo na stiahnutie
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

no uplne ze skoro final...milion bugov http://www.zive.sk/Spravy/Test-Windows- ... fault.aspx
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

mať ati grafiku v booku a XP systém je prekliatie. mám to tak a strašne mi chýbajú drivery s podporou OpenGL. oficiálne nie sú :roll: aspoň na moju 2600 hd :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gm4n napísal:co tam rovno nedas windows 7 64bit RC verziu co je skoro final a je zadarmo na stiahnutie
Ale u notebookov mozu byt velke problemy s ovladacmi, ako sme to videli uz velakrat u inych systemov :) Ale ked je book vyrobeny pre Vistu, tak ta tam pojde najlepsie.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Zdravim, takze grafiku si tiahni tu (ten ntb mam ja je tam ta ista vga ako mas ty a ide fajn) ten CPU to je normalne v 2D rezime sa sam podtaktuje (zerie menej stavy, mensie teploty, vecsia vydrz baterie)
Skus ich a napis co to dalo
Napísať odpoveď