qashh
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Co je na tom trapne? .. kazdy tym presiel, uplne normalna vec.
V prvom rade sa musis zamysliet nad tym co vlastne chces, to ze tvoji spoluziaci maju baby, neznamena ze musis mat aj ty.
To ze sa ti paci ta holka je fajn. no velku rolu tam hraje fyzicka pritazlivost. v 12 rokoch to bude v podstate prazdne, bez perspektivy. postupom casu sa naucis rozoznavat svoje city a chut na vztah bude mat trochu iny podklad ako to, ze tvoji spoluziaci maju babu tak musis mat aj ty.
Tym nechcem povedat aby si to neskusil. Skus prekonat strach a povedz jej to. Nestratis tym absolutne nic

V prvom rade sa musis zamysliet nad tym co vlastne chces, to ze tvoji spoluziaci maju baby, neznamena ze musis mat aj ty.
To ze sa ti paci ta holka je fajn. no velku rolu tam hraje fyzicka pritazlivost. v 12 rokoch to bude v podstate prazdne, bez perspektivy. postupom casu sa naucis rozoznavat svoje city a chut na vztah bude mat trochu iny podklad ako to, ze tvoji spoluziaci maju babu tak musis mat aj ty.
Tym nechcem povedat aby si to neskusil. Skus prekonat strach a povedz jej to. Nestratis tym absolutne nic
Re: neviem si rady :(
adr0z napísal: ... kebyže sa jej spýtam že či nechce somnou chodiť tak an druhý den to vie celá škola a ja sa prepadnem od hanby pod zem...
... fakt výroky človeka mentálne vyzretého a pripraveného na vzťah...adr0z napísal:ja mam 12 . moja spolužiačka ktorá vyzerá ako 15 ročná ( je uplne vyspelá , cca 175cm , kozy welke jak melonyfakt
) a chodí z deviatakom . Normalne sa oblizuju
![]()
deti dnesnej doby nic take nevedia ..a k teme...aj osm mal svoju prvu v 18. ...a pozri zijem dycham....nijak mi to vtedy nezmenilo zivot...az potomMaki napísal:a to tak zufalo potrebujes v 12 rokoch frajerku? jezkovy voci... sportuj, hraj s kamosmi futbal, uzivaj si este zo 3 roky zivot bez takychto starosti a potom zacni vymyslat... to je len dobra rada
co konkretne im zavidis? skus sa vyjadritadr0z napísal:ale ked som aj s kamošmi vonku tak oni su z babamy .. zavidim im
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tym mu nepomozes lebo ho ani len na tu diskoteku nepustia a keby aj chcem vidiet babu ktora by sa oblizovala s 12 rocnymades napísal:co konkretne im zavidis? skus sa vyjadrita skus aj povedat, preco su tie baby s tymi tvojimi kamosmi. urcite to nebude kvoli tomu, ze sa navzajom maju radi, skor kvoli tomu, ze je podla nich IN s niekym chodit. este baby neries, mat babu nie je o tom chodit s niekym von alebo sa s nejakou oblizovat: bezne chodim von s kamaratkami bez toho, aby som s nimi mal nejaky vztah a oblizovat sa mozes aj na diskoteke s uplne neznamou
ak rozumies co som tym chcel povedat
-
manager666
Star
Ja som v 13tich hodil zamilovany list spoluziacke do prezuvky..na druhy den si to precitala a dopadlo to vynikajuco... Do dnes sa na tom smejem, preco som jej to rovno nepovedal...
Cize nemas co stratit,iba ziskat. Cize nevahaj a povedz jej co k nej citis
.Aj ked si myslim,ze to bude iba vztah na okrasu. 
Cize nemas co stratit,iba ziskat. Cize nevahaj a povedz jej co k nej citis