qashh

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

qashh

Príspevok od používateľa adr0z »

wasgggggggggg
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

netreba tak vela mysliet, hop alebo trop, na to co si bude mysliet tvoja skola sa mozes vybodnut, nic ti to na zivote nezmeni...
Ale aj tak mas casu a casu, musis sa rozhodnut sam.
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

!"#¤%&/()=?
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Co je na tom trapne? .. kazdy tym presiel, uplne normalna vec. :)

V prvom rade sa musis zamysliet nad tym co vlastne chces, to ze tvoji spoluziaci maju baby, neznamena ze musis mat aj ty.

To ze sa ti paci ta holka je fajn. no velku rolu tam hraje fyzicka pritazlivost. v 12 rokoch to bude v podstate prazdne, bez perspektivy. postupom casu sa naucis rozoznavat svoje city a chut na vztah bude mat trochu iny podklad ako to, ze tvoji spoluziaci maju babu tak musis mat aj ty.

Tym nechcem povedat aby si to neskusil. Skus prekonat strach a povedz jej to. Nestratis tym absolutne nic :) :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

ak je ta baba schopna to vykecat celej skole, tak ti za to nestoji aj keby bola akokolvek krasna ;) a ak sa ti za to budu najlepsi kamarati smiat, tak to nie su kamarati, akokolvek dobre je ti s nimi :)
Pantinela
Star
Star

Re: neviem si rady :(

Príspevok od používateľa Pantinela »

adr0z napísal: ... kebyže sa jej spýtam že či nechce somnou chodiť tak an druhý den to vie celá škola a ja sa prepadnem od hanby pod zem :( ...
adr0z napísal:ja mam 12 . moja spolužiačka ktorá vyzerá ako 15 ročná ( je uplne vyspelá , cca 175cm , kozy welke jak melony :D fakt :D ) a chodí z deviatakom . Normalne sa oblizuju :) :D
... fakt výroky človeka mentálne vyzretého a pripraveného na vzťah...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

a to tak zufalo potrebujes v 12 rokoch frajerku? jezkovy voci... sportuj, hraj s kamosmi futbal, uzivaj si este zo 3 roky zivot bez takychto starosti a potom zacni vymyslat... to je len dobra rada
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

`!"#¤%&/()=?Å^;:Ø
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

maki aj v 15 je skoro :wink:
ked si zoberies ze by si mal riesit 14 alebo 15 rocne pipky tak... :wink:
mam to za sebou a najskor o rok :D
Peter15
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter15 »

Maki napísal:a to tak zufalo potrebujes v 12 rokoch frajerku? jezkovy voci... sportuj, hraj s kamosmi futbal, uzivaj si este zo 3 roky zivot bez takychto starosti a potom zacni vymyslat... to je len dobra rada
deti dnesnej doby nic take nevedia ..a k teme...aj osm mal svoju prvu v 18. ...a pozri zijem dycham....nijak mi to vtedy nezmenilo zivot...az potom
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

adr0z napísal:ale ked som aj s kamošmi vonku tak oni su z babamy .. zavidim im :(
co konkretne im zavidis? skus sa vyjadrit :) a skus aj povedat, preco su tie baby s tymi tvojimi kamosmi. urcite to nebude kvoli tomu, ze sa navzajom maju radi, skor kvoli tomu, ze je podla nich IN s niekym chodit. este baby neries, mat babu nie je o tom chodit s niekym von alebo sa s nejakou oblizovat: bezne chodim von s kamaratkami bez toho, aby som s nimi mal nejaky vztah a oblizovat sa mozes aj na diskoteke s uplne neznamou :wink: ak rozumies co som tym chcel povedat
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ades napísal:co konkretne im zavidis? skus sa vyjadrit :) a skus aj povedat, preco su tie baby s tymi tvojimi kamosmi. urcite to nebude kvoli tomu, ze sa navzajom maju radi, skor kvoli tomu, ze je podla nich IN s niekym chodit. este baby neries, mat babu nie je o tom chodit s niekym von alebo sa s nejakou oblizovat: bezne chodim von s kamaratkami bez toho, aby som s nimi mal nejaky vztah a oblizovat sa mozes aj na diskoteke s uplne neznamou :wink: ak rozumies co som tym chcel povedat
tym mu nepomozes lebo ho ani len na tu diskoteku nepustia a keby aj chcem vidiet babu ktora by sa oblizovala s 12 rocnym :wink: tu ide o to ze vsetci ti proste chcu povedat ze ty chces vztah (ak sa to tak da nazvat ) preto ze ho maju aj ostatny ,pokial budes mat tento nazor kasli na vztahy ,vztah zacni riesit az ked po nejakych rokoch zistis ze ku nejakej zenskej citis nieco viac ako kamaratstvoo tot moja rada ....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ked sa ti budu smiat, povedz, ze ty mas aspon gule povedat si o to co chces a nelestis si potajomky doma bambus pod perinou.
Ak to nie je na 6tu triedu hardcore..
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

ak si dobre pamatam tak som mal prvu babu tiez v 12. rokoch a poviem ti ze to v takom malom veku ani nevyzera ako vztah a nema to vyznam riesit.
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Ja som v 13tich hodil zamilovany list spoluziacke do prezuvky..na druhy den si to precitala a dopadlo to vynikajuco... Do dnes sa na tom smejem, preco som jej to rovno nepovedal...
Cize nemas co stratit,iba ziskat. Cize nevahaj a povedz jej co k nej citis :lol: .Aj ked si myslim,ze to bude iba vztah na okrasu. :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a tvoji kamoši majú kolko?11-13?..aj tak je to také chodenie že..ahoj-cav..my spolu chodíme...a potom za týzden tu bude dalsia téma ze moja 12ročná frajerka mi nechce dať pusu..ste deti tak sa chodte hrat na schovku a na toto sa vykasli
Napísať odpoveď