The Orange Box PROBLEM

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
skura3
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

The Orange Box PROBLEM

Príspevok od používateľa skura3 »

Zdravim mam nasledujuci problem.
Dnes mi prisiel domov orange box od valve , rozhodol som sa ze to nainstalujem , vytvoril som si novy ucet na steame instalacia prebehla uplne v pohode...ked to bolo dokoncene myslel som ze uz budem iba hrat :) nastal vsak nasledujuci problem ,pri spusteni Half life 2 nabehlo uvodne okno no a potom nasledujuce chybove hlasenie.Ked kliknem na OK tak naskoci nasledujuce okno. Na zahranicnych forach som sa docital ze problem je v subore "Mss32.dll" vyriesit by sa to malo odstranenim tohto suboru zo zlozky "system32" to vsak nepomohlo ...ked som to urobil tak pri dalsom spusteny nabehlo okno "engine error" prosim vas je tu niekto kto sa stretol s nasledujucim problemom a dokazal by mi poradit som uz na ozaj zufaly...dakujem vopred
Prílohy
problem.JPG
problem 2.JPG
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

tam na ploche mas daky mss32.dll,ten subor ma byt asi v priecinku s hrou...sak si to preloz
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

2janci2 napísal:tam na ploche mas daky mss32.dll,ten subor ma byt asi v priecinku s hrou...sak si to preloz
ten subor je tam iba kvoli zalohe to nieries...skusal som ho skopirovat aj do priecinku ked je hra no nepomohlo...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

skusil by som dat steam do Eng, obcas to robi problemy (teda aspon mne, pouzivam len Eng)
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:skusil by som dat steam do Eng, obcas to robi problemy (teda aspon mne, pouzivam len Eng)
v tom problem nieje
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

aj si to vyskúšal či si to len tak tresol?
Napísať odpoveď