Dnes mi prisiel domov orange box od valve , rozhodol som sa ze to nainstalujem , vytvoril som si novy ucet na steame instalacia prebehla uplne v pohode...ked to bolo dokoncene myslel som ze uz budem iba hrat
The Orange Box PROBLEM
The Orange Box PROBLEM
Zdravim mam nasledujuci problem.
Dnes mi prisiel domov orange box od valve , rozhodol som sa ze to nainstalujem , vytvoril som si novy ucet na steame instalacia prebehla uplne v pohode...ked to bolo dokoncene myslel som ze uz budem iba hrat
nastal vsak nasledujuci problem ,pri spusteni Half life 2 nabehlo uvodne okno no a potom nasledujuce chybove hlasenie.Ked kliknem na OK tak naskoci nasledujuce okno. Na zahranicnych forach som sa docital ze problem je v subore "Mss32.dll" vyriesit by sa to malo odstranenim tohto suboru zo zlozky "system32" to vsak nepomohlo ...ked som to urobil tak pri dalsom spusteny nabehlo okno "engine error" prosim vas je tu niekto kto sa stretol s nasledujucim problemom a dokazal by mi poradit som uz na ozaj zufaly...dakujem vopred