Neprirodzeny vyvoj situacie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Nuz, vyvinulo sa to dost rychlo. Asi sa da hovorit o konci...teda ak nieco pred tou "spiatockou" skutocne zacalo (na to som sa vlastne pytal aj v predoslom prispevku).

Ono asi fakt doslo k tomu, ze sa pre nu skoncil ten predosly vztah az teraz a uvedomila si, ze ty som bol niekto iny, nez za koho ta medzi vami dvomi pasovala a brala ta pod vplyvom okolnosti inak, ako chcela. A ze buducnost mozno vidi nejak inak, ako ti to prezentovala...ze to nema hlavu ani patu? To su zeny :lol:

Ostatni - dufam, ze sa to tu nezvrhne ako v temach o nejakych pokleskoch ludi, co urobia tu blbost, ze o nich napisu na forum..vzdy sa vyroji stado moralistov, ktore sa obmedzi len na konstatovanie, ze dotycny je blby apod.

Vcelku by ma zaujimalo, kolko ludi uz zije nezavisle od svojich rodicov v byte, ktory zdiela s niekym inym a v pripade, ze si prestane s tym niekym rozumiet, ma problem, pretoze musi nadalej chodit do prace, zaroven zhanat ubytko, fungovat.. a do toho este pridu partnerske a mozno aj ine problemy, o ktorych sa ini "zvonku" ani nedozvedia. Isto viaceri napisu, ze tak funguju. Ide mi len o to..nechcem sa nikoho zastavat, len by som sa asi zdrzal nejakych prilis uzko a jednosmerne postavenych zaverov, pretoze je tu este stale uvedenych nie vela faktov o tom vztahu, hoci vcelku dost na zakladne zorientovanie sa.
Loomy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Loomy »

nemas na vyber - musis cakat - nemozes totiz nikoho donutit robit ak to nechce

a hlavne sa nezachovaj ako pako - teda neignoruj ju, nebud k nej odmerany, atd... a ked bude pripravena na nieco viac tak sa to pohne.. a ak nie mozno si dovtedy najdes nejaku inu :)

a este taky napad.. pockaj tyzden alebo dva a potom sa jej spytaj ci rozmyslala nad vami
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Dievča potrebuje čas, tak jej ho daj. Určite má v hlave chaos, poznám to z vlastnej skúsenosti. :wink: Ako sa vraví, čas všetko napraví, a ak ťa skutočne miluje, tak... A ak ju ty naozaj ľúbiť, tak chvíľku počkaj. :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

luculiiik napísal:Dievča potrebuje čas, tak jej ho daj. Určite má v hlave chaos, poznám to z vlastnej skúsenosti. :wink: Ako sa vraví, čas všetko napraví, a ak ťa skutočne miluje, tak... A ak ju ty naozaj ľúbiť, tak chvíľku počkaj. :)
stotoznujem sa s tymto nazorom a kedze ako si pisal uz predtym ze u nej si favorit :) tak pockaj :) ono to pride ale ber to aj tak ze neviem ci by si chcel tiez tak skoro vhupnut do vztahu keby si bol v takej situacii ako ona

osobne si myslim ze tiez by si chcel len kamaratstvo a az potom neskor nieco vazne :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Boli sme chvilku spolu a potom mi do mailu napisala, ze som bol velmi fajn..
Máme opekačku, keď bola prvýkrát naozaj veľmi sa jej páčilo, teraz som ju už nevolal ale našu spoločnú kámošku hej, možno bude trošku žiarliť, lebo sa už isto o tom rozprávali, lebo sa ma hneď pýtala, že kedy a kde to bude.
Neviem..keď som s ňou, som v pohode, ale skúšam držať odstup. Aspoň 2 týždne..Neviem, či robím dobre, ale stratiť už nemám čo. :)

Ani do kina, čo sme spolu zvykli chodit som ju nevolal iba som jej povedal, ze bude velmi dobry film a ak si najde cas tak si to moze ist (sama) pozriet ze odporucam :P
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Držím Ti palce. Myslím, že sa dáte dokopy. Chce to asi ešte čas.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

begbeee napísal:Boli sme chvilku spolu a potom mi do mailu napisala, ze som bol velmi fajn..
Máme opekačku, keď bola prvýkrát naozaj veľmi sa jej páčilo, teraz som ju už nevolal ale našu spoločnú kámošku hej, možno bude trošku žiarliť, lebo sa už isto o tom rozprávali, lebo sa ma hneď pýtala, že kedy a kde to bude.
Neviem..keď som s ňou, som v pohode, ale skúšam držať odstup. Aspoň 2 týždne..Neviem, či robím dobre, ale stratiť už nemám čo. :)

Ani do kina, čo sme spolu zvykli chodit som ju nevolal iba som jej povedal, ze bude velmi dobry film a ak si najde cas tak si to moze ist (sama) pozriet ze odporucam :P
Dávaš jej priestor na to, aby ona prejavila iniciatívu. Robíš to podľa mňa dobre, urobil by som to aj ja tak. Ani ju neignoruješ, ani sa nesnažíš vtierať. Taký neutrál. Držím palce.
Napísať odpoveď