Ono asi fakt doslo k tomu, ze sa pre nu skoncil ten predosly vztah az teraz a uvedomila si, ze ty som bol niekto iny, nez za koho ta medzi vami dvomi pasovala a brala ta pod vplyvom okolnosti inak, ako chcela. A ze buducnost mozno vidi nejak inak, ako ti to prezentovala...ze to nema hlavu ani patu? To su zeny
Ostatni - dufam, ze sa to tu nezvrhne ako v temach o nejakych pokleskoch ludi, co urobia tu blbost, ze o nich napisu na forum..vzdy sa vyroji stado moralistov, ktore sa obmedzi len na konstatovanie, ze dotycny je blby apod.
Vcelku by ma zaujimalo, kolko ludi uz zije nezavisle od svojich rodicov v byte, ktory zdiela s niekym inym a v pripade, ze si prestane s tym niekym rozumiet, ma problem, pretoze musi nadalej chodit do prace, zaroven zhanat ubytko, fungovat.. a do toho este pridu partnerske a mozno aj ine problemy, o ktorych sa ini "zvonku" ani nedozvedia. Isto viaceri napisu, ze tak funguju. Ide mi len o to..nechcem sa nikoho zastavat, len by som sa asi zdrzal nejakych prilis uzko a jednosmerne postavenych zaverov, pretoze je tu este stale uvedenych nie vela faktov o tom vztahu, hoci vcelku dost na zakladne zorientovanie sa.