Toto nie som ja... Zneuzil uz niekto vas nick?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
dodo_mt
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Toto nie som ja... Zneuzil uz niekto vas nick?

Príspevok od používateľa dodo_mt »

Dnes som si skusil dat do googla moj nick ze co z toho vylezie a nestiham sa cudovat... :shock: Objavil sa tam "moja" hadka z hojkom koli nejakej tvorbe Antihojko stranky alebo podobnej hluposti... Takze ten dodo_MT som neni ani ja len niekto kto pouzil podobny nick ako pouzivam ja... :roll:

Viz odkaz na clanok.
http://www.hokej.sk/spravy/?prispevok[] ... tema=45585

Stalo sa uz aj vam ze niekto zneuzil vas nick a mali ste nejake opletacky? Pochvalte sa..

PS: mozete to poznat ze som to neni ja podla mojho podpisu ktory tam chyba... :)

dodo
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Ja som si na aprila vystrelil s jeho nickom na youtube,,,,

toto je origo

a toto moj upraveny
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Jop, dostal som kvôli tomu ban na aukre, keď niekto niekde pod mojim nickom napísal že nemám 18 a iný to cvakol... ale fakt mi to aukro nechýba :D .
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jeden debilko sa pod mojim nickom snazil napchat do nejakej uploaderskej grupy. Doteraz mam jeho adresu aj s telefonnym cislom v penazenke. Pozdravujem ta Patko, nezabudol som na teba :smt006
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

http://cstrikers.e-fusion.sk/profile.php?lookup=8
Neviem o tom, že by som sa tam registroval.. :roll:
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

zneuzit nick vam moze niekto jedine ak mu date heslo alebo si nastavite lahke heslo. mne este nick nikto nezneuzil ale uz boli ludia ktori slubovali vsetko mozne len nech dam heslo ale ja nie nedam heslo ani kamaratovi a mam dost tazke takze nikto mi nezisti
Marosc
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marosc »

tomaxx_199 napísal:zneuzit nick vam moze niekto jedine ak mu date heslo alebo si nastavite lahke heslo. mne este nick nikto nezneuzil ale uz boli ludia ktori slubovali vsetko mozne len nech dam heslo ale ja nie nedam heslo ani kamaratovi a mam dost tazke takze nikto mi nezisti
Podľa mňa to myslel tak že niekto si vytvorí rovnaký nick na inom serveri.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Marosc napísal:Podľa mňa to myslel tak že niekto si vytvorí rovnaký nick na inom serveri.
no moj kamarat robi take iste nicky ako ja len sa bojim ze narobi niejake problemi a potom to bude namna. hram online hry a som dost dobry su niektory ktori naslubuju vsetko co je nemozne len zebi som dal heslo a ked dam heslo ta uz viem ze bude pomne ale ja sa obabrat nedam :) takisto to by bolo hrozne keby mi niekto zistil heslo na azet. to by bol koniec a plus by ku tomu zacal vypisovat salky.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

ono na googli sa moj nick dost tazko vyhladava :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

ppt napísal:ono na googli sa moj nick dost tazko vyhladava :D
Ale kdeze, microsoft zneuzil tvoj nick :P
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

no neviem ci to je nieco ako zneuzitie, ale predsa stava sa take na ICQ... ide o to ze, s niekolkymi kamosmi alebo kamaratkami som si pisaval castejsie... a ptm som sa v skole dozvedel ze sa im neda dako prihlasit na ICQ.. ze to proste nejde ani s meebo.com ani z ICQ a proste vobec... boli nuteny vytvorit si nove ICQ... ale co mi prislo cudne bola tato sprava:
xî÷åøü ïðèêîë?)) îòïðàâëÿåø ñìñêó íà íîìåð 6008 ñ òåêñòîì cherr s236 è íà ñ÷åò ïðèõîäèò 100ðóáëåé Ìíå òîëüêî ÷òî ïðèøëè
a 2x hned po sebe.. neviem fakt co to ma znamenat... o co sa jedna.. nikdo by si predsa nedaval tu namahu naburat sa mu do konta ked je vopred jasne, zeby tam nic doleziteho alebo cenneho nenasiel.. a preco prave jemu?.. (/jej stava sa to castejsie...)
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

cez google som si nasiel heslo na pokec... no pekne :? esteze tam uz nechodim...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

to co za ku*vy si beru hojka do papule? :roll: to mu zavidia ze dokazal tak dobre rozbehnut toto forum ? a nepaci sa im ako kritizuje? ale kritizuje pravdivo :?
Demencia
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Gangy napísal:Jeden debilko sa pod mojim nickom snazil napchat do nejakej uploaderskej grupy. Doteraz mam jeho adresu aj s telefonnym cislom v penazenke. Pozdravujem ta Patko, nezabudol som na teba :smt006
Patrik? Patrik Heker? :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

pepan90 napísal:cez google som si nasiel heslo na pokec... no pekne :? esteze tam uz nechodim...
ako si ho našiel?.. ja som to skúšal a nenašiel som nič... :)

a k téme: zatiaľ mi ešte nikdy nikto nezneužil nick, ani netrafil heslo. Vlastne raz sa to podarilo niekomu na azete, tak som si zmenil heslo... používam číselné a písmenkové kombinácie.. väčšinou trinásť, až pätnásť miestne kódy... tak si skúste tipnúť :P
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

Začiatok Konca napísal:ako si ho našiel?.. ja som to skúšal a nenašiel som nič... :)

a k téme: zatiaľ mi ešte nikdy nikto nezneužil nick, ani netrafil heslo. Vlastne raz sa to podarilo niekomu na azete, tak som si zmenil heslo... používam číselné a písmenkové kombinácie.. väčšinou trinásť, až pätnásť miestne kódy... tak si skúste tipnúť :P
ved normalne som zadal moj nick do googla a na druhej strane pozeram, ze vedla nicku je aj heslo :lol: .. ale uz som ho zmenil, takze nejde :wink:
a mne tiez zatial nikto nezneuzil nick...
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

neviem ako niekomu niekto zisti heslo. ten komu zistili heslo musi byt riadny d***l ze to dovolil. niektori ludia naletia niekomu lebo ten co chce zistit heslo naslubuje vsetko mozne len aby mal heslo. tu je jeden moj pribeh: vytvoril som si na azete taky nick onicom a na googli som nasiel azet plus zadarmo len nech dam meno a heslo hned som vedel ze je to salka tak som sa prihlasil na azet a vymazal profil a ´potom som to skusil tam zadat. do hodiny uz nejslo prihlasit na azet sranda nie! :lol:

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2009, 9:50 )
tu vam dam niejake adresi:
http://balik-plus-zdarma-iba-pre.hustej.net/
http://azet-ko.over.cz/
http://www.ciperko.websnadno.cz/Balik_Plus_Zadarmo.html
http://pokecplusko.xf.cz/

je aj viac...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

ades napísal:Patrik? Patrik Heker? :lol:
:lol: Nie, nejaky Patrik Farkaš.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Moj nick je, ani nie kupodivu, celkom bezny. Uz na mnohych sluzbach som si musel zvolit iny, lebo uz bol obsadeny, a pritom ten, kto mi ho obsadil, tu sluzbu ani nepouzival (vid napr. last.fm).
Inak sa mi stalo na jednom DC hube, kde som nemal zaregistrovany nick, ze mi ho niekto slohol - asi mal odo mna DC klienta a nezmenil nick - na PM dlhsie neodpovedal a tak som mu vybavil u admina hubu nickban :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Mne sa stalo len to, že môj "dobrý" kamarát vedel heslo na ICQ, tak sa prihlásil a začal ľudom vypisovať somariny... Už mám radšej také heslá, ktoré sa nedajú odkukať. 8)
Napísať odpoveď