Viz odkaz na clanok.
http://www.hokej.sk/spravy/?prispevok[] ... tema=45585
Stalo sa uz aj vam ze niekto zneuzil vas nick a mali ste nejake opletacky? Pochvalte sa..
PS: mozete to poznat ze som to neni ja podla mojho podpisu ktory tam chyba...
dodo
Podľa mňa to myslel tak že niekto si vytvorí rovnaký nick na inom serveri.tomaxx_199 napísal:zneuzit nick vam moze niekto jedine ak mu date heslo alebo si nastavite lahke heslo. mne este nick nikto nezneuzil ale uz boli ludia ktori slubovali vsetko mozne len nech dam heslo ale ja nie nedam heslo ani kamaratovi a mam dost tazke takze nikto mi nezisti
no moj kamarat robi take iste nicky ako ja len sa bojim ze narobi niejake problemi a potom to bude namna. hram online hry a som dost dobry su niektory ktori naslubuju vsetko co je nemozne len zebi som dal heslo a ked dam heslo ta uz viem ze bude pomne ale ja sa obabrat nedamMarosc napísal:Podľa mňa to myslel tak že niekto si vytvorí rovnaký nick na inom serveri.
a 2x hned po sebe.. neviem fakt co to ma znamenat... o co sa jedna.. nikdo by si predsa nedaval tu namahu naburat sa mu do konta ked je vopred jasne, zeby tam nic doleziteho alebo cenneho nenasiel.. a preco prave jemu?.. (/jej stava sa to castejsie...)xî÷åøü ïðèêîë?)) îòïðàâëÿåø ñìñêó íà íîìåð 6008 ñ òåêñòîì cherr s236 è íà ñ÷åò ïðèõîäèò 100ðóáëåé Ìíå òîëüêî ÷òî ïðèøëè
ako si ho našiel?.. ja som to skúšal a nenašiel som nič...pepan90 napísal:cez google som si nasiel heslo na pokec... no pekneesteze tam uz nechodim...
ved normalne som zadal moj nick do googla a na druhej strane pozeram, ze vedla nicku je aj hesloZačiatok Konca napísal:ako si ho našiel?.. ja som to skúšal a nenašiel som nič...![]()
a k téme: zatiaľ mi ešte nikdy nikto nezneužil nick, ani netrafil heslo. Vlastne raz sa to podarilo niekomu na azete, tak som si zmenil heslo... používam číselné a písmenkové kombinácie.. väčšinou trinásť, až pätnásť miestne kódy... tak si skúste tipnúť