Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Diskusie na politické témy...

Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?

Ano
328
55%
Nie
216
36%
Neviem
54
9%

Celkom hlasov: 598

pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

t0m4s3 napísal:neuveritelny pre teba... Ja ti nic rozpisovat nebudem - svoj nazor som uz napisal. Som anti-american a hnusi sa mi vsetko americke a vsetko co ma s amerikou co i len trochu spolocne. Nech celu ameriku odpalia do vesmiru BinLadinovci ked bude treba. Staci?
Zdielam presne tvoj nazor F*CK BUSH :arrow:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Da sa povedat ze terorizmus nabral celosvetovy rozmer jak to podnietila amerika.
Messi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Messi »

Nie, ale nepisem dovod, pretoze Les nedovoli, ako pisal v prvom prispevku vysvetlit, bez toho aby nekomentoval a nezaparal. :)

Potom z takehoto hlasovania vznikaju siahodlhe temy, thread-y, vlakna ...
... a tiez som si to mohol odpustit.
myscho
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa myscho »

Bojovat proti tomu jednoznacne ANO, ale ako povedal hojko, tak aj tak tu vzdy bude, lebo chudobny a slaby sa vzdy budu burit proti velkym a silnym, lebo je to prirodzene...Bohuzial zavist sa neda vyliecit, ani znicit, takze aj terorizmus tu bude navzdy

// a pre t0m4s3 a pishtu Nemilte si boj proti zlocinu s antiamerickou propagandou... Teraz o to nejde :x
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

myscho napísal:a pre t0m4s3 a pishtu Nemilte si boj proti zlocinu s antiamerickou propagandou... Teraz o to nejde :x
Prave ehm. "boj proti terorizmu" je ustrednym prvkom proamerickej propagandy, ktora tu prave prebieha... :?
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

NIE, nesuhlasim (iba ak by sme pod pojmom teroristi mysleli Americanov). Keby sa s tymto "bojom proti terorizmu" (uz samotna ta fraza je nezmysel) nezacalo, teroristi by nemali dovod aby robili to co robia. Teraz v nich Americania len vzbudzuju stale vacsiu nenavist.
turban
Expert
Expert

Príspevok od používateľa turban »

som za to aby sa kazdy (najma USA) staral sam o seba...
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Tomasito napísal: Dokazom toho je sucasna situacia v Iraku- teroristicke utoky su na kazdodennom poriadku, pricom samotni Americania priznavaju, ze tamojsiu situaciu bude tazke stabilizovat. A vobec sa nemozno cudovat, ze prave Americania vychovavaju tychto ludi k nenavisti, ked oba dovody, ktore mali ospravedlnit invaziu do Iraku- zbrane hromadneho nicenia a vazby Iraku s al-Kaida padli. Jednoducho sa stale viac potvrdzuje, ze ti ktori boli od pociatku proti utoku na Irak- ako napr. Chirac, Shroder alebo papez Jan Pavol II- mali pravdu. Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily, ktora by krotila agresivitu a rozpinavost USA. A to bohuzial nie je dobra vyhliadka do buducnosti, nech sa na to pozerame akokolvek... :?
Proste zasnem!!!

"Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily,"
- pozrel si na Discovery(pripadne precital nejaku knihu) zopar dokumentov co sa fakt dialo v ZSSR a aky neskutocny humus to bol??

Agresivita USA - ja som agresivitu zo strany USA nezaznamenal. Ale o niecom inom su teroristi, ti su podla mojho skromneho nazoru znacne agresivni.

K teroristom - tito sialenci nefunguju ako nejaki Janosici - chudobnym davaju a dalej poznate. Teroristi su proste sfanatizovani neracionalnymi argumentami(=vymyte mozgy) ktore im podsuvaju vodcovia. Maju v sebe nenavist. Nieco ako sekty.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

myscho: co zas??? takze je to zavist chudobnych co sposobuje tento terorizmus??? :cry: hroza :roll:

cert: co meni to, ze to bol "neskutocny humus" na tom, ze "uz nie je odpovedajucej sily"

:roll: :wink:

nejak dobre poznas povahu teroristov, nie si nahodou jeden tiez?
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

cert napísal:Proste zasnem!!!

"Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily,"
- pozrel si na Discovery(pripadne precital nejaku knihu) zopar dokumentov co sa fakt dialo v ZSSR a aky neskutocny humus to bol??

Agresivita USA - ja som agresivitu zo strany USA nezaznamenal. Ale o niecom inom su teroristi, ti su podla mojho skromneho nazoru znacne agresivni.

K teroristom - tito sialenci nefunguju ako nejaki Janosici - chudobnym davaju a dalej poznate. Teroristi su proste sfanatizovani neracionalnymi argumentami(=vymyte mozgy) ktore im podsuvaju vodcovia. Maju v sebe nenavist. Nieco ako sekty.
No, to je pravda, to co predvadza Bush, to nie je agresivita, to uz je skor g e n o c i d a.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

masterrr napísal: cert: co meni to, ze to bol "neskutocny humus" na tom, ze "uz nie je odpovedajucej sily"

:roll: :wink:

nejak dobre poznas povahu teroristov, nie si nahodou jeden tiez?
ZSSR ako protivaha: plakat za tym ze tu bol ZSSR - najzlocineckejsi stat aky existoval - a hovorit ze tu fungoval(v ZSSR nikdy nic nefungovalo) ako dolezity protipol USA je maximalne trafeny argument. Ten nazor ze USA (pocas existencie ZSSR) boli zle, uz dava na vyber ze ZSSR bol ten dobry - a to mi vobec nesedi.
"Maximalny humus" bol len taky dodatok.

Terorista nie som a ak aj ano tak sa nepriznam.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tomexx napísal: No, to je pravda, to co predvadza Bush, to nie je agresivita, to uz je skor g e n o c i d a.
Takze som mal pravdu, USA nie su agresivne.

Genocída je plánované vyhubenie celej národnostnej, rasovej, politickej alebo náboženskej skupiny.
Napis koho, kde USA takto zabijaju.
Avalong
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Avalong »

USA priamo nezabija nikoho maximalne tak zabludena bomba z F-16 ale vsetko sa deje pod prikrivkou kto vie co vsetko robili na Guantaname,vojaci v Iraku ked vypocuvali obyvatelov vela je toho o com verejnost vobec nevie. Ale co je najhorsi je psychicky natlak na iraccanov. Kazdy den sa strachovali o svoj zivot. Keby G.Bush nerobil "zmetky" vo svete tak by sa ani nestal nedavny utok na Londin. A ked si zacala amerika s inymi statmi problemy vyrabat tak preco sa k nej pridavaju staty EU ?
Vobec nie som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu a hlavne nie aby sa staty spajali s USA
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

áno ale netreba to preháňať
programator
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa programator »

jednoznacne ze ANO... nech su ludia neni tyrany...
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Avalong napísal:USA priamo nezabija nikoho maximalne tak zabludena bomba z F-16 ale vsetko sa deje pod prikrivkou kto vie co vsetko robili na Guantaname,vojaci v Iraku ked vypocuvali obyvatelov vela je toho o com verejnost vobec nevie. Ale co je najhorsi je psychicky natlak na iraccanov. Kazdy den sa strachovali o svoj zivot. Keby G.Bush nerobil "zmetky" vo svete tak by sa ani nestal nedavny utok na Londin. A ked si zacala amerika s inymi statmi problemy vyrabat tak preco sa k nej pridavaju staty EU ?
Vobec nie som za to aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu a hlavne nie aby sa staty spajali s USA
Co myslis pod psychickym natlakom na Iracanov?

Vies, ale to ti asi zbytocne vysvetlujem, keby Amerika nezareagovala a nevyhlasila vojnu proti teroristom, tak by s tym nikto nikdy nezacal. A to by bolo asi podla tvojho nazoru dobre, nechat teroristom volnu ruku !
Prisli by na rad nicivejsie zbrane ako nejake samopaly, prisli by atomove a chemicke zbrane, potom by si asi tvrdil cisty opak.
Zbytocne vysvetlovanie.
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Jednoznacne NIE pretoze nasilie naozaj plodi nasilie!A ty teroristi to nerobia pre srandu!Ale nieco za nieco!USA Pomahala utlacitelom jedneho neroda a utlacovany narod sa pomstil na dvojickach!
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

berija111 napísal:Jednoznacne NIE pretoze nasilie naozaj plodi nasilie!A ty teroristi to nerobia pre srandu!Ale nieco za nieco!USA Pomahala utlacitelom jedneho neroda a utlacovany narod sa pomstil na dvojickach!
Ide o to ze moslimovia si uvedomuju ze keby u nich bol kapitalizmus tak by to bolo pre nich nevyhodne lebo o to jedine bohatstvo co maju by ich zahranicne kapitalisticke spolocnosti mohly pripravit preto si chcu zit po svojom a to je neaka divna modifikacia kapitalizmu tzv. islamsky stat ktora nieje presne definovana. A zase amici potrebuju vyminat ropu na celom svete aby mohly potom za astronomicke ceny predavat tu svoju ktora je pod celym Texasom
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

t0m4s3 napísal:jednoznacne NIE - je to ako boj proti rakovine...
Nieje to ako boj proti rakovine je to ako pichat palicou do spiaceho medveda a potom sa cudovat ked nas preplieska
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Ivko napísal: Ide o to ze moslimovia si uvedomuju ze keby u nich bol kapitalizmus tak by to bolo pre nich nevyhodne lebo o to jedine bohatstvo co maju by ich zahranicne kapitalisticke spolocnosti mohly pripravit preto si chcu zit po svojom a to je neaka divna modifikacia kapitalizmu tzv. islamsky stat ktora nieje presne definovana. A zase amici potrebuju vyminat ropu na celom svete aby mohly potom za astronomicke ceny predavat tu svoju ktora je pod celym Texasom
Presne si to vystihol s tou ropou. Ja by som nehal Islamske staty zit svojim zivotom. A svet by bol v pohode
Napísať odpoveď