Vyber tu je jak od cloveka , co videl q7 na ceste- "ta to velka kara..waw"
ale aby som nebol od temy tak Infiniti Fx-50S- ale to tez neje celkom suv
X3 a X5 su SUVDerlangino napísal:To kery onen to tu vymyslel... sak BMW X5, X3 su SAV sports activity vehicle.. maju uplne ine odladenie jak suv
Vyber tu je jak od cloveka , co videl q7 na ceste- "ta to velka kara..waw"
ale aby som nebol od temy tak Infiniti Fx-50S- ale to tez neje celkom suv..a z Suv jednoznacne Mercedes-benz GLK
No paci sa mi viac ako X5ka, ale aj tak nic moc. Ak by som mal nieco zobrat, tak Caynee Turbo alebo Lexus RX, ale RX len kvoli technologiambrm napísal:A Touareg sa nepáči nikomu? Myslím, že celkom rozšírené auto na našich cestách..
Oni si to nazvali presne tak ake tie auta su, ze s nimi clovek vela parady v terene neurobi, ale naopak na ceste s nimi spravi riadne vela. Ked porovnavate take bmw X6 napr s audi q7, tak bmw degradujete na nafuknutu A6..Ale sak chlapci kazdy si to moze porovnavat jak chce, sak aj octavia a passat su podla vas potom konkurentiFabo napísal:že ma to hneď nenapadlo, veď to ale zásadne mení situáciu!
Tak to poviem inak, keby ich BMW nazvalo kompaktnými hatchbackmi, tak ich postavíš na roveň Polu, Ibize, Fabii, alebo ich skutočným konkurentom?
co si nedal skor vediet.. mal som jednu novu na predaj. .krasnu .. uplne najvyssia vybava aka sa da od mazdy zohnat.. a ta cena.. hmmm zaplakal som ked isla prec:(erytrocyt napísal:http://www.mazda.sk/showroom/coming_soo ... tom_middle
Tak mne sa páči takáto Mazdička.