Axelik.m napísal:Ja sa myslim ze by bol blby keby sa dal zas s tebu dokopy. Nemohol by ti uz verit!!! A ten pocit co asi robys ked kde si odides by ho zozieral.
A ty by si mu mesla neustale vysvetlovat kam ides a co robys atd.
Gramaticke Okienko!
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
G0lDiER_
King
Je to cele iba o tom, že rychlo pisal a pri tom robil vela preklepov, nazyva sa to tzv. ICQ deformacia, som si isty ze keby sa neponahlal a skontroloval by si po sebe prispevok tak by tam take blbosti nepopisal
Staci sa pozriet, su tam vetsinou poprehadzovane pismena, a ked jedno vynechal, namiesto toho ze by ho prehodil tak nemozes si byt hned isty ze to urobil vedome.
Staci sa pozriet, su tam vetsinou poprehadzovane pismena, a ked jedno vynechal, namiesto toho ze by ho prehodil tak nemozes si byt hned isty ze to urobil vedome.
paki - chap ako packy.ell_cupakabra napísal:mam neskutocni problem pracujem v anglicku, pocas doby mojej prace sme vystriedali 3 domi (stahujeme sa jak lastovicki),na 1 dome sme si dali zaviest internet od virginu 10 MB, za jeden a pol mesiaca co sme internet pouzivali sme neboli schopni stiahnut subor ktory by nebol poskodeny.dokonca ani instalacki z oficialnych stranok ako je napr eset-nod32,ICQ a skype. co sa tyka rapidu tak na to ani nemyslite vsetky paki chybne.ked sme sa prestahovali dali sme si internet samozrejme prehodit na aktualni dom zrazu sa vsetko rozbehlo ziadna chyba internet jak ma byt.A problem je v tom ze sme zasa zmenili dom a problemi su zasa spat. moze tam byt volajaka ochrana?ako sa to da vyriesit hhhhhhhhheeeeeeeeellllp
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
nestik
Medium Professional
Tomáško napísal:Zdravym neviete kde nainternete sa da kupit cepel na hokejku ale ja myslim taku ze ked zlomite hokejku odpilite a mate iba palicu atu palicu nasuniete do toho date srobocky a ono je to z tvrdeho plastu prosim moji kamaraty vsetci to tak maju a ja uz mam jednu zlomenu a druha je nalomena u nas v meste to nikde nemaju kypili to pred par rokmy nekde v hypernove....diky
-
G0lDiER_
King
Omg, ludia! Častica BY je vždy s Y. Strašne vela ludí píše bi, mne to trha očiMilionarX napísal:Potreboval bi som poradit.Kupil som si wifi router BELKIN G ,a mam siet antik,zabezpečil som ho heslom aj menom,ale od začiatku v sieti antik mi ho vypina asi po minute z wifi,a neviem ako sa sa klonuje MAC adresa.Vošiel som aj do nastavenia routra,a nedary sa mi to nastavit.Vsetko si to musym prekladat bo neni to nastavenie v slov.jazyku.Potreboval bi som važne pomôct s tim.Poradte mi.
musym - to som asi tiež ešte nevidel..