NHL 09
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ahojte, mohol by mi niekto prosím vás poradiť s jedným problémom ?? mám gamepad logitech Precision a ked zapnem hru,tak my to v menu stále tá lista chodí hore akoby ste držali šipku hore,ked odpojím gamepad tak ide všetko ok ale ja to chcem hrať s ganepad,tak ak by mal niekto nejaký návrh ako to spraviť tak si ho velmy rád prečítam 
1. Ako nainstalujem cesky dabing ?? Robil som to podla navodu( rozbalit v zlozke NHL09 a dat install) a nic, uz mi nejde ani anglicky komentar.
2. Nastavil som si prihravky na s a niekedy mi nejde vobec nahravat a inokedy v pohode. Cim to bude ?
3. Mne robilo to iste ako 21rOBO21-vi len na PS2 pri WRC3 ked som pripojil volant. A stale neviem cim to bolo.
4. A ste ako naistalujem addony ? Lebo mi ziadny nejde
2. Nastavil som si prihravky na s a niekedy mi nejde vobec nahravat a inokedy v pohode. Cim to bude ?
3. Mne robilo to iste ako 21rOBO21-vi len na PS2 pri WRC3 ked som pripojil volant. A stale neviem cim to bolo.
4. A ste ako naistalujem addony ? Lebo mi ziadny nejde
Cauko, poradte mi prosim vas pretoze hra mi stale seka aj ked detaily stiahnem na uplne minimum tak mi to seka rovnako.zvuk v poho,pohyb hokejistov je vsak trhavy,poradte a myslim ze kvoli slabemu pc to nieje
a Moj Pc : Procesor AMD Athlon Core Processor 6000+
4 Gb Ram
a Graficku Kartu NVIDIA GeForce 9600 GT
Za Rady Vopred Dakujem
4 Gb Ram
Za Rady Vopred Dakujem
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skor by som pozrel nastavenia v grafickych ovladacoch, anti-aliasing ale hlavne rozne triple-buffery a trojite ukladania do medzipamete a pod.... treba sa s tym pohrat.DeWill napísal:Cauko, poradte mi prosim vas pretoze hra mi stale seka aj ked detaily stiahnem na uplne minimum tak mi to seka rovnako.zvuk v poho,pohyb hokejistov je vsak trhavy,poradte a myslim ze kvoli slabemu pc to nieje
4 Gb Ram
Za Rady Vopred Dakujem
juuuj tak toto je klasika. sme to s kamosmi hravali este ked bola 06 novinkou. normalne mi po tom srdce zatuzilo natolko ze si urcite kupim.
edit - na PGS-ku to uz maju aj za dobru cenu. .
http://www.progamingshop.sk/nhl-09-cz-p-36239.html
juuu to bude parenica.
edit - na PGS-ku to uz maju aj za dobru cenu. .
http://www.progamingshop.sk/nhl-09-cz-p-36239.html
juuu to bude parenica.
Veru... drahé a o ničom. Mal som to v PC asi 5 minút, pričom v hre som bol naozaj asi 15 sekúnd a letelo to expresnou rýchlosťou... spoločnosť EA sa môže hanbiť... ide im iba o zárobok zo svojho slávneho mena (hoci neviem prečo je slávne, keď jeho produkty stoja za .....) Ako NHL, tak aj FIFA majú od športov, ktoré sa snažia nasimulovať poriadne ďaleko...
Pri súčastnom monopole, ktorý majú na trhu s takýmito hrami sa však nebudem čudovať, ak si poriadny virtuálny hokej či futbal zahrá až budíca generácie hráčov .. V každom prípade, môj názor je:
EA !
-
Michaelo105
Light Professional
Toto robí aj mne. Ja to robím tak, že keď zapnem nhlku tak nabehnem do nastavenia klavesnice niečo tam zmením, resp. štiknem to isté písmeno a odídem a je to ok.Frko napísal:poradte mi prosim,,, vzdy ked si zapnem zapas, neda sa mi prihravat proste nic len ovladam jedneho hraca,, nastavenia mam standartne na s vyhravanie vhadzovani,, prepinanie hracov,, ale stalcam a nic sa nedeje,, az ked vypnem zapas a spustim od znova vtedy to uz funguje ako ma