NHL 09

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lukas05
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukas05 »

Ahoj. Zdravim priaznivcov NHL09
Ak by ste si chceli zahrat turnaj tak je moznost:
http://www.lh.ic.cz/nhlpage/data/prihlasky.htm

budem rad ked sa pripojite knam.
Turnaj solidne hrajucich hracov+porobne statistiky !
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

mohol by mi niekto prosím napísať,či sa dá hrať nhl 09 na gamepade ?? dakujem......... :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

21rOBO21 napísal:mohol by mi niekto prosím napísať,či sa dá hrať nhl 09 na gamepade ?? dakujem......... :)
jasne ze da 8)
21rOBO21
Star
Star

ahojte, mohol by mi niekto prosím vás poradiť s jedným problémom ?? mám gamepad logitech Precision a ked zapnem hru,tak my to v menu stále tá lista chodí hore akoby ste držali šipku hore,ked odpojím gamepad tak ide všetko ok ale ja to chcem hrať s ganepad,tak ak by mal niekto nejaký návrh ako to spraviť tak si ho velmy rád prečítam :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Neviem, aká lišta Ti tam behá, ale skús to urobiť tak, že si nastavíš gamepad ako ovládač a potom ho pripojíš? Ale to asi nepomôže...Robí Ti to aj pri iných hrách?
21rOBO21
Star
Star

robí mi to len pri nhl,a myslím to tak že proste ked som v menu alebo hocikde inde tak stále to ide HORE chápeš ?? skús si zapnúť nejakú hru a drž hornú šipku do hora,no tak to mne stále robí ked mám pripojený gamepad
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

1. Ako nainstalujem cesky dabing ?? Robil som to podla navodu( rozbalit v zlozke NHL09 a dat install) a nic, uz mi nejde ani anglicky komentar.
2. Nastavil som si prihravky na s a niekedy mi nejde vobec nahravat a inokedy v pohode. Cim to bude ?
3. Mne robilo to iste ako 21rOBO21-vi len na PS2 pri WRC3 ked som pripojil volant. A stale neviem cim to bolo.
4. A ste ako naistalujem addony ? Lebo mi ziadny nejde :)
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adr0z »

nhl 09 hrávam a mohli by tam zlepšiť hakovanie , niektorý hráči zhákuju protihráča bez toho aby ste im do nejako povedali . mohli by to spraviť tak že napríklad tlačidlom q(len príklad) by ste zhákovali supera
DeWill
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DeWill »

Cauko, poradte mi prosim vas pretoze hra mi stale seka aj ked detaily stiahnem na uplne minimum tak mi to seka rovnako.zvuk v poho,pohyb hokejistov je vsak trhavy,poradte a myslim ze kvoli slabemu pc to nieje

a Moj Pc : Procesor AMD Athlon Core Processor 6000+
4 Gb Ram
a Graficku Kartu NVIDIA GeForce 9600 GT

Za Rady Vopred Dakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DeWill: Zapni hru, stlac CTRL+ALT+DEL, potom si tam najdi NHL09.exe (ci tak nejak), klikni pravym tlacitkom na nastavenie sprazeni (tak je to v ceskom Windows XP) a tam nastav len jedno jadro procesora, cize nechas fajocku len na jednom okienku. Das OK a vratis sa do hry, to by malo pomoct...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

DeWill napísal:Cauko, poradte mi prosim vas pretoze hra mi stale seka aj ked detaily stiahnem na uplne minimum tak mi to seka rovnako.zvuk v poho,pohyb hokejistov je vsak trhavy,poradte a myslim ze kvoli slabemu pc to nieje

a Moj Pc : Procesor AMD Athlon Core Processor 6000+
4 Gb Ram
a Graficku Kartu NVIDIA GeForce 9600 GT

Za Rady Vopred Dakujem
Skor by som pozrel nastavenia v grafickych ovladacoch, anti-aliasing ale hlavne rozne triple-buffery a trojite ukladania do medzipamete a pod.... treba sa s tym pohrat.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

hojko ma pravdu. Ja len doplnim ze v slovenskom XPcku je to Nastavenie afinity :)
johauac
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johauac »

juuuj tak toto je klasika. sme to s kamosmi hravali este ked bola 06 novinkou. normalne mi po tom srdce zatuzilo natolko ze si urcite kupim.

edit - na PGS-ku to uz maju aj za dobru cenu. .
http://www.progamingshop.sk/nhl-09-cz-p-36239.html

juuu to bude parenica.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak nato, ze ma ta hra okolo 6 mesiacov a cena sa vzdy drzi okolo 30€ tak je to dost drahe. :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Veru... drahé a o ničom. Mal som to v PC asi 5 minút, pričom v hre som bol naozaj asi 15 sekúnd a letelo to expresnou rýchlosťou... spoločnosť EA sa môže hanbiť... ide im iba o zárobok zo svojho slávneho mena (hoci neviem prečo je slávne, keď jeho produkty stoja za .....) Ako NHL, tak aj FIFA majú od športov, ktoré sa snažia nasimulovať poriadne ďaleko... :( Pri súčastnom monopole, ktorý majú na trhu s takýmito hrami sa však nebudem čudovať, ak si poriadny virtuálny hokej či futbal zahrá až budíca generácie hráčov .. V každom prípade, môj názor je: :smt067 :smt068 EA !
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

poradte mi prosim,,, vzdy ked si zapnem zapas, neda sa mi prihravat proste nic len ovladam jedneho hraca,, nastavenia mam standartne na s vyhravanie vhadzovani,, prepinanie hracov,, ale stalcam a nic sa nedeje,, az ked vypnem zapas a spustim od znova vtedy to uz funguje ako ma
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Frko napísal:poradte mi prosim,,, vzdy ked si zapnem zapas, neda sa mi prihravat proste nic len ovladam jedneho hraca,, nastavenia mam standartne na s vyhravanie vhadzovani,, prepinanie hracov,, ale stalcam a nic sa nedeje,, az ked vypnem zapas a spustim od znova vtedy to uz funguje ako ma
Toto robí aj mne. Ja to robím tak, že keď zapnem nhlku tak nabehnem do nastavenia klavesnice niečo tam zmením, resp. štiknem to isté písmeno a odídem a je to ok.
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

mno vyskusal som a funguje,, ale momentalne mi nejde zvuk a hra mi vzdy spadne,,, asi chybny crack :D
pitbull15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pitbull15 »

hojky,mam tu mensiu chybu s NHL 09,vedeli by ste mi pomoct? hodim sem screen :?

Obrázok
Obrázok

todle je ta chyba NHL 09 ked ho pustam :cry:
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

tym co nejde klavesnica - na zaciatku vzdy cod do nastaveni iba sa dostanes do configuracie klavesky a odides hned a je vsetko v poriadku, ako keby si nepamatalo nastavenie klavesnice ale pritom to tam je zadane takze len vzdy dat configure a hned odist a je to, zabere to 5 sekund pred tym ako hras
Napísať odpoveď