Extra levne

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Extra levne

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Zravim, dostal jsem na email toto :
Vážený pane / paní,
Tady je pozdrav z www.ecvvby.com. Jsme velká velkoobchodní společnost se zaměřením na elektrické a digitálních produktů, jako jsou Notebooky, Mobilní telefony, LCD televizory, MP3/MP4, Motocykly, PS3 hry, digitální fotoaparáty, GPS a tak dále. Nakupujeme zboží od původní produkci společnosti přímo, a tak můžeme nabídnout vysoce kvalitní výrobky s nízkou cenou. Pokud máte nějaké požadavky, kontaktujte nás, prosím, budete mít v našich silách a rychlý servis.
Webové stránky: www.ecvvby.com
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
TEL :086-37166697836

Zalíbil se mi tento produkt : http://www.ecvvby.com/product.asp?id=2506
Velmi levný a vykoný !!! A nevim jestli mi ho doruci kdyz jsi ho koupim :cry: Ptam se jestli s tim ma nekdo zkusenosti nebo jestli to chce nekdo vyzkouset ja moc nemam odvahu ale asi to vyzkousim pls poradte predem dekuji :happyrespect:
akim14
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa akim14 »

ak to niekto 100% potvrdi - tak klobuk dole ale zisite este niekto postovne :D viem zatial ze to posielaju z ciny :D
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Extra levne

Príspevok od používateľa pato83 »

aloxuhik napísal:Zravim, dostal jsem na email toto :
Vážený pane / paní,
Tady je pozdrav z www.ecvvby.com. Jsme velká velkoobchodní společnost se zaměřením na elektrické a digitálních produktů, jako jsou Notebooky, Mobilní telefony, LCD televizory, MP3/MP4, Motocykly, PS3 hry, digitální fotoaparáty, GPS a tak dále. Nakupujeme zboží od původní produkci společnosti přímo, a tak můžeme nabídnout vysoce kvalitní výrobky s nízkou cenou. Pokud máte nějaké požadavky, kontaktujte nás, prosím, budete mít v našich silách a rychlý servis.
Webové stránky: www.ecvvby.com
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
TEL :086-37166697836

Zalíbil se mi tento produkt : http://www.ecvvby.com/product.asp?id=2506
Velmi levný a vykoný !!! A nevim jestli mi ho doruci kdyz jsi ho koupim :cry: Ptam se jestli s tim ma nekdo zkusenosti nebo jestli to chce nekdo vyzkouset ja moc nemam odvahu ale asi to vyzkousim pls poradte predem dekuji :happyrespect:
Kazdy normalny clovek so zdravim rozumom takuto otazku ani nepolozi. Prepac, ale ved sa pozri, akym sposobom komunikuju s tebou. Ako vyzera cely mail. To clovek ani neprekladal, ale skor cez daky softver prehnane. Ani cent tam neposielaj, zabudni.

p.s.: Ani sa ti necudujem, aj mne sa paci, teraz ti z neho pisem, len stal viac nez 2 krat tolko. A k tomu notebooku sa za taku cenu nemaju ako dostat, tomu ver. Je to odrb.
aloxuhik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aloxuhik »

Mate nejspis pravdu :? t vite mam doma pc na nic tak co se da delat ale asi to vyzkousim tou nejlevnejsim zbozim co tam maj a kdyz pride tak kupim nootebuky :D ALe uvazuju, hodne
Napísať odpoveď