Zravim, dostal jsem na email toto : Vážený pane / paní,
Tady je pozdrav z www.ecvvby.com. Jsme velká velkoobchodní společnost se zaměřením na elektrické a digitálních produktů, jako jsou Notebooky, Mobilní telefony, LCD televizory, MP3/MP4, Motocykly, PS3 hry, digitální fotoaparáty, GPS a tak dále. Nakupujeme zboží od původní produkci společnosti přímo, a tak můžeme nabídnout vysoce kvalitní výrobky s nízkou cenou. Pokud máte nějaké požadavky, kontaktujte nás, prosím, budete mít v našich silách a rychlý servis.
Webové stránky: www.ecvvby.com
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
TEL :086-37166697836
Zalíbil se mi tento produkt : http://www.ecvvby.com/product.asp?id=2506
Velmi levný a vykoný !!! A nevim jestli mi ho doruci kdyz jsi ho koupim Ptam se jestli s tim ma nekdo zkusenosti nebo jestli to chce nekdo vyzkouset ja moc nemam odvahu ale asi to vyzkousim pls poradte predem dekuji
aloxuhik napísal:Zravim, dostal jsem na email toto : Vážený pane / paní,
Tady je pozdrav z www.ecvvby.com. Jsme velká velkoobchodní společnost se zaměřením na elektrické a digitálních produktů, jako jsou Notebooky, Mobilní telefony, LCD televizory, MP3/MP4, Motocykly, PS3 hry, digitální fotoaparáty, GPS a tak dále. Nakupujeme zboží od původní produkci společnosti přímo, a tak můžeme nabídnout vysoce kvalitní výrobky s nízkou cenou. Pokud máte nějaké požadavky, kontaktujte nás, prosím, budete mít v našich silách a rychlý servis.
Webové stránky: www.ecvvby.com
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
TEL :086-37166697836
Zalíbil se mi tento produkt : http://www.ecvvby.com/product.asp?id=2506
Velmi levný a vykoný !!! A nevim jestli mi ho doruci kdyz jsi ho koupim Ptam se jestli s tim ma nekdo zkusenosti nebo jestli to chce nekdo vyzkouset ja moc nemam odvahu ale asi to vyzkousim pls poradte predem dekuji
Kazdy normalny clovek so zdravim rozumom takuto otazku ani nepolozi. Prepac, ale ved sa pozri, akym sposobom komunikuju s tebou. Ako vyzera cely mail. To clovek ani neprekladal, ale skor cez daky softver prehnane. Ani cent tam neposielaj, zabudni.
p.s.: Ani sa ti necudujem, aj mne sa paci, teraz ti z neho pisem, len stal viac nez 2 krat tolko. A k tomu notebooku sa za taku cenu nemaju ako dostat, tomu ver. Je to odrb.
Mate nejspis pravdu t vite mam doma pc na nic tak co se da delat ale asi to vyzkousim tou nejlevnejsim zbozim co tam maj a kdyz pride tak kupim nootebuky ALe uvazuju, hodne