No to neviem, ja mam nejaky obycajny Taft v modrej doze a ked ho nedam vela, tak ho nie je ani vidiet
Dolezite je aj to, aby bol gel silny, potom ho potrebujes menej a tym sa znizuje sanca, ze ho bude vidiet.
M@rt1n napísal:Ja som poskúšal kadejaké značkové a drahé gély ale to žiadny poriadne nedržal až teraz som objavil v LIDL-i za 18sk a to je gel to drží jak sviňa
M@rtin ako vyzerá ten gél? Ja som v LIDL-I tiež objavil nejaký gél a dosť dobre drží.
Ja využijem tému, zbytočne zakladať novú.. trápia ma lupiny, keď si každý deň neumývam hlavu, mám lupiny a dosť mi je blbo no, v škole s ľudmi v kontakte a lupiny na ramenách.. dá sa to nejak eliminovať gélom s nejakým mokrým efektom? Alebo sú tie šampóny typu Head&Shoulders účinné? Čo radíte?
Innocence napísal:Ja využijem tému, zbytočne zakladať novú.. trápia ma lupiny, keď si každý deň neumývam hlavu, mám lupiny a dosť mi je blbo no, v škole s ľudmi v kontakte a lupiny na ramenách.. dá sa to nejak eliminovať gélom s nejakým mokrým efektom? Alebo sú tie šampóny typu Head&Shoulders účinné? Čo radíte?
Myslim, ze gel ti to akurat este zhorsi. Skor vyberaj sampony, kym nenajdes nejaky, ktory ti pomoze. Mne osobne pomohol modry Loreal Elseve proti lupinam 2v1 (s takym ruzovym ohranicenim).
robbiee napísal:Napr Loreal Out of bed, ale ked chces vyzerat ako on tak by si asi nemal mat ani uplne rovne ani moc kucerave vlasy.. tak vlnitejsie...
no uz som si kupil ten got2b sex appeal:D zajtra sa s tym pohram uvidime:D ... no mam kucerave dost ale take kratke celkom jak on priblizne mozno akurat si ofinu prebehnem raz zehlou nech to neni take kuceravejsie .. no som zvedavy ako to bude s gelom.. ako ked som mal dlhe vlasy som si ich vzdy zehlil do rovna
Got2b sex appeal som mal aj ja no bol strasne riedky .. take cudne to bolo .. vyuzil som ho len ked som mal velmi kratke vlasy .. uz si ho nikdy nekupim