HP tlaciaren
HP tlaciaren
Mam HP Photosmart C4280 a nechce mi tlacit farebne proste mi nereaguje na farebny kartridz dokonca som ho dal aj zrenovovat ale nepomohlo neviete mi poradit cim to bude alebo ako sa to da opravit?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Moze byt zaschnuty, zapchaty alebo co, existuje na to roztok, ktory sa naleje cast z ktorej sa tlaci, necha sa posobit par hodin a potom sa prilozi specialna strikacka, ktora prestriekne trysky. Ale 4x naplneny moze byt aj dost, najma ked farebnou tak casto asi netlacis, tak to mohlo zaschnut. Dalsia moznost, ktora ma napada je, ze pri niektorych naplniach treba resetovat chip.
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
HP cartridge nemajú chipy. Trysky tiež nie sú zaschnuté. Keby boli zaschnuté trysky, tlačiareň by sa snažila písať, ale vyšiel by z nej nepotlačený papier. Tebe odišla elektronika kazety, ktorá uchováva elektronické informácie, ako stav atramentu, číslo kazety a podobne (to je ten zlatý pliešok), a preto ti ju tlačiareň nerozpoznáva, respektíve chová sa tak, akoby cartridge v tlačiarni nebol vložený. Musíš kúpiť nový cartridge. Renovácia ti v tomto prípade nepomôže. Pri renovácii sa nemení elektronická časť kazety, iba sa doplní atrament. Každá kazeta sa dá renovovať len pokým sa na nej nepokazí elektronika. Niekedy kazetu zrenovuješ 1x, niekedy 30x, je to otázka náhody.
myslel som si noa le co uz treba investovat 
Moja zanma mo podobny problem lenze oni ked kupili novy kartridz tak aj tak im to neslo
neviete mi pomoct v tomto pripade?
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2009, 13:23 )
este nieco nemohli by ste mi dat +karma-bod pretoze by som vam rad dal +karma ale nejde pretoze mi niekto dal -karma
Moja zanma mo podobny problem lenze oni ked kupili novy kartridz tak aj tak im to neslo
//autoeditácia príspevku ( 12 May 2009, 13:23 )
este nieco nemohli by ste mi dat +karma-bod pretoze by som vam rad dal +karma ale nejde pretoze mi niekto dal -karma