zvuk do filmu
-
erikaqinus
Amateur
zvuk do filmu
chlapi ako dam samostatnu zvukovu stopu do filmu?vdaka
Ono audio by si tam možno nejakým zázrakom vložiť vedel, ale mal by si obrovský problém s načasovaním, aby to sedelo.. Inak Ty si stiahol anglický film, zvukovú stopu a teraz chceš spojiť hej? Odkiaľ je tá stopa?(nechcem link, len či si ju "nahovoril" sám, alebo to je normálne dabing) Nie je ten film už nadabovaný?
-
peterkozel
Medium Professional
-
erikaqinus
Amateur
-
erikaqinus
Amateur
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: zvuk do filmu
Ahojte, mam rovnaky problem, ale skusim ho konkretizovat co najviac.
Stiahol som si jeden serial uz v CZ dabingu, zvuk parada, ale niekto dokaslal bud codec, alebo nejaka chyba pri ripovani z blueray, je to nepozeratelne od tretieho dielu, skusane aj stiahnutie od inych "uploaderov", ale vsetci su len reuploaderi toho isteho dokola.... Takze som stiahol video v originale (720p blueray rip v .mkv + eng audio) a CZ audio stopy vo formate .ac3. Obraz pekny, zvuk tiez, ale prichadzam k danemu problemu.
Povodne som to chcel mat tak, ze budem mat jeden subor vo formate .mkv, kde budem mat na vyber cez prave tlacitko na mysi dve audio stopy(cz a en). Ale som neschopny to nejakym sposobom docielit, tak som od toho upustil a chcel som len video s jednou(ceskou) stopou[Ako keby len vymena tej anglickej za tu cesku]. No, dokazem odobrat tu eng stopu, ale nijakym sposobom importovat tu cz
Skusal som Adobe premiere 9 alebo aj virtualdub. Ani jeden z nich mi nechce zobrat .mkv, tak som to zkonvertoval na .avi, takze uz aspon dokazem vlozit video do programu a pracovat s nim. Asi dve hodiny som zabil hladanim(ci uz v programe sam, alebo na nete, tam nejaky postup bol, ale hned v prvom kroku na adobe premiere FILE - IMPORT... som skoncil, lebo vo File nemam moznost Import...
) ako importovat tu stopu do videa, ale nedari sa mi. Aj v jednom aj v druhom programe som sa dostal len k tomu, ze som odobral en audio stopu a nic viac.
Vedel by mi prosim, niekto aspon strucne napisat aky program, a aky postup krokov by som mal zvolit ?
Diky moc
Stiahol som si jeden serial uz v CZ dabingu, zvuk parada, ale niekto dokaslal bud codec, alebo nejaka chyba pri ripovani z blueray, je to nepozeratelne od tretieho dielu, skusane aj stiahnutie od inych "uploaderov", ale vsetci su len reuploaderi toho isteho dokola.... Takze som stiahol video v originale (720p blueray rip v .mkv + eng audio) a CZ audio stopy vo formate .ac3. Obraz pekny, zvuk tiez, ale prichadzam k danemu problemu.
Povodne som to chcel mat tak, ze budem mat jeden subor vo formate .mkv, kde budem mat na vyber cez prave tlacitko na mysi dve audio stopy(cz a en). Ale som neschopny to nejakym sposobom docielit, tak som od toho upustil a chcel som len video s jednou(ceskou) stopou[Ako keby len vymena tej anglickej za tu cesku]. No, dokazem odobrat tu eng stopu, ale nijakym sposobom importovat tu cz
Vedel by mi prosim, niekto aspon strucne napisat aky program, a aky postup krokov by som mal zvolit ?
Diky moc
mkvtoolnix si skusal?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prvy krat ten nazov pocujem, ale vyskusammarkus napísal:mkvtoolnix si skusal?
Zatial to vypada paradne nadejne
Takze uz len staci presne nacasovat audio a video v nejakom programe a potom to zmixovat dokopy, pekna rada. K+
ono je dobre mat na to co chcem urobit ten spravny nastroj a nie to skusat niecim co na to urcene nieje 
ved ani hodinar nepouziva 5kg kladivo
inak aj casovat audio vies v tom programe, take zakladne funkcie tam su, na nieco pokrocilejsie ale budes potrebovat uz iny soft
ved ani hodinar nepouziva 5kg kladivo
inak aj casovat audio vies v tom programe, take zakladne funkcie tam su, na nieco pokrocilejsie ale budes potrebovat uz iny soft