Neviem ako dalej ...
Neviem ako dalej ...
Caute...pred asi 3 tyzdnami som sa zoznamil s jednou babou ... Vsetko bolo pohode... najlepsia kamaratka moja ma s nou zoznamila/bola to jej segrenka/ .. no a tak sme kecali a tak spoznavali sme sa ... na druhy den som jej napisal ze ako sa ma a tak sme si zacali spolu pisavat, stretali sme sa pomaly kazdy den ved byva v dedine kde aj moj kamos (su to vlastne bratranci vsetci , moj naj kamos,naj kamoska a aj ta baba ) ... no a tak a nakoniecp risla jedna situacia mali ist pit samozrejme ze som s nou isle ... no obehol som asi na 30 min ... total na srot bola .../kamosovi ktoremu sa tez asi paci ... ju nadrbal
) ,,, a tak a samozrejme mi vravela ze jeho nemusi a tak .. a tak sa tam zajeba**** .. potom ako by nic ku mne prisla a skusala to so mnou ... avsak ma nakoniec zlomila... boli sme asi 2 hodky na zastavke strasne fajn mi s no ubolo aa take reci sak chapete..nebola uz tak nadrbana ... ale mala este cosi .. no a na druhy den mi napisal rp ze nech nato radsej zabudeneme teda zabudneem sa seba radsej uplne ... ja nwm ako dalej ... mam sa o cosi pokusit alebo NIE ? ... fakt mi na nej zalezi lebo k nej uz len necitim to co k ostatnym teda nic .. ale totot je uz skutocne nieco ine ...... mam 16 a ona zachvilu 18 ... Neviem fakt ci to mam nechat plavat dalej alebo sa pokusat..a to ma sere ze ten chalan (kedysi najlepsi kamos
) mi toto spravy... prsote nechat to ist dalej alebo nie .... ja sa akoze nikdy nevzdavam ale neviem ako ted dalej ..
V skratke. Ženská alebo skôr mladá baba, keď sa opije, často robí to, že sa pooblizuje s polovicou chlapského osadenstva v bare a na druhý deň si nič nepamätá. Alebo si aj pamätá no nič to pre ňu neznamená.
Tvoja chyba je v tom, že bohužial si bol jeden z tých jej oblizovačov a namotal si sa. Predpokladám, že skúsenosti s babami nemáš "veškeré žádné".
Kašli na ňu.
Tvoja chyba je v tom, že bohužial si bol jeden z tých jej oblizovačov a namotal si sa. Predpokladám, že skúsenosti s babami nemáš "veškeré žádné".
Kašli na ňu.
Musim ta vyviest z omylu ... umrela jej babka ... 1,5 roka nechodila von ... doteraz nemala chalana a ani sex... proste... je to slusna baba ... kazdu nedelu do kostolika a tak ... preto ... a pritom mi aj za triezveho stavu mi vravela ze ten chalan ktoru ju nadrbal ho nemusi .. a ani tam nechcela ist a byt v jeho spolocnosti ...
Nemam velke skusenosti ,,, mal som 3 baby ... ale to nebolo ani take ze baby.. proste kao vsetko islo .. ale nebola tam iskra ...
Nemam velke skusenosti ,,, mal som 3 baby ... ale to nebolo ani take ze baby.. proste kao vsetko islo .. ale nebola tam iskra ...
-
mehmed
Darca
- Kontaktovať používateľa:
kámko, správaj sa prirodzene, nerieš vážne veci, daj tomu čas. To mi vždy pomohlo, aj keď nie vždy získať dotyčnú, avšak aspoň si udržať duševnú pohodu.
A ver mi, aj keď ich teraz nechceš, budeš mať ešte aspoň 3 dievčatá, s ktorými ti bude stáť za to sa o niečo pokúsiť.
Nechaj to plávať a nestresuj sa.
A ver mi, aj keď ich teraz nechceš, budeš mať ešte aspoň 3 dievčatá, s ktorými ti bude stáť za to sa o niečo pokúsiť.
Nechaj to plávať a nestresuj sa.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
1, Hej hej, poznam tie co chodia kazdu nedelu do kostolika a kazdy piatok je*u na hajzloch po baroch. Nic v zlom, len som sa musel pousmiat.scoors napísal:doteraz nemala chalana a ani sex... proste... je to slusna baba ... kazdu nedelu do kostolika a tak ... preto ... a pritom mi aj za triezveho stavu mi vravela ze ten chalan ktoru ju nadrbal ho nemusi .. a ani tam nechcela ist a byt v jeho spolocnosti ...
2, Nemala chalana ani sex? Ako vies? Si kontroloval priechodnost?
3, Tak ked ho nemusi, preco sa nim nechala ozrat? omg
Kasli na to pust to z hlavy, venuj sa sitiu, zahradke a sadeniu stromcekov... hocicomu, az na to co najrychlejsie zabudnes. Takych este bude.
juj ci som sa ale pobavil....
vies co vsetko zenske narozpravaju a porobia ked su ozrate? nie? tu bol jeden priklad... niektore su take ze jedine vtedy z nich vylezie pravda, ale taku zensku treba z davu vyryzovat.... kazdopadne.... ano ser na to... pokial sa ti za triezveho stavu neozve ze nieco chce tak zapomen
vies co vsetko zenske narozpravaju a porobia ked su ozrate? nie? tu bol jeden priklad... niektore su take ze jedine vtedy z nich vylezie pravda, ale taku zensku treba z davu vyryzovat.... kazdopadne.... ano ser na to... pokial sa ti za triezveho stavu neozve ze nieco chce tak zapomen