Neviem ako dalej ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Neviem ako dalej ...

Príspevok od používateľa scoors »

Caute...pred asi 3 tyzdnami som sa zoznamil s jednou babou ... Vsetko bolo pohode... najlepsia kamaratka moja ma s nou zoznamila/bola to jej segrenka/ .. no a tak sme kecali a tak spoznavali sme sa ... na druhy den som jej napisal ze ako sa ma a tak sme si zacali spolu pisavat, stretali sme sa pomaly kazdy den ved byva v dedine kde aj moj kamos (su to vlastne bratranci vsetci , moj naj kamos,naj kamoska a aj ta baba ) ... no a tak a nakoniecp risla jedna situacia mali ist pit samozrejme ze som s nou isle ... no obehol som asi na 30 min ... total na srot bola .../kamosovi ktoremu sa tez asi paci ... ju nadrbal :roll: ) ,,, a tak a samozrejme mi vravela ze jeho nemusi a tak .. a tak sa tam zajeba**** .. potom ako by nic ku mne prisla a skusala to so mnou ... avsak ma nakoniec zlomila... boli sme asi 2 hodky na zastavke strasne fajn mi s no ubolo aa take reci sak chapete..nebola uz tak nadrbana ... ale mala este cosi .. no a na druhy den mi napisal rp ze nech nato radsej zabudeneme teda zabudneem sa seba radsej uplne ... ja nwm ako dalej ... mam sa o cosi pokusit alebo NIE ? ... fakt mi na nej zalezi lebo k nej uz len necitim to co k ostatnym teda nic .. ale totot je uz skutocne nieco ine ...... mam 16 a ona zachvilu 18 ... Neviem fakt ci to mam nechat plavat dalej alebo sa pokusat..a to ma sere ze ten chalan (kedysi najlepsi kamos :roll: ) mi toto spravy... prsote nechat to ist dalej alebo nie .... ja sa akoze nikdy nevzdavam ale neviem ako ted dalej ..
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

V skratke. Ženská alebo skôr mladá baba, keď sa opije, často robí to, že sa pooblizuje s polovicou chlapského osadenstva v bare a na druhý deň si nič nepamätá. Alebo si aj pamätá no nič to pre ňu neznamená.
Tvoja chyba je v tom, že bohužial si bol jeden z tých jej oblizovačov a namotal si sa. Predpokladám, že skúsenosti s babami nemáš "veškeré žádné".

Kašli na ňu.
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Musim ta vyviest z omylu ... umrela jej babka ... 1,5 roka nechodila von ... doteraz nemala chalana a ani sex... proste... je to slusna baba ... kazdu nedelu do kostolika a tak ... preto ... a pritom mi aj za triezveho stavu mi vravela ze ten chalan ktoru ju nadrbal ho nemusi .. a ani tam nechcela ist a byt v jeho spolocnosti ...

Nemam velke skusenosti ,,, mal som 3 baby ... ale to nebolo ani take ze baby.. proste kao vsetko islo .. ale nebola tam iskra ...
pinco
Darca
Darca

vieš koľko takýchto "slušných" ženských som za doterajší život spoznal?

Sa s ňou porozprávaj za triezva a uvidíš sám. Veď vlastne ti už napísala, aby si jej dal pokoj či nie?
scoors
Medium Expert
Medium Expert

nie nie nie .. nwm .. fakt nwm bud alebo ... tak to bude asi najlepsie :D pozriem sa pravde rovno do oci 8)
pinco
Darca
Darca

akej pravde sa chceš pozrieť do očí? Kamarát môj, robíš si zbytočné nádeje a výsledkom toho je, že budeš ešte viac sklamaný. Takýchto "lások" som za mladistvých čias mal hádam každý piatok na diskotéke. Nikdy z toho nič nebolo.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak tak cim skor to vyries aby si zbytocne netrpel
mehmed
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

kámko, správaj sa prirodzene, nerieš vážne veci, daj tomu čas. To mi vždy pomohlo, aj keď nie vždy získať dotyčnú, avšak aspoň si udržať duševnú pohodu.
A ver mi, aj keď ich teraz nechceš, budeš mať ešte aspoň 3 dievčatá, s ktorými ti bude stáť za to sa o niečo pokúsiť. :wink:
Nechaj to plávať a nestresuj sa.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

"skip" "next"
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

scoors napísal:doteraz nemala chalana a ani sex... proste... je to slusna baba ... kazdu nedelu do kostolika a tak ... preto ... a pritom mi aj za triezveho stavu mi vravela ze ten chalan ktoru ju nadrbal ho nemusi .. a ani tam nechcela ist a byt v jeho spolocnosti ...
1, Hej hej, poznam tie co chodia kazdu nedelu do kostolika a kazdy piatok je*u na hajzloch po baroch. Nic v zlom, len som sa musel pousmiat.
2, Nemala chalana ani sex? Ako vies? Si kontroloval priechodnost?
3, Tak ked ho nemusi, preco sa nim nechala ozrat? omg

Kasli na to pust to z hlavy, venuj sa sitiu, zahradke a sadeniu stromcekov... hocicomu, az na to co najrychlejsie zabudnes. Takych este bude.
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Uz len krasna spomienka.. ani som sa s nou nerozpraval .. ale asi obaja vieme ze nic nebude.. :) ... oukej diky chalani (Ja som vedel ze sa mam ist dobre rozbit na treningu :P )
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ser na to a venuj sa skôr rozvoju tvojej osobnosti, vyjadrovaniu sa a samozrejme gramtike.
potom ked toto zvládneš rozmýšľaj nad tým, že by si skúsil niečo s nejakou normálnou holkou pretože na mentálnej úrovni kde si teraz si nájdeš len a len takéto pi*e.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

juj ci som sa ale pobavil....

vies co vsetko zenske narozpravaju a porobia ked su ozrate? nie? tu bol jeden priklad... niektore su take ze jedine vtedy z nich vylezie pravda, ale taku zensku treba z davu vyryzovat.... kazdopadne.... ano ser na to... pokial sa ti za triezveho stavu neozve ze nieco chce tak zapomen
Napísať odpoveď