Prasacia chrípka ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Prechtlr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prechtlr »

celkom zaujimavy clanocek som nasiel nahodou v diskusii na topkach...

http://www.zvedavec.org/komentare/2009/ ... myslne.htm
seki24
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa seki24 »

Afganci dali do karantény jediné prasa v krajine!
:lol: :lol:
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

Ach ludia.. Vy stale nechapete ze toto cele je nafuknuta <>vina z ktorej biznis? Presne pred rokom bola v mode vtacia chripka... Pamatam si ako hovorili kolko ludi zomrelo a neviem co vsetko... potom zrazu ticho a uz o tom nebolo pocut ani slovo. A teraz toto.. Je to len cisty biznis! Nic ine! Stryko dosiel vcera z Miami a hovoril ze tam to absolutne neriesia. Nikde sa o nicom nepise ani nerozprava. Vsetko je to len o peniazoch a samozrejme na tom najviac ryzuje ako vzdy nasa velka AMERIKA.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Presne tak, kamosova mama dosla v sobotu z Mexika a vravela sama ze to je strasne nafuknute.
Hlavne nase media krmia ludi nezmyslami a omielaju dokola to iste.

To, ze cely ich prichod okorenili o blbosti, aby vyzeral zaujimavejsie bolo jasne.
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Vzdy je nieco, z coho maju mat ludia strach. Ci je to vtacia chripka, prasacia chripka, alebo meteorit... Vzdy je velke BUBUBU a nakoniec ostane ticho ako keby sa nic nikde nerozkrikovalo.

Odporucam vsetkym ktory nevideli dokument Zeitgeist nech si to pozru a pochopia ze na svete to chodi trosku inak ako si myslime.

Prva cast dokumentu: http://filmy.spusti.sk/?p=665

Druha cast dokumentu: http://filmy.spusti.sk/?p=667
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

si vypocujte RP, hlavne vsetci, co sa hrnetie do ockovania :wink:
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Záhada prasacej chrípky

--------------------------------------------------------------------------------

rubrika: zem a vesmír 2009

Je možné, že ako rýchlo sa prasacia chrípka zjavila, tak rýchlo sa aj stratí. Zostanú nejaké straty ale bohužiaľ na ich úkor pre „tých správnych“ aj veľmi dobré zisky.
Straty vs. zisky. Aj v tomto prípade. Prečo?

Stačí sa len zamyslieť nad nasledujúcimi otázkami, na ktoré zatiaľ médiá buď neposkytujú jednoznačnú odpoveď, alebo jednoducho o niektorých mlčia:

1. Ako to, že prasacia chrípka začala v Mexiku? Skadiaľ prišla resp. z čoho vznikla? Vznikla náhodnou mutáciou vírusov, alebo bola cielene vytvorená v laboratóriu?

2. Prečo bolo prvotné epicentrum vzniku tejto chrípky slnečné Mexiko? Ako je možne, že do krajiny „cestovali“ rôzne vírusy prasacej, vtáčej a ľudskej chrípky zo štyroch rôznych kontinentov a tam sa náhodne stretli a neprirodzenou cestou si vymenili svoje gény a vytvorili túto záhadnú rekombinačnú chiméru?

3. Prečo táto „prasacia chrípka“ zabíja najmä mladých, zdravých dospelých s dobre fungujúcim imunitným systémom tak, ako to bolo v prípade smrteľnej španielskej chrípky v roku 1918 s neprirodzeným fenoménom známym ako cytokínová búrka? Veď je známe, že kmene klasickej chrípky vyvolávajú najhoršie symptómy a sprievodné komplikácie u malých detí, starších ľudí a u tých, čo majú oslabenú prirodzenú obranyschopnosť.

4. Prečo Baxter International Inc. bol určeným lídrom v úsilí vyrobiť vakcínu proti „mexickej“ prasacej chrípke? V decembri 2008 bola zachytená zásielka od Baxter International Inc., ktorá obsahovala živý vírus vtáčej chrípky zamiešaný s vakcinačným materiálom. Táto zásielka smerovala k zdravotníckym distribútorom do 18 krajín, vrátane Nemecka, Rakúska, Slovinska a Česka (nemožno vylúčiť ani Slovensko).

5. Prečo členovia Bilderberg Group ako Donald Rumsfeld, George Shultz, Lodewijk J.R. de Vink a ďalší mali toľkého šťastia, že mohli investovať do firmy Roche, ktorá vyrába Tamiflu, v podstate jediný liek, ktorý je účinný proti záhadnému vírusu?

6. Prečo začala epidémia bizarných úmrtí medzi asi osemdesiatimi vrcholovými biológmi, vrátane záhadnej “samovraždy“ Davida Kellyho (D. Kelly sa verejne vyjadril o klamstvách neokonzervatívcov spojených so začatím invázie do Iraku)?

Takže v sumáre: príliš veľa otázok a málo jasných odpovedí. Za záhadným vírusom je pravdepodobne ešte veľa tajomstiev.

--------------------------------------------------------------------------------

www.g-vision.sk
Stv o prascej chrípke.
http://rutube.ru/tracks/1874299.html?v= ... af87bcc406
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

jimino napísal:dalsia bublina typu SARS, H5N1, atd... najblizsie to bude psia chripka....
No ja by som to nenazval bublinou, len si treba pozrieť: http://rutube.ru/tracks/1874299.html?v= ... af87bcc406 To je realita taktiež HIV bol yytvorený laboratoriach U SS A army :D
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No bola to len otazka casu, kedy sa tato chripka dostane aj na Slovensko. :?
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

a je to tu ludia...dufam ze sa to nebude sirit po celom slovensku..ze to neak zastavia ;(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Co mas zachvat? Nestihol si si vsimnut ze nikde vo svete sa ziadna pandemia nekona?

Dotycny chlap uz dokonca ani nevykazuje priznaky.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Virus mozno je nakazlivy, ale nie je az tak smrtelny ako ho prezentuju media. Pri slusnej zdravotnej starostlivosti vas vyliecia a je to. Nemam na to ziadny zdroj, ale kdesi som cital, ze umrtnost na tento virus je rovnaka ako pri beznej chripke, rozdiel je iba v tom, ze tento novy napada mladsich ludi.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Cize tento virus napada aj ludi ktory maju silnu imunitu .
a vela krat to ludia podcenuju a preto sa to siri tak rychlo .
Vzdy si davam pozor po kom sa napijem z flase alebo tak , alebo ked niekto zakasle tak sa hned otacam no ako naschval som teraz nieco chytil a mam momentalne chytene hrdlo a modlim sa aby to nebolo H1N1.
zatial mam priznaky zapalaeneho hrdla teplotu nemam a nic ma ine neboli .
v pondelok idem lekarovy . cely den kloktam jak blazen salviu a slanu vodu . :(
myslite ze som to mohol chytit? aj ked som nebol v kontakte s infikovanym ? aspon som otom presvedceny ze som nebol . :(
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Prasacia chripka ma identicke priznaky ako normalna chripka, lisi sa len druh liecby a ak si nebol v mexiku, alebo USA, tak je sanca, ze si stretol infikovaneho takmer rovna nule. Na slovensku sme mali dvoch, ci troch, co uz su vyliecení, takze sa niet coho obavat...:)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

->slavo<- napísal:Cize tento virus napada aj ludi ktory maju silnu imunitu .
a vela krat to ludia podcenuju a preto sa to siri tak rychlo .
Vzdy si davam pozor po kom sa napijem z flase alebo tak , alebo ked niekto zakasle tak sa hned otacam no ako naschval som teraz nieco chytil a mam momentalne chytene hrdlo a modlim sa aby to nebolo H1N1.
zatial mam priznaky zapalaeneho hrdla teplotu nemam a nic ma ine neboli .
v pondelok idem lekarovy . cely den kloktam jak blazen salviu a slanu vodu . :(
myslite ze som to mohol chytit? aj ked som nebol v kontakte s infikovanym ? aspon som otom presvedceny ze som nebol . :(
No a presne pre toto mi ide to nase apokalypticke spravodajstvo uz dlho na nervy.

Z cloveka spravia psychicku trosku ktora umiera ked si raz zakasle (nadnesene)...
foboss
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa foboss »

Shark_360 napísal:Na slovensku sme mali dvoch, ci troch, co uz su vyliecení, takze sa niet coho obavat...:)
"Národné referenčné centrum pre chrípku doteraz na Slovensku okrem nakazeného vojaka potvrdilo 31 prípadov chrípky typu A (H1N1)."

Trošku si to podcenil :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

A su dalsie 4 nove pripady takze na Slovenku sa to tiez pekne siri.
http://primar.sme.sk/c/4938714/chripky- ... itaju.html
ja viem ze to troska prehanam ,ale mam len strach o svoje zdravie .
a neviem ci sa mi do pondelka nezhorsi zdravotny stav . :(
kazdopadne dam v Pondelok vediet co mi povie lekar . a dufam ze to nebude nic vazne . dufam :o tak mi drzte palce 8)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

ja len zkopirujem link na svoj prispevok z inej temy...

http://www.hojko.com/post1288216.html#1288216

dufam, ze ma za to nejaky modeator nepokefuje :roll: :)
Napísať odpoveď